16000.
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
Printable View
16000.
Honda TRX300EX
כבר עבר היום 19,000... בהחלט ההצגה הכי טובה בעיר / עולם.
כבר מפמפמים כל מני חברות קש בבורסה שיש להן איזושהי נגיעה לעניין הזה ... אפילו בת״א
יאללה נשברתי... בכמה לקנות ?
1.3
שיהיה המשכיות לנמרוד
Honda TRX300EX
שאלה שעלתה פה ..
מי קובע את המחיר של הביטקוין ?
איך זה מוחלט ? איפה ? שעכשיו יעלה ב0.1% או יירד ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
קיימות זירות מסחר - דומות לבורסה לני״ע בת״א או ל NYSE, בהן מתרחש כל הזמן מסחר בין קונים למוכרים והמחיר זז באופן רציף בהתאם לביקוש וההיצע.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5053879,00.html הביטקוין צנח מ-17 ל-15 אלף תוך שעות...
הצלחת
:cool: זו תנודתיות רגילה של מסחר, הבועה עוד לא התפוצצה ... לא צריך אגב לחכות לפרסום בעיתונים - יש אינספור ציטוטים חיים של המסחר ברשת.
כשזה יתפוצץ זה יהיה אלים באמת , בינתיים יהיו עוד עליות וירידות שיכניסו עוד אנשים למשחק.
בעיניי זה סיפור מדהים שעוד ידברו עליו עשרות שנים ויעשו עליו סרטי קולנוע,
למי שזוכר, לפני כעשר שנים החלו לרכב על המסחר בבורסה לצורך הקמת אתרי הימורים שלרגולטור לקח הרבה זמן לחסל ...
קראו לזה מסחר בחוזי הפרשים/ אופציות בינאריות - פתחו זירות הימורים על שערי מניות שנסחרות בבורסה וכו׳ כדי לתת לזה צביון לגיטימי.
עכשיו היוצרות התהפכו והבורסה מנסה לרכב על משחק פירמידה ... כל עוד הכסף זורם כולם מרוצים ונהנים.
קנית בסוף?
Honda TRX300EX
עדיין לא, צריך לחתום על הרבה מסמכים בשביל המשכנתא ההפוכה על הדירה, אם אני משקיע בזה אז שיהיה בגדול !
וברצינות - אין לי עניין לסכן כסף משמעותי בהימורים ולשחק עם כסף קטן זה חסר משמעות בעיניי. את הריגוש אני מקבל במקומות אחרים עם סיכויים קצת יותר טובים לטובתי.
גיא לא יתעשר מה 50$ שהשקיע, לנמרוד יש סיכוי להגריל רוביקון משומש אם קנה 1.3 ביטקויין לפני שנתיים, רק שעכשיו גם יש לו סיכוי גבוה יותר להפסיד את הסיקס המשופר שכבר יש לו על העץ.
מה רע בסכום כזה כמו שנמרוד טוען שהרוויח.
מסדר לך טיול קטן לארהב.
הוא השקיע לכאורה 1000 דולר
סכום קטן להפסיד ובעל פוטנציאל היפוטתי לבוננזה
Honda TRX300EX
חותן שלי קיבל טלפון מאריאלה השבוע, מסתבר שהוא מנוי של מפעל הפיס, זה לא רע, זה יסדר לו פיליפיני לעוד 10 שנים.
אז זה אומר שגם אני צריך לעשות מנוי, כי עובדה שיש סיכוי לזכות ?
ד״א אם 1000$ זה סכום קטן להפסיד, אז למה לעזאזל לא הורדת אפליקציה וקנית 4 ביטקויין קצת אחרי שפתחת את הפוסט ?
כמו שאני מכיר את נמרוד, ספק אם העדיף לקנות 1.3 ביטקויין על קיט קפיצים או משהו לג׳יפ
טוליפמאניה - שגעון הצבעונים
עולם כמנהגו נוהג.
באת בזמן יואב...
