תגובה: אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
קונספט מעניין....אדם בשירות המכונה...מצלצל מוכר... כן, בהחלט...
.
.
לנד רובר.
תגובה: אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
מה עושים שנגמר החשמל בטסלה...
https://youtu.be/vJfkCLTMfZo
רנו, פיג'ו וסיטרואן מואשמות ברמאות בפרשת זיהום האוויר
https://thecar.co.il/%d7%a8%d7%a0%d7...4%d7%a8%d7%a9/
טסלה עם 400000 עדיין נוסעת עם הסוללה המקורית אשר איבדה 10% מהיכולת שלה ועדיין נוסעת עם רפידות בלמים מקוריות.
https://www.teslarati.com/tesla-mode...e-pads-review/
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amir_shai
זה אומר שהרבה מוסכי שקר שגובים מחירים הזויים ימצאו את עצמם בפשיטת רגל ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
זה אומר שהרבה מוסכי שקר שגובים מחירים הזויים ימצאו את עצמם בפשיטת רגל ?
או, זה בטוח. לגמרי.
אפשר להעריך שרוב התחזוקה תהיה דומה למה שאנשי IT עושים היום. התחברות ואבחון מרחוק, והגעה לבית הלקוח להחליף רכיבים ספציפיים.
חבר מתעסק ביבוא של מותג רכב חשמלי כלשהו.
משרד התחבורה מכריח להגדיר מרווח טיפולים.
הוגדר : בדיקת רפידות ודיסקות בלם פעם ב50000 ק"מ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
או, זה בטוח. לגמרי.
אפשר להעריך שרוב התחזוקה תהיה דומה למה שאנשי IT עושים היום. התחברות ואבחון מרחוק, והגעה לבית הלקוח להחליף רכיבים ספציפיים.
זה כבר נראה לי מוגזם.
אין ספק שרכבת ההנעה, יותר פשוטה, אמינה, ואני
גם מוכן לתת להם להנות מהספק לגבי טובה יותר ביכולות שליטה ואבחון מרחוק.
אבל עדין, רוב הרכב, לא שונה בהרבה מרכבים אחרים.
כל הבעיות "הקטנות" והמעצבנות, מדלת שלא נסגרת טוב, ועד בולמים וקפיצים, לדעתי יתגלה כבעיה שלא נערכו אליה.
זה לא בשביל הסבלנות של הישראלים, עוד יהיה שמח עם זה.
GAC AION: טעינה מ10 ל80 אחוז ב8 דקות. חיי סוללה מוצהרים של מעל מיליון ק"מ:
https://pushevs.com/2021/07/30/gac-a...-to-refueling/
נשאר רק למצוא עמדת טעינה של 600 אמפר, 530 קילוואט :eek:
העמדות המהירות של טסלה, שלאחרונה הוכרז שיפתחו לכלל המותגים, נותנות 150-250KW, ויש דיבורים על תמיכה של כלמוביל בבנית עמדות טעינה שיתמכו ביכולת של האיוניק 5 לקבל 350KW.
המספרים מתחילים לקרום עור וגידים לקראת משהו שמיש. התשתיות כבר יגיעו בהמשך.
יכול להגיד לכם אחרי קצת יותר מחודש עם טסלה מודל 3 LR, אין לי ספק שזמנם של מנועי הבעערה הפנימית הגיע לקיצו.
גם המצב של עמדות הטעינה היום סביר לגמרי וכל יום יש עמדות נוספות פזורות בארץ.
נסעתי מרמת הגולן לתל אביב, אחר י קצת הסתובבויות חזרתי הביתה ביום חמישי - עצרתי באם הדרך לאכול בורגר בזמן שהרכב הטעין לי 200 קמ בחצי שעה בערך והמזכתי הביתה עם כל הפקקים. אחר כך ביום שישי נסעתי לירושלים לבדר את ההורים, הטענתי בכבל סטנדרטי לטעינה איטית שטסלה מספקת עם הרכב במשך כל הלילה ולמחרת חזרתי הביתה בכיף, בלי לשמור על נסיעה חסכונית בשום צורה.
