+++1
Printable View
איזה יופי.
בהצלחה אמרתי ?
צוות עידן הגז שלום הכוונה לא רק להגיע למקום ראשון במרוץ הראשון אלא גם עקביות מידי מירוץ להצליח ולהישאר בטופ מידי
מירוץ הכי חשוב זה מידי סוף שבוע אימונים ועוד אימונים זה מה שמביא הצלחות וגם שקט תעשייתי זה מה שעזר לנו באספיר להצליח הרבה זמן
אתם צריכים לעבוד על נקודות החלשות שלכם ולשפר אותם מידי אימון ורכב משפרים לא בסדנה אלא בזמן אמון בשטח ובמרוץ לומדים לקחים חשובים
קח את זה כטיפ חיובי ולא שלילי אתם צוות צעיר שרק בתחילת הדרך וזה חשוב שיהיו עוד צוותים צעירים בליגה שיתנו פייט לוותיקים כמו עידו והילל
ולא ישמשו רק תפאורה אלא שגם ינצחו אותם. אורי
בזמן אימון בשטח
מה שאתה אומר זה נכון אבל הצוות הזה כל הזמן מתחדש משפר ובונה ובטח גם מתאמן אז שהיה להם בהצלחה וסבלנות היו עוד כלים עוד שיפורים ועוד מלחמות.
בהצלחה לכולם
אני בתור צופה וגם מחלץ של הרכב שלכם באותו אירוע ( תגיד תודה שזה לא לקח יותר זמן : ) ), יכול להעיד שהבעיה האחרונה של הצוות היא נהג שלא לוחץ על הגז, מצד שני אמת המידה שלכם לגבי הזמנים היא קצת בעיתית מכיוון שאני אישית יודע שבאחת מן ההקפות כאשר עידו ידע שהוא מוביל בזמנים הוא הוריד את קצב הנסיעה שלו בחצי כדי לשמור על הרכב, לדעתי תבדקו את הזמנים ״ פר סטייג׳״ ולא בכללי.
היום היה קצב עבודה טוב הערסל האחורי מוכן כולל כל האגדים נשארו מספר תושבות למכלולים + חשמל!!!
אם הכל יתקדם כמתוכנן(ובעזרתו של המאסטר !!!!) נסיעת מבחן אמצע חודש הבא.
אהלן ברוך ודודי ,
עבודה יפה מאוד.
ברוך המלצה שלי תעבור לרתך עם סליל 0.8 מ"מ הריתוכים שלך היו הרבה יותר יפים וזה לא יפגע באיכות שלהם .
עידו
קודם כל כל הכבוד על הקצב והביצוע!
הערה קטנה אך חשובה!
ישנה בעייה עם הערסל של הגלגל ספייר. הוא בנויי בצורה מעוגלת, במקרה של מכה מאחור הוא יעוות את השלדה. אני יודע שלא נהוג לנגוח בארץ כמו בחו"ל אבל לדעתי עדיין יש לחשוב על כך ואולי לשנות אותו מעט.
נדב
נדב לחלק הזה של השלדה אין שום חשיבות חוץ מלנשא את הגלגל/ים ספר כך שעם מטעוות ממכה הכי נורא שהגלגל/ים לא יוכל/ו לצאת ממנו .
עידו
אם החלק הזה מקבל מכה מאחור, הוא מתיישר מעט ויכול לעוות את השלדה בנקודות אליה הוא מחובר. לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל אולי כדאי להימנע מזה.
ברוך - יש התקדמות כלשהי או שנרדמתם ?
נרדמנו? האמת שלא אפילו אין לנו מספיק זמן לישון....
אז מה הספקנו: חשמל בעבודה,מערכת מים גמורה,מערכת דלק גם סיימנו,מערכת פליטה גמורה,מחכים לחזרתם של הבולמי קינג 3.5 מהדר
בגלל כיול מחדש עקב הורדת משקל ולביפסים שיחזרו משיפוץ,חשמל רשמתי...בנוסף התאמנו את הבודי כשרוב העבודה מתבצעת על ה"אף" מקדימה,
פחי אלומיניום בעבודה בקיצור הספקנו המון ונשאר עוד הרבה מחכה לנו סוף שבוע עמוס (אנחנו במקביל עובדים על פרויקט נוסף של שידרוג מנוע לתומקאר)
בציפיה להכין את הרכב להנעה ( רשמתי כבר שיש עוד עבודה על החשמל???) ביום שבת הקרוב ונסיעת מבחן שבוע הבא!!!
אני העלה תמונות בסוף השבוע!!!
הגרף שלכם מטפס ולמקומות יפים.
כל הכבוד.
טעימה קטנה!!!
ברוך, תחזור! משעמם פה בלעדיך...
קובי
1+.
יפה לכם
ברוך השם ( ובעזרתו של ברוך....) הרכב הניע !!!! לא שצריך להתלהב יותר מידי הרי סה"כ הרכב המנוע עבד עד לפני חודש וחצי ( בתחילת הפרויקט
המחודש) אבל כשהוא עובד אז הוא עובד קבלו במיוחד בשבילכם!http://www.youtube.com/watch?v=3QvCehWBVKM
תהנו!!!!
נ.ב-- קבלו איזה חיוך יש ל"אבא" הגאה!!!