אסף,
לא חבל על כול המאמץ ? מה רע בזה ?
http://www.ebay.com/itm/1965-VW-Volk...item4acb0b990a
מ 500 מטר אף אחד לא יזהה שזה דחליל ...
רענן
Printable View
אסף,
לא חבל על כול המאמץ ? מה רע בזה ?
http://www.ebay.com/itm/1965-VW-Volk...item4acb0b990a
מ 500 מטר אף אחד לא יזהה שזה דחליל ...
רענן
באמת רענן, ברור למה לא-
אי אפשר לשכב מתחת ואי אפשר להתלכלך בשמן
הילדים ישימו לב.. (אני רק שומר עליו בשבילם)
אסף.
קובץ מצורף 98444קובץ מצורף 98445קובץ מצורף 98446
אחרי אירוע השקת הבירה של אלירן ובעז, המשכנו למחנה ביער...
אבל משהו לא בסדר.
שוב.
טמפרטורות המנוע עולות.
סימן שהגיע הקיץ?
אסף.
זה קיץ זה ???
רק שימשיך כך .
עידו
http://www.offgridquest.com/mobility...d-everyones-fa
לא יודע אם זה אמיתי או לא. מקווה שאמיתי.
מאז שבועות בערך אני בקושי נוסע עם הקמפר. גיחה קצרצרה פה או שם, לא יותר.
ראש שמאל משך כמה שנים על תיקונים חוזרים אבל זמנו הגיע והחלטתי לא להתעלל במנוע יותר כדי שלא ייגרם נזק כבד.
הבעיה - חיפשתי ראש OVAL PORT במצב סביר לשיפוץ ולא מצאתי. מדובר בשנתונים 76 עד אמצע 78, כלומר עסק די נדיר. חדש עולה הון, באמת המון, והחלקים להשלמת ראש חדש עולים עוד הון קטן, אז חיפשתי משומש וחיכיתי שייפול משהו טוב.
היום עברתי אצל בני (ד"ר באג) לביקור נימוסין (הייתי בסביבה), והופה, הוא מצא לי ראש (כבר אמרתי לכם שאין כמו בני, נכון? אז הנה, אני אומר שוב), משומש אבל נראה מצויין - ממש מצויין. לפי הסימנים עליו הוא כבר עבר פעם שיפוץ אבל המק"ט נכון, המספר יציקה נכון, הכל נראה ממש טוב הגוז'ונים מקוריים, צלעות קירור ישרות, אין קרבוניזציה מסביב לפלאגים, אין סימני בריחת קומפרסיה או משיכת אוויר סביב האטם, השסתומים יושבים טוב (עוד לא מדדתי אבל בעין לא רואים שהם שקועים או מתוחים) - בקיצור נראה יופי.
הזמנתי זוג שסתומי פליטה ומובילים (ליתר בטחון), וגם אטמים חדשים לכל המזרקים (עבר כבר מספיק זמן מאז ההחלפה האחרונה המתועדת), אטמי ראש יש לי ואני מתכונן להחלפת ראש מהירה.
כיוון שזה ראש של קרבורטורים במקור אני אצטרך כמו בראש הנוכחי להכין מקום לחיישן חום ראש, ואני אתקין את סעפת הפליטה לראש על השולחן - לוודא אטימה טובה ולא לעבוד עם האטמי נחושת בשכיבה מתחת למנוע.
כל מה שנשאר זה למצוא סוף שבוע שמשי ופנוי, ולתת מכה על העניין הזה.
אני גם מחפש עדיין ולא מצאתי צינורות דלק שלא ייסדקו אחרי שנתיים. הצינורות ההידראוליים R6 שאני משתמש בהם שוב ושוב כי זה מה שיש - לא מספיק טובים, חד משמעית. נהיים פריכים מהר מאוד. דיברתי עם מומחים לצינורות והם קצת לא יודעים לעזור לי, ממליצים על R14 אבל לא מתחייבים שהוא עומד בחום של תא מנוע לאורך זמן. יש צינור (כחול) שכן מיועד לדלק וחום אבל יש איתו בעיה במידה... אז אם למישהו יש רעיון טוב, אני אשמח לשמוע.