היום שתלתי מעל 300 פקעות ציבעונים
( לא צוחק)
Honda TRX300EX
בועז - 300 ביטקוין ?
זה הרבה מאוד כסף ...
אפשר קצת טיפים על גידול צבעונים ? קברתי באדניות פקעות לפני שבועיים, נראה שהן צומחות יפה, קר עכשיו כמו בהולנד...
אדניות חלון זה מספיק ? באיזו צפיפות רצוי לשתול ? כמה לשקות ? עדיף אור או צל, כי שמש של ממש ממילא אין ?
עלו 20 ש"ח בסופר, מעניין מי ישרוד יותר, הצבעונים או הביטקויין, עכשיו כשהכרישים הגדולים באמת נכנסים למשחק.
אגב, יש לי חבר שטוען שהביטקויין בכלל לא עולה - זה הדולר שיורד... זאת למעשה האינפלציה שצריכה הייתה להתרחש בעקבות הורדת הריבית וההדפסה המאסיבית של דולרים. תיאורייה מעניינת.
אין בעיה באדנית.
אני את הפקעות מניח מאמצע ספטמבר בתא של הירקות ושותל כשמתחיל להתקרר כמו עכשיו. הקור דרוש להן בשביל להתעורר.
שותל בעומק של 5-8 סמ באדמה במרווחים של כחמישה סמ לפקעת גדולה. לפעמים קצת יותר.
חצי צל על מנת שהשמש של מרץ לא תהרוג את הפריחה מהר. הפריחה די קצרה.
ממשיך להשקות עד מאי גם כשהעלים קמלו על מנת שהפקעות ילדים ימשיכו להתפתח ואז מוציאים מנקים ( אפשר למיין צבעים למי שרוצה) ומפריד את הפקעת הראשית מהפקעות ילדים.
לכל פקעת כעיקרון כ 7 מחזורי גדילה וכל אחת מוציאה עוד כמה פקעות קטנות מסביבה. אתה לא יכול לדעת באיזה מחזור הפקעת הגדולה וכמה נשאר לה.
הקטנות לא יפרחו בשנה הבאה אבל יוציאו עלים ויגדלו.
ככה אפשר להגדיל את העדר.
חלק קטן נרקבות עד שמוציאים.
חלק נראות כאילו לא יצא מהן כלום אבל מנסיון חלק גדול מאלו שנראו נורא וניסינו בצד באדנית והן תפסו.
במקביל יש לנו גם מקבצי אירוסים שאנחנו לא מוציאים ונרקיסים ואמרליוסים ועוד כל מיני.
אחלה תחחביב לחובבי הגינה.
התחלנו משקית של מאה ציבעונים שתוך כמה שנים הכפילה את עצמה והשנה קיבלנו חיזוק של עוד 80- הפעם מאירלנד
Honda TRX300EX
זה נראה כאילו חלק נרקבות כבר עכשיו, אבל כולן צומחות בקצב כזה או אחר. היה נראה לי שאולי צפוף להן אז העברתי וראיתי שלחלקן לא יצאו שורשים עדיין ולמרות זה הן צומחות.
איפה אתה שומר אותן בקיץ ?
אתה מתאר תשואה לא רעה... הכפלה תוך כמה שנים... מח"מ של 7 שנים זה נראה לי פי 3 משרת לכריית ביטקויין ודורש מעט מאד התעסקות.
עוד 5 שנים שהן יהיו זקנות אני אמכור אותן ללא חשבונית לעיריית ראשון-לציון, שיפזרו בכיכרות. שמעתי שיש להם שם הרבה כסף שחור מהשוק האפור :D
אחרי שאני מוציא אותן שם בקרטון מאוורר במחסן.
אסור בשקית נילון
Honda TRX300EX
איך לעשות כסף מאוויר מזוהם -
הטירוף ממשיך בכל העוצמה, המטבעות עצמם לא שברו אמנם שיאים חדשים, אבל בדיוק כמו בזמן בועת הדוט קום - כל מי שמצרף לעסק הכושל שלו או לשלד הבורסאי שלו ״פעילות בתחום הביטקויין״ עף לשמיים.
