על מה אתה מדבר,מה אתה מבין בכלל ?
אפשר להשתמש במכסה מנוע הזה בתור עדשה בטלסקופ האבל,את כל הקימורים כבר יש.
Printable View
על מה אתה מדבר,מה אתה מבין בכלל ?
אפשר להשתמש במכסה מנוע הזה בתור עדשה בטלסקופ האבל,את כל הקימורים כבר יש.
נראה מצוין מאיר , מתי ההשקה ???
לא מקנא בציפור שתעיז לחרבן על האוטו.
במיוחד אם זו היונה מהפרסומת של הביטוח ההוא...
מדהים!! כיף לראות עבודה ברמה כזאת...
Sent from my iPhone using Tapatalk
כול הכבוד , ירידה לפרטים ושיתוף כאן בפרום עד שקיפות , הצבע מדהים .
עידו
קובץ מצורף 100298צודק
- - - Updated - - -
חחחחחחחחחחחחחח אהבתי
- - - Updated - - -
הבחור פשוט מדהים
- - - Updated - - -
שמח שאתם נהנים ושמחים בשימחתי
- - - Updated - - -
[IMG]עאיאי[/IMG]
לפני כמה שבועות, נסעתי בעיר לא רחוק מפה (לפתוח חשבון גז) ובדרך ראיתי קאמרו ות'נדרבירד (חנו זו מאחרי זו, צמוד למדרכה), ברמה כזו של שיפוץ (לפחות הצבע) אבל בגלל שזו היתה שכונה של צפופי פיגמנטים, כלי הרכב היו גבוהים מאוד (ה"אחים" מעