אל דאגה. כל מי ששאל קיבל תשובה.
עמית לא מתעניין בנגרר אלא בלריב
Printable View
אל דאגה. כל מי ששאל קיבל תשובה.
עמית לא מתעניין בנגרר אלא בלריב
ואיפה התשובה ועל מה אתה מגן ?
חיים גם מחפש לריב וגם פתח במריבה ובנוסף מפרסם את החברה שלו והמוצרים שלו ע"י תמונות בסה"כ חסר מפרט אז מה הבעיה מה עוד שזה מפרט לא מקובל בתחום כך שאפילו ראוי לתת הסבר על כך .
עידו
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
זה דיון על רכבי מסעות. לא על נגררים.
במקרה הפרס הוא נגרר והתמונה היא לבקשתי כדי שיראו שהפרס אמיתי. וזהו.
מי שזה ממש מעניין אותו מוזמן לפתוח דיון על נגררים ושיטות בנייה שלהם.
אסף.
I rest mi case .
עידו
לגבי הנגרר - היה פה שרשור מפורט לגביו. אפשר לבצע חיפוש ולמצוא אותו. רכס פירט שם עד רמת הניט, והמבין יבין.
סמואל - אני עד נוסף לרמת הארגון של הרכב שלך ושהיא גם מסודרת בצורה שמישה. כך גם היה בדיפנדר שהיה לפני הדיסקו. אז תרשום לך 2 אמירים עדים ;)
דורון אני לא מכיר אותך
ומכאן שאתה גם לא מכיר אותי
אתה מציק לי בשאלות ואמירות סתמיות שכול מה שיש מאחוריהן זה הרצון שלך להראות שאתה מבין עיניין
לכן בוא נעשה עסקה, על כול שלשה דברים שליליים שכתבת בנוגע אלי תכתוב דבר אחד חיובי
אם כך תנהג אשתדל להתייחס ברצינות למה שאתה כותב עד אז אל תציק
אם היית מכיר אותי היטב הייתי מבין שאני לא מעלה תמונות רק בכדי להרשים גם כשאני מעלה תמונה של פריט
"מפורק" אזי הוא קיים ברכב כתבתי לך תבוא לביקור ותראה במו עינייך
ואנא ממך תחסוך ממני את ההתהפכויות הזלזול והמגעילות אם כך אתה מרגיש תבדוק אצלך מדוע גרמת לתגובות כאלו
באם גרמת, אם לא אז אל מה להלין ?!
אגב אם זה שרשור על רכב מדוגם במה אתה תורם לדיון ?
לוריה, בבקשה.
המידע קל להשגה באתר היצרן.
להזכירך, הנגרר הוא הפרס ולא הנושא
http://t.rehasim.co.il/%D7%A7%D7%98%...A8%D7%99%D7%9D
אותי באופן אישי זה ממש לא מעניין , מעבר למחשבה שלי ( גם אני בעל עסק ) של שקיפות .
עידו
מתי פתחת עסק של שקיפות?
תבוא נעשה לך שקיפות עורפית . ואח שלי נימרוד עושה ניתוחי לב [emoji12]
עידו
יופי שמצאתם על מה לריב.. שוב.
עמית ובועז.
דורון וסמואל.
ורק לי אין עם מי... בועז, מתי אתה מחליף את ה(דבר הזה שאתה מכנה)טלפון?
שקיפות לוריה? וואללה?
נדמה לי שנמרוד כתב כבר על הרעיון הזה של חיים (שסמואל תימצת כ"אין פרסום שלילי" וכו' - שאני, דרך אגב לא מסכים איתו... וההתנהלות של חלק מהנוכחים פה, בהחלט לא היתה מעודדת אותי לקנות אצלם דבר וחצי דבר... רק חסר שאם תהיה פעם בעיה "יפנו כלפי" את כל הבגרות שהם מפגינים פה..) של הפרסום.
