'בכל התערבות יש נוכל אחד וטיפש אחד'.
(חז"ל)
אסף.
Printable View
'בכל התערבות יש נוכל אחד וטיפש אחד'.
(חז"ל)
אסף.
יש מצב שאתה צודק...
קובץ מצורף 119791
אני לא מאמין שישבתי וקראתי עכשיו הכל...
שאפו, ,מוריד בפניך את הכובע.
ברכה והצלחה בהמשך.
יישר כוח.
התמונה הזו מזכירה לי נשכחות.
היא מלפני 22 שנים בערך מטיול בנחל ציפורי.
יש חלקים נוספים שחסרים לך ??
יוס
יוסי זה אתה שם מאחורי ההגה עם קצת שיער על הראש, לא?
בכל מקרה זה הג'יפ בתצורתו המקורית. סגירה מקורית + שתי דלתות פח מקוריות = 100 ק"ג, לפחות.
יותר מ-100 ק"ג.
בוודאות.
הדלתות כבדות
הזגוגיות כבדות.
הפיבר לא קל כמו שחושבים.
דווקא חימום, רדיו ואנטנה הייתי ממליץ לשמור. אם לא המקוריים אז אחרים משודרגים...אבל אלו דווקא רכיבים שמשפיעים מאוד על הנסיעה.
יש לי בטויוטה מושב אחורי, רדיו, חימום ומזגן...
וברצינות - מזגן בג'יפ פתוח מיותר, חימום בג'יפ בישראל די מיותר - יש לי נסיון של שנים רבות עם CJ פתוח. ואם ארצה להוסיף חימום, זה יבוא באמת בתור יחידת אפטר מרקט ולא הפח זבל המקורי.
https://www.ebay.com/itm/Flex-a-lite...AAAOSwEm1bDjp3
נמרוד ידידי ,
רואים שאתה לא ירושלמי [emoji6],
לגבי החימום , ועוד איך חייבים כי נראה אותך נוסע לדרום עם הברזנט וגשם בחוץ , מה תנגב תוך כדי נסיעה ? או עולה לגולן המושלג? או לירושלים הקרירה והגשומה...
ארז וברלי יעידו מה חשיבות החימום בקור/שלג הירושלמי [emoji52]...
ולגבי המזגן ,פעם הייתי בדעה כמוך ,
אבל בחג שבועות האחרון היינו במדבר 3 ימים והיה חמסין , לחבר עם סיקס פתוח יש מזגן , ובאחת העצירות ישבתי בסיקס שלו שהמזגן עובד , זה פשוט תענוג , כשחם בחוץ ואויר קריר מלטף את פניך ....
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
רוב הנסיון שלו הוא כשהג׳יפ מפורק בחנייה...
לא חוכמה לדבר על חימום מהמזגן במשרד.
חוצמזה לחימום יש גם השפעה בטיחותית על האדים בחלונות.
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
אצלי התקנתי יחידת חימום דומה לזו. שנתיים ועוד לא הפעלתי אותה. קיר האש מתפקד כמערכת חימום אינטגרלית.
עכשיו הדבקתי עליו יריעת בידוד בגלל שהתקנתי מזגן אז אולי בחורף הבא יהיה שימוש בחימום.
אני עדיין בהתערבות..
אני זוכר גם מיכל מיים נירוסטה גדול שאמור לעלות על הפגוש האחורי צמיגי 33 כלוב וכאלה.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
שכחת לציין שלסיקס הפתוח של החבר גם החלון הקדמי נפתח ועדיין המזגן אפקטיבי .
רק אציין שתצרוכת הדלק עם מזגן עובד ורכב פתוח עלתה ב: 25% !! .
אבל - לא מוכן לוותר על הפתוח ולא על המזגן , לדעתי גם מערכת החימום רצויה ( אף על פי שאני נוסע בסיקס פתוח בחורף ולובש בגדים קצרים ) .
אילן
ירושלים בשלג, רמת הגולן בחורף... השתגעתם? למה שאני אסע בתנאים כאלו בג'יפ פתוח??
הג'יפ הזה יצא מהגראז' רק במזג אויר מושלם, ויסע אך ורק לנגב.
לי יש גיפ פתוח זהה CJ7.
בחורף אין בעיה, כל החום שמגיע מקיר האש מפצה ללא בעיות.
גם בטמפרטורות של 15 מעלות.
מתחת לזה לא נסעתי, לא ממש הרגשתי בצורך..
אבל אם ארצה תמיד יש חרמונית ועוד אמצעי חימום שעושים טוב מאוד את העבודה.
מזגן, לא תודה!
אני נוסע ברכב פתוח בשביל להרגיש את הסביבה ולא כדי להרגש את המזגן, מספיק אני עושה זאת בעבודה.
כמו שנמרוד אמר, אם יש חמסין מגעיל פשוט לא יוצאים לטיול.
וברצינות, לעניות דעתי יש משהו מאוד מוזר במשהו שרוצה CJ פתוח ספרטני, ורוצה נוחיות כמו מזגן.
כל הרעיון ב CJ הוא הספרטניות, רוצה מפנק קנה רנגלר !
ההשוואה הנכונה של CJ אספנות פתוח היא לא לרנגלר או לטנדר אלא לרייזר. מבחינתי לפחות.
שניהם פתוחים, דו-מושביים, בלי חימום, בלי מזגן בלי רדיו ועם הכנה לאנטנה.
החוויה בשטח שונה, חוויית נהיגה ספורטיבית של רייזר לא אקבל בCJ לא משנה מה...
אבל חוץ מזה, כמעט כל היתרונות לCJ אספנות - הרבה יותר הגיוני כלכלית (קנייה, תחזוקה, ביטוחים - מכל כיוון) כן אפשר להתנייד איתו חוקית בכביש לכל מרחק אם בוחרים, וכמובן שזה הרבה יותר מגניב.
ואל תשכחו שזה קודם כל פרויקט של שיפוץ רכב מהיסוד. משהו שחייבים לסמן עליו V לפחות פעם אחת לפני הקבר.
אני נוסע ומטייל בטנדר טויוטה, שיוחלף בעתיד בעוד טנדר טויוטה, ואחריו עוד אחד, ואולי בטנדר JT אם זה לא יהיה אסון מוחלט, וזהו פחות או יותר בקצב שבו אני מחליף רכבים.