אסף.
תבדוק אצל ששון לווי בחיפה יש מצב שתמצא מה שאתה צריך .
בהצלחה עם הראש , ושהיה בראש טוב [emoji2]
עידו
אחרי ניקוי ראשוני והוצאת הפלאגים (בזהירות ואחרי ניקוי שאריות הקרבוניזציה שהיתה עליהם אבל ממש בקטנה בזכות העובדה שמדובר בפלאגים של בוש ולא צ'מפיון), נראה שבצילינדר 3 המצב לא מזהיר.
לא זוועת עולם כמו בראשים אחרים שראיתי, נראה שהנזק מלפני השיפוץ שהראש הזה עבר, אבל אני חושב שתידרש כאן עבודה.
קובץ מצורף 105570קובץ מצורף 105571
קבלו את 3 לעומת 4, ו"מצא את ההבדלים".
אסף.
למה אתה משפץ רק ראש אחד?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
אני מחליף ראש אחד, כי אותו צריך להחליף.
אולי על הדרך אני אוריד גם את השני, אבל אין באמת צורך, יותר בשביל שקט נפשי. הזמנתי שני שסתומי פליטה ומובילים - ולא ארבעה, כי אני חושב שגם אם הימני יזדקק לטיפול זה לא יהיה ברמה הזו.
הראש השמאלי מושך אוויר כבר הרבה זמן, וזה לאט לאט הרס אותו לחלוטין. ההבדלים לעומת הימני מורגשים..
אסף.
אם יש חופש במובילים בשמאלי, קרוב לוודאי שקיים גם בימני. הייתי מטפל גם בו. אחר כך, אם לא יעבוד עגול, תצטער. המנוע כבר בחוץ וחצי מהפחים כבר פירקת. כבר לא נשארה הרבה עבודה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
הבעיה נובעת לא מחופש במובילים אלא מהידוק לא נכון כשהחליפו ראש בשנת 1988.
על זה נוספו עם השנים עוד נזקים, אבל בשורה התחתונה אני גם יודע ממה הבעיה וגם יודע שחייבים להחליף ראש...
ובכל מקרה נראה לי שאני אפרק, אבחן, ואהדק מחדש את הימני כדי להיות שקט. אבל עוד חזון למועד.
קודם שיגיעו החלקים, ובינתיים התעקמו לי הזרועות הקטנות (שבין הידית למהדק) של המכווץ שסתומים.
חבל, דווקא כלי טוב, גרמני, שעבד על לא מעט ראשים עד היום (התחיל להתעקם כבר די מזמן אבל עכשיו כשל סופית). נראה לי שאני אתקן אותו עם שני ברזלים בריאים- אבל זה עיכוב לא מקרי, יש כאן רמז מלמעלה לא למהר ולחכות לחלקים.
בינתיים יש לי זמן לעשות ניקוי כמו שצריך באמבט אולטראסוני בעבודה (עם השסתומים מורכבים כפי שמסתמן).
אסף.
עם השסתומים מורכבים בגלל החולץ שהתעקם?
כן...
(היה נראה לי אתמול שזה יהיה בסדר אז לא התאמצתי להתחיל להקפיץ אותם עם בוקסה ופטיש. לא רוצה לאבד חלקים)
אסף.
נו...אז אתה מכיר את השיטה....
אז התקדמות..
עבדתי קצת על להחליק את החריצים ב#3, וזה נראה בינתיים בערך ככה:
קובץ מצורף 106280
עוד יש קצת עבודת החלקת שטח אבל נראה לי שזה כמעט זה.
אחרי הכל צריך למדוד נפחים ולהשוות את הנפח של תאי השריפה בצד ימין לשל צד שמאל.
ב#4 יש שקערוריות (PITTING), שגם אותם יהיה צריך להחליק:
קובץ מצורף 106281
חוץ מזה הכל נראה תקין, הראש בינתיים מושרה, ואני מחכה לחלקים שיגיעו.
אסף.
מה הרעיון בהשקעה בהחלקת השטח?
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk