+1
כולל במקרה של אשתי ואחיותי
Asaf-a
אסף.א
Printable View
החיסון השני השבית אותי ליומיים, הראשון והשלישי הורגשו רק מקומית בכתף.
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
אצלי אחרי השלישי היה דומה לאחרי השני. יום אחרי הרגשה לא טובה וקצת כאב ראש אבל לא ברמה שלא יכול לתפקד. כאב בכתף למשך לילה אחד.
אחרי השלישי ביום שלישי, היה כאב קל בכתף לחצי יום. וזהו.
עכשיו ביצענו את הבדיקות הביתיות לבנות שקיבלנו ממשרד החינוך- לתדהמתי הגדולה (11) יצאה חיובית לקורונה. הילדה ללא חום ועושה מה שבני גילה עושים-כלומר עם הראש בטלפון כבר חודשיים.
נוסעים לעשות PCR כדי לקבל תוצאה אמינה. אני מקווה מצד אחד שהשלישי שעשיתי ביום ו האחרון (יום של צמרמורת וכאב ראש) ייתן הגנה מסוימת - אבל אני גם מקווה שהקטנה (6) תידבק. זה נשמע רע אבל כמו באלכס חולה אהבה - "בוא אלצ'קו, תישן עם ארל'ה במיטה, יש לו אדמת". אני מעדיף ילדה אחרי קורונה עם כמה חודשי שקט מילדה ללא קורונה-שבסכנת הדבקה.
לקח לי שלושה ימים אחרי החיסון עד שחזר לי 5G וגם זה רק בתל אביב
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
בpcr יש הרבה טעויות. מכיר כאלו שקיבלו תוצאה שלילית פעמיים (למרות סימפטומים) ורק בפעם השלישית יצא חיובי.
בבדיקות המהירות יש אפילו יותר false negative.
דווקא
הfalse positive לא כזה שכיח.
כך שגם אם הpcr נותן שלילי, לא הייתי מקל ראש.
וכל זה נאמר בעודי בבידוד עם שני בנדיטים קטנים, ועוד אחרי חודש שלם של חופש גדול. מה 1.9 נפרדתי בדמעות.
אצלנו הילדה יצאה חולה גם ב PCR. אשתי מחוסנת פעמיים. אני מחוסן שלוש. שנינו בלי שום סימפטומים ויצאנו שליליים לקורונה בבדיקת PCR ראשונה. הבדיקה השניה עוד 3 ימים.
מצד שני-הקטנה שלי בת שש לא מחוסנת. יצאה גם שלילית. נחכה לשבוע הבא- בינתיים בידוד
שלושה שבועות לאחר השלישי ועדיין הרגשה מוזרה מאוד, עייפות לא ברורה , סחרחורות לא מוסברות שמעולם לא היו לי וחוסר ריכוז. חרא הרגשה.
https://www.rambam-medicine.org.il/c...-view-must-see
שבו ותקשיבו בנחת עד הסוף...
דמגוגיה בגרוש.
על הטענה שעל לה למדינה ללחוץ ולהתערב בזכות האדם על גופו.
למה הוא לא מתלונן על החובה לחגור חגורת בטיחות
או לעבור רק במעבר חציה?
סיגריות? כמה אזהרות רפואיות יש על הקופסאות
כמה מיסים מטילים עליהם כדי למנוע אותם ממעשנים.
ההשוואה שלו את הקורונה לשפעת?
קודם כל, בתור אחד ל"ע, שטעם משתי המחלות הנ"ל זה כמו להשוות
בין ירי נק"ל לתותח 175.
גם הקורנה מדבקת בעשרות מונים מאשר שפעת.
ולראיה, אשתקד, כשעם ישראל עטה מסכות למניעת קורונה,
לא הייתה בארץ התפרצות שפעת, למרות שהקורונה "חגגה"
כלומר, מסכה שלא הגנה מספיק מקורונה, חיסלה את השפעת.
בכלל לאור האינפורמציה שמומטרת עלינו מכל הכיוונים, בעד ונגד
החיסונים. מספרים על מתחסנים שניזוקו ומנגד מימצאים בעד החיסון.