כל יום נוסע לעבודה וחזרה מעל 100 קמ ונהנה מכל רגע, הרכב מחובר קבוע למטען כמעט כל ערב לפי המלצת טסלה.
יחד עם כל זאת לא מוותר על הטרופר כרגע וגם לא הייתי מתנגד לאיזה צ'רג'ר בחנייה אם ייצא לי למרות שהטסלה מהירה הרבה יותר.
אלעד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
כל יום נוסע לעבודה וחזרה מעל 100 קמ ונהנה מכל רגע, הרכב מחובר קבוע למטען כמעט כל ערב לפי המלצת טסלה.
יחד עם כל זאת לא מוותר על הטרופר כרגע וגם לא הייתי מתנגד לאיזה צ'רג'ר בחנייה אם ייצא לי למרות שהטסלה מהירה הרבה יותר.
בלי צ'רג'ר בחנייה איך אתה טוען את הטסלה?
[emoji16]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בלי צ'רג'ר בחנייה איך אתה טוען את הטסלה?
[emoji16]
צ'רג'ר כזה יש לי... התכוונתי לדודג' צ'ארג'ר 🤣
קודם שתהיה תשתית. לא בדרך לאילת. ליד הבית. לכו תמצאו חניה בתל אביב, אני לא מדבר על עמדת טעינה. לא נראה לי שזה בדרך, כמו גם החניות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mikyl
קודם שתהיה תשתית. לא בדרך לאילת. ליד הבית. לכו תמצאו חניה בתל אביב, אני לא מדבר על עמדת טעינה. לא נראה לי שזה בדרך, כמו גם החניות.
קודם שתהיה תחב"צ נורמלית.
כי מכוניות חשמליות תקועות בפקק בדיוק כמו מכוניות רגילות וצריכות מקום חנייה וצריכות עמדות טעינה.... הן לא פותרות את בעיית הגודש.
או לחילופין - תחתמו באפסנאות על אומץ, ותוציאו את כל החיים שלכם מגוש דן לפריפריה: מגורים, עבודה, בילויים... הכל.
צריך להודות על האמת המיוזעת: זמנו של גוש דן כאיזור ראוי למגורי אדם, הולך וחולף. זה אי של חום ולחות, מוכה שואה אקלימית ותחבורתית. משהו ששום מכונית חשמלית לא תפתור.
ממש פול גז בעניין …
אור לגויים. ( עד שתיגמר הסוללה )
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mikyl
זה לא בדרך. זה כאן, עכשיו. למיטב ידיעתי נמכרו בחודשים האחרונים מעל ל3000 רכבים חשמליים. זה לא מספר אנקדוטלי. זה בוודאי לא המספרים של הפלואנס, הזואי או הליף.
בנוסף, יש קצב היסטרי של הצגת דגמים חשמליים חדשים. השבוע מושקים/הושקו האיוניק 5 והנירו.
נכון, זה עדיין לא פתרון לכולם. זה פתרון לחלקנו, והחלק הזה הולך וגדל בקצב מהיר מאוד.
במרכזי הערים לא אמורות להיות חניות, אמורה להיות תחבורה ציבורית, וחניוני ענק אזוריים מתחת לבתים. ככה זה בפריז, ולמיטב הבנתי בעוד ערים גדולות.
למרות שיהיה מאוד אירוני אם דווקא בתל אביב יתקעו עם בנזין בגלל חניות לא פרטיות.
אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mikyl
לפני כשבועיים היה ראיון עם בעל טסלה שנסע לאילת מאזור הכינרת.
זה לקח לו קצת מעל 6 שעות, בגלל הצורך בהטענות בדרך.
וזה בלי (!) ילדים, רק זוג צעיר.
אני רוצה לראות את הגיבור-על שעובר נסיעה כזו ברכב חשמלי עם ילדים.
אות יקיר היקום הוא יקבל.