יוצא חבל על הזמן. מרגישים את הסוף באויר.
Printable View
יוצא חבל על הזמן. מרגישים את הסוף באויר.
איזה כשרון! שוב... :)
מה החומרים בסופו של דבר שבחרת בהם ? ואיך זה עומד במבחן המים ?
מזל טוב! הויסקי מחכה על המדף, לא שכחתי.
איזו עבודה, איזה כישרון!
בחיי שהכיסא הזה יותר יפה מכיסא של ביואיק חדשה!
בכלל כל הריפוד וכל הביצוע ממש בכמה רמות מעל הממוצע הישראלי,
סחתיין על העבודה שחר,
מדהים לראות כל פעם התקדמות,
צלם גם תמונה שהכל מורכב,
אני מת לראות את זה!
אנשים , תודה רבה על כל המחמאות ...
ש'מעו , שהדבקתי את כל חומר הבידוד לתחתית זה באמת היה נראה כאילו אני מכין כאן איזה
חדר קירור לגופות ... ;) כל כך היה שווה וכדאי לבצע את זה חרף העלות ועבודה לא קטנה .
והתוצאה ...? הנעתי את האוטו וכשסגרתי את הדלת בקושי שומעים את המנוע . התחלתי בנסיעה
ואני שומע גירגור קל של הדיזל , בחיי שאפשר עוד להתבלבל ולחשוב שיש שם מנוע בנזין עם הדרס או דוד פתוח עמום . תענוד מיוחד .
רוצה לשמוע את ה v-8 ? , פתח חלון ...
כשעזבתי את דוושת הגז לפני עצירה ברמזור , הייתי בטוח שהמנוע כבה וישר העפתי מבט לבחון את השעונים . כך גם כמעט בשיוט .
סנדק יקירי , לבסוף , לאחר תחקירים / מחקרים / המלצות ושות' הלכתי על פלציב 8 מ"מ . דבק חזק בצידו האחד על חומר הבידוד ומצידו
השני (העליון) רדיד אלומיניום . החומר אינו סופג מים ודוחה עובש . הוא גמיש מאד ונוח ליישום . מעליו כמובן שטיח הריפוד שאם ירטב , לא יעביר
את המים לריצפה / תחתית הבודי . להתייבש הוא יתייבש בסופו של יום.
תודה באשר לויסקי , תמתין רק עוד קצת ... אחכה לך ...
סיימתי היום את הרכבת פנלי הדלתות , חיווטים אחרונים של חיבורי מתגי חלונות החשמל והרמקולים ...
שחר .
נ.ב : העלה כמה תמונות מאתמול שפשוט לא עלו / נפתחו .
שחר איזה היתקדמות מאז שראיתי במו עיני את רכבך לפני די הרבה זמן ,איך אני מקבל את הטלפון של הרפד אני צריך לחדש את דפוני הדלתות אצלי בשברולט ,תודה מראש .
אהלן איש , אכן עבר הרבה זמן מהפעם האחרונה וכן , ממשיך להתקדם לעבר נקודת הסיום ...
שלחתי לך בה"פ . נשתמע ובהצלחה ...
שחר .
מדהים
תוכל לפרסם פרטים יותר מלאים לגבי חומר הבידוד והרפד?
לא רחוק היום שבו אתחיל בידוד ואחכ ריפוד.
איפה בדיוק רכשת את חומר הבידוד?
כמה עולה?
האם מדובר על שני חומרים או פלציב שעליו כבר מודבק אלומיניום?
שחר לא שכחתי המון המון מזללל טובבב ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות, שאושר אהבה ובריאות יקיפו אותך בחום ושתכבוש כל יעד וכל חלום, ומה עוד עושר,יושר,וכושר, שכל מה שתיקח על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות! איחולי הצלחה בכל התחומים, ותמשיך לעשות המון כיף במשך החיים מכל הלב דייב :-)
הפנים של הרכב יצא מדהיםםםםם ואני רק מתאר לעצמי על איזה שקט בקבינה אתה מדבר, אצלי הצלילים שם משתלבים בין ג'ון דיר לקטרפילר אבל אני אוהב את זה וזה לא מפריע לי.
באלוהים - אני לא יודע כבר עם זה בלייזר או קאדילאק....
יש לך אוטו חדש דנדש,
שנת הסבל הזאת הייתה שווה לדעתי כדי להגיע לתוצאה כזאת,
למה לא הייתם במפגש?
דייב נשמה , תודה רבה על הברכות החמות ליום ההולדת והברכות על סיום עבודת הריפוד ... נשתמע טל ' ...