אין לי כוח לחפש אבל חיים כבר הצהיר בפה מלא על "טרוליותו" והכוונה "הלא נסתרת" שלו, בהעלאת כל מיני פוסטים ... למיטב זכרוני, נימרוד "נתן לו בראש" על כך והפנה אותו למח' הפרסום של ג'יפולוג..
אולי השירשור הזה, זו התוצאה...
לוריה..
צא ולמד:rolleyes:
ברנרד אני מכיר את כול השרשורים הרלוונטיים , אז מה ?
אין פה מה ללמוד ואין לאן לצאת .
יש דרך ארץ , ויש דרך לעשות עסקים , מי כמוך שנמצא במדינה שמי שלא מתנהל כך מוקע מתוך החברה ובפרט עסקים.
עידו
חבר'ה חבר'ה...
מפגש? בירות? רכבי מסעות?
מה עם זה? יש תאריך ? מיקום?
גם עם זה אני מסכים - וכדי להבהיר - אף אחד מהמפרסמים כאילו עאלק בצורה סמויה בדיון הזה - לא משלם על כך, וחבל.
אבל.. נקבע על ידי ההנהלה שהדיון הזה ימשיך להתנהל בינתיים, בעיקר בגלל שזה היה משעשע לפחות בהתחלה, ובשביל מה אנחנו פה, אם לא בשביל הכיף? לי חבל שיש מי שיכול לפרסם באתר אבל בוחר ללכת על החבל הדק ולא לשלם כדי לקבל את הפרסום שהיה יכול לקנות בחינם. וזה אמור לגבי כולם.
רק קחו בחשבון שהתנהגות כזו באתר כמו שלנו לא עוברת "בשקט" אצל הגולשים - הם יזכרו שבעל עסק התנהג ככילי, וידעו להתנהג איתו בהתאם.
(ואסייג את דבריי בדבר אחד - פרס לתחרות, כלומר סחורה עם ערך כספי שמועברת ישירות לגולשים - זה גם סוג של תשלום... אבל לא הכי טוב מבחינתנו)
אסף.
אם אני אזמין מקרר ... אפשר להיכנס לתחרות? P:
ראיתי פה בשרשור שלא חייבים שהכל יהיו מותקן... רק רשימה ארוכה (;
סמואל,
זה פורום ודיון פתוח.
באותה מידה אני יכול להגיד שתמונות מקטלוג זה לא תורם לדיון לגבי רכב מסעות..
לא רק אני שמתי לב לזה.
הפוסל במומו פוסל.
שים לב שמי שממוקד בתגובות לגבי נסיון זה או אחר, זה רק אתה.
השאלות לגיטימיות לחלוטין לנושא השרשור.
מנסה לארגן את זה.
יש קצת מגבלה עם התאריכם של השופט ויש עוד יותר מגבלה שסמואל, שהוכרז כזוכה על ידי חיים, ואף אחד לא מתכוון לקחת ממנו את הזכיה עוד לא החליט אם מתאים לו להגיע והוא בעצם מאוד עסוק ולא כל הציוד כרגע מותקן חלק על רכב שנסע לאנגליה ותן לי לישון על זה.
אני מצאתי את עצמי כמי שמנסה בכוח לארגן מפגש, תגובת הגולשים לא היתה גדולה מדי ( אולי כי לא הוכרז מקום ומועד)
ושלא להזכיר את זה שהבירה של החטאים לא תהיה מוכנה ל 10 לספטמבר.
אשמח לפתרון יצירתי...
קח פתרון יצירתי:
קבע מיקום וזמן. בלי להתייעץ.
מי שיתאים לו לבוא, שיבוא.
בכל מקרה יהיה כיף.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
הפתרון מאוד פשוט , לארגן מפגש חברים עם כול המשתמע מכך בתאריך ומקום מתאים ושכול השרשור הזה לא יהיה קשור אליו , כך לא מערבבים בירה מעולה עם מה שקורה פה .
עידו