לפני כשבועיים, עלו אצלי על הרדאר שתי חברות שנסחרות בבורסה האמריקאית, MARA וRIOT
הן עלו מאות אחוזים במחזור חריג בתוך שעות וזה מדליק כמובן את שחקני המומנטום בבורסה, שכיום הם בעיקר רובוטים.
הנטייה של מגמה היא להמשיך באותו כוון, אפילו אם זה לזמן קצר וטכנית זה הימור משתלם בד״כ, רק שלא כדאי להיות חזיר ולהשתהות יותר מדי זמן עד למימוש הרווחים - רובוטים עושים את זה כמובן טוב יותר, ללא החולשה האנושית.
מבט קצר לתוכן הפעילות של החברות האלו מגלה בדיוק את אותו סיפור - אנשים מהירי תגובה מזהים הזדמנות לכסף קל, רוכשים שלד בורסאי בזול (בבורסה יש חברות רפאים חסרות פעילות שהונפקו בעבר וטרם נמחקו מהמסחר) ויוצקים לתוכו פעילות שנקשרת לטרנד החם הנוכחי.
הפעם מדובר בחברות איזוטריות שרכשו או מנהלות מו״מ לרכישת חוות שרתים שכורות מטבעות דיגיטליים.
גאונים כאלו יש גם בארץ - שלד בורסאי בשם ״משאבי טבע״ שנרכש לאחרונה ע״י רועי סבג, שלד נוסף בשם ״פנטזי נטוורק״, עפ״י כללי הבורסה וחוק ני״ע - כל אירוע מהותי חייב בדיווח מיידי לציבור. ניהול מו״מ לרכישת חוות שרתים או אפילו החלטה על שינוי אסטרטגיה ובחינת אפשרות כניסה לתחום חדש כמו כריית מטבעות - והרי לכם אירוע מהותי שמדווח לציבור וגורם מיידית לבהלה לזהב - עלייה של מאות אחוזים בשער המניות במחזור מסחר עצום של פי כמה וכמה ממספר המניות המונפקות, בכל יום מסחר, מה שהופך את מחזיקי או רוכשי השלד לעשירים מאד בין לילה - כל מה שהם צריכים לעשות עכשיו זה למכור קצת מניות בבורסה.
אז אולי אנחנו לא מסוגלים להבין בדיוק מה זה ביטקויין ולחזות את עתידו, אבל בברזלים אנחנו כן מבינים.
אין חסמי כניסה לתחום כריית המטבעות הדיגיטליים - כל אחד יכול להקים חוות שרתים ולהתחיל לעבוד - המחיר של זה ידוע. לכן לא יתכן הרי שחברה בעלת חוות שרתים, תהיה שווה פי 100 מהסכום שדרוש כדי להקים חברה זהה מאפס. זה לא שבשבוע שדרוש לשם כך הם מפיקים מטבעות בשווי עצום.
שאפו למי שיודע לזהות הזדמנויות ולנצל אותן. תשתדלו רק לא לשלם את המחיר.
דיברנו על תחילת מסחר בחוזים על הביטקויין בבורסות אמריקאיות רשמיות, לא הייתה לי תשובה טובה לנמרוד ומסתבר שגם לבורסה אין.
המסחר אכן התחיל, בשלוש בורסות ניתן לרכוש ביטקויין באמצעות חוזים, אבל לא ניתן למכור בשורט. הבורסה לא יודעת להתמודד עם חישוב הבטחונות הדרושים.
אני עדיין חושב שהם יצטרכו להכיר בדרך כלשהי בנכס הבסיס , איך הם יעשו את זה ? נחיה ונראה. מי בינתיים מוכר חוזים לאלו שמעוניינים לקנות ? גם שאלה טובה ...