שי , אני עדיין בהתלבטות ביני לבין עצמי אם שנת הסבל היתה שווה , אבל ב'סדר ... כבר אמרתי שזה כמו סנידרום
האישה בחדר לידה , בוכה בוכה , צועקת ונשברת עד שזה יוצא , לא עובר שבוע והיא רצה לקבל בראש עוד פעם ...
בטיול הראשון , או אולי השני כבר אשכח הכל ואגיד לעצמי וודאי שזה היה שווה את זה ... תודה על המחמאות באשר לביצוע והתוצאה .
rob תודה ,
בעמוד 20 התייחסתי לחומר הבידוד בו אשתמש לפנלים ולדפנות - יש תמונות גם מהכנת פלטות הפנלים האחוריות
http://www.jeepolog.com/forums/showt...=52406&page=20
וגם בעמוד 22 - http://www.jeepolog.com/forums/showt...=52406&page=22
את חומר הבידוד לדפנות ודלתות וכל מה שבניצב קניתי כאן אצלנו באריאל בחנות חומרי בניין . מחירו נמוך והוא יעיל
רק למקומות אלו . במקום בו לא דורכים .
חומר הבידוד לתחתית הרכב מדובר בחומר אחד בלבד (פלציב) . עניתי על השאלה הזאת בדיוק לסנדק 3 תגובות מעלה .
אם אתה לא קורא , אתה מפספס דברים חשובים לדעתי :
את חומר הבידוד - פלציב לכל תחתית הרכב קניתי ב"ירגום" ת"א . חומר יקר
(אישית קיבלתי הנחה והוא לא עלה כך) אך מדובר בכמעט 90 ש"ח למטר .
חישוב פשוט של מטרז' הבלייזר (כ 8 מ"ר) שמדדתי בקפדנות קודם לכן , הספיקו לי .
שיהיה הרבה בהצלחה בפרוייקט ...
אחח ירין ירין ... התגעגעתי ...
לי יש תירוץ סיבה טובה , אז עלי זה לא תופס ... לא יודע מה באשר לשאר ;)
ראשית , עבדתי כל השבת על הבלייזר בפינישים אחרונים של הפנים .
שנית , אין לרכב לא טסט ולא ביטוח (שהסתיים לי חודש שעבר) תקציב החודש הזה מיועד לכך וב"ה בתחילת ינואר
כבר אחדש את הביטוח ואריץ לטסט ...
שלישית , הבנתי שזה לא מפגש עבור כלי כשלי , אלא , של מותג jeep כגון וואגונירים , גלדיאטורים ושות ' ...
שחר .
שחר ידידי
יש עדכון? יש טסט? הבהמה נוסעת?
אגב - אחיך עבר טסט לGMC ט'נקס גאד
http://www.israup.net/images/f3b2157...b551833d70.jpg
שחר שלום,
בירגום אכן הבעלים בסדר גמור.
הפלציב שלקחת הוא עם הבידוד (צבע כסף בצד אחד)?
האם (יש מצב שפספסתי את זה בשרשור..) ציפית גם את המכסה מנוע מבפנים?
ההדבקה של הפלציב רק על בסיס הדבק שלו?
תודה
ושוב. סחטיין על הביצוע.
זרקו (נועם) - שלא תחשוב לרגע שאתה מצפה את הסמוראי שלך ולא מתעד לנו את זה יפה יפה, כולל הסברים על איך מה מו מי וכד', בפורום סוזוקי. :)
אהלן שי ,
עדיין אין טסט וביטוח (בביצוע/תהליך) אני צריך לגשת למשרד הרישוי להוציא רישיון רכב חדש ולשלם אותו כמובן .
בימים הקרובים בשאיפה לסיים עם זה ...
מברוק על הטסט לשלך ...
עידכונים ?
לקחתי מידות מהרכב והעליתי אותן על שירטוט שהכנתי עבור הנגר לבניית הארגז זיווד מאחור - זה הולך ונבנה .
יהיו 3 מגירות ולא 2 כפי שהערכתי תחילה . בין שני בתי הגלגלים מגירה גדולה באורך 1.22 מ' ולשם כך יהיו שם מסילות
שיעמדו בעומס ("טנדם") עבור משקל כבד . בחלק העליון (1.61 מ') מקנט לקנט יהיו 2 מגירות של 80 ס"מ כל אחת .
זה יהיה פרקטי ומגניב בסיום , מה גם שהארגז ירופד באותו שטיח שחור בו השתמשתי לתחתית/ריצפה ולפנלים בצדדים .
זה ישתלב נהדר , יראה כחלק אינטגרלי לחלוטין מתא המטען ויצור הפרדה ברורה בין תא הנוסעים לבאג'ז .