אני אומר כך, אדם ששומע סיפורים לכאן ולכאן ואין לו את הכלים
לברר מה נכון ומה לא נכון, אם יש סיכון וכמה הוא שכיח.
לכל אדם יש מינימום 200 אנשים שיש לו עליהם אינפורמציה ישירה
שהוא ידע מה שקורה איתם באופן אישי, כדוגמת קרובי משפחה,
שכנים, חברים וכדומה.
שינהג רק לפי מה שהוא מאמת באופן אישי, מה קרה לאנשים שהוא מכיר.
אני לדוגמה יודע באופן ישיר ומאומת על 10 אנשים מתים מקורונה.
אף אחד מהם לא התחסן (רובם מתו עוד לפני שהגיעו חיסונים)
יש לי קרוב משפחה לא מחוסן שהלך לעולמו לפני חודש בגיל 47!
בנוסף, אני מכיר כאלו שהיו מאושפזים במצב קריטי וגם הם לא התחסנו.
מנגד, אני אישית מכיר לפחות 200 מתחסנים. ותופעת הלוואי הכי
גרועה, הייתה אצל חבר שפיתח חום גבוה למשך יומיים.
אצלינו אני ואישתי מחוסנים בשלישית, אישתי אחות אז הנושא רגיש שבעתיים, הוא רגיש עוד יותר כי יש לה בעברה הלא רחוק מחלה ארורה מהסוג שמשאיר אותך עם מערכת חיסונית חלשה. היא פיתחה נוגדנים אבל לא כמו אדם בריא. היא לעיתים עובדת במחלקת קורונה יולדות. בתחילת במגפה הרופאה שלה (בעקבות המחלה ההיא) אמרה לה שאם תחלה היא תהיה "בבעיה רצינית" אבל לא נתנה לה אישור שלא לעבוד במחלקת קורונה, גם רופא תעסוקה לא נתן, הסיכום בינינו היה פשוט - אם מכריחים אותה ללכת לעבוד במחלקת קורונה במצבה - היא מתפטרת. היו כמה מצבים קרובים לזה אז
בזכות הקורונה אני קיבלתי (ובטח עוד אקבל) בגלל שילוב מקסים של ילדה ביסודי ועבודה עם חוקים משלה לא מעט ימי חופש. כל פעם שהילדה נכנסת לבידוד אני נכנס כמלווה, משרד הבריאות שולח לי SMS שאני אישית לא מחוייב בבידוד למרות הצהרתי כמלווה והעבודה מצידה לא מאשרת לי להגיע לעבוד. לא מורידים לי ימי חופש ולא ימי חופשה, למשאבי אנוש יש "מאגר" מיוחד של ימים רק בשביל זה. כבר איבדתי ספירה אבל ככה נעלמו להם כ20 ימי עבודה. הילדה מעולם לא נדבקה, מצידי שימשך ככה.
קובץ מצורף 135675
לשנינו לא היו תפועות באף חיסון.
בתור אחד שהעבודה שלו כוללת טיסות, פשוט הפסקתי לטוס אם אין ממש ברירה ולא עליתי על מטוס מאז תחילת המגפה. אני יודע בוודאות שאנשים מזייפים תוצאות בדיקה רק כדי לצאת חזרה ארצה ממדינות אחרי שנדבקו שם במחלה.
https://www.facebook.com/10000944507...8082552516550/
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
רק מזכיר כאן את צ'ארלס דרווין, אבי תורת האבולציה, שכתב תיאוריה שלמה על ה"ברירה הטבעית". או במילים אחרות תאוריית "הישרדות הכשירים ביותר".
אז מי שחלש ושבוחר לא להתחסן כדאי שיקרא קצת על התאוריות האלה ולזכור שמטרת כל חי היא להמשיך את ה DNA שלו לדורות הבאים.
ויש גם את "פרס דרווין" .
אולי מדובר בנסיון לזכות בו?
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
מה שהלא מחוסנים לא מבינים הוא שהם גם חלק מהניסוי. הם ״קבוצת הביקורת״ שמוכיחה שהחיסון עובד….
Sent from my iPhone using Tapatalk