כמיתקון למערכת הכריזה ולמקסטראק (במקום לבנות מעץ) רעיון בדמות קונסולה אמצעית מרכזית (של ספארי) צמודה לגג במרכז
קפצה לי לראש , משם לארנק וכבר הבאתי מהפרוקיה אחת כזאת במצב מצויין . נווו ובאיזה צבעים היא ? נכון ... חום שחור . מה צריך לבקש
יותר מזה ? יש בה 2 תאי איחסון שאוכל להכניס לתוכם את המכשירים ורק פנל ההפעלה יבלוט החוצה . אצטרך לקצר אותה מעט ולוותר כנראה
על יחידת תאורה אחת . אבל ת'כלס ,,, לא צריך יותר מזה , ישארו בה גם כך 2 ספוטים (עיניות) תאורה .
כמובן שהעדכן בתמונות בהמשך ...
זרקו תודה ...
כן , פיספסת את זה בשרשור (אפילו 2 תגובות לפניך) . קרא רק את העמוד הזה (24) כל התשובות מפורטות .
וכן , ההדבקה של הפלציב היא רק על בסיס הדבק שלו . הדבק כל כך חזק , שאם בטעות הנחת אותו ולחצת טיפה , זהו . הלך קאפוט
אותו קטע , כיוון , שהוא יתלש עם רדיד האלומיניום וישארו דבוקים חלקי חומר הבידוד על המצע אותו הדבקת .
תכנן על "יבש" (טרם הורדת יריעת כיסוי הדבק) בדוק , חתוך ורק לאחר מכן גש להצמדה . שיהיה בהצלחה ...
שחר .
אהה נועם , סליחה ... לא התייחסתי לשאלה שלך לגבי אם ציפיתי גם את מכסה המנוע מבפנים ?
אז כן . בודדתי גם את מכסה המנוע מבפנים (יש תמונות בשרשור) אך לא עם פלציב אלא עם חומר בידוד אחר .
take a look ,בבקשה
http://www.jeepolog.com/forums/showt...=52406&page=18
שחר
תודה על הלינק- זה אכן הדבר שחיפשתי.
איזה חומר זה? מהיכן רכשת?
אני ביצעתי את הבידוד עם פלציב ללא דבר וניצלתי חורים קיימים בפח והידקתי אותו לרצפה. יתכן ואוציא אותו (כך תהיה לי השבלונה) ואקח את החומר שאתה השתמשת בו.
בהמשך לשאלה נועם ... אין דבר שביצעתי אני חושב , שלא ציינתי אותו בשרשור...
מה שכן , לא זכור לי איך החומר נקרא , מחר אחזיר לך תשובה .
שחר .
זהו , סיימתי עוד שלב , בניית ארגז הזיווד הושלמה . רגע ... , אל תדאגו , זה לא יראה כך .
מחר (בשאיפה/תקווה) אני כבר אביא את הריפוד והוא יקבל את המראה סופי . כמובן גם ידיות כבר יש .
לא מצליח לכווץ ולהעלות עוד זוג תמונות , אצרף בהמשך ....
שחר
שחר כהרגלך בקודש - עבודה מהממת על הבלייזר !
לדעתי גיפ השנה !!!
תודה אשר , צפה לטל' בקרוב , עוד לא יצא לי לדבר איתך מאז הבנתי שהאוטו למכירה ... צפה פגיעה :(:p ...
O.K אנשים ...
עד כה , שיתפתי אתכם והעליתי כל פיסת מידע כולל כתובות , שמות עסקים , חומרים וכד' מהיכן השגתי כל דבר שבוצע ברכב .
עקב פניות ושאלות רבות באשר לריפוד ולרפד שביצע את העבודה , תחילה , נתבקשתי על ידו לא לפרסם פרטיו והעברתי רק
למי ששאל או פנה אישית . כעת ,הוא התיר לי להעלות כאן בפורום (אני לא נכנס לשיקוליו) אולי כיוון שהיה עמוס מידי בעבודות
או מחשש שלא יעמוד בעומס . אני יכול עוד להגיד , שחסרים לי אצלו עוד יומיים השלמה ויש לי תעודת רפד :p;)
בחירת החומר והגוון בוצעו על ידי והעבודה על פנים הרכב פזית במשותף .
"מרפדיית אחים עמירה" ר"ח הלהב 3 אזה"ת חולון טל: 03-5594703 אתר : www.ammira.co.il
זה גם הזמן והמקום להודות לכם (אם אתם רואים את זה) איציק וחי וכמובן תודות למרק . עשיתם עבודה מדהימה ...
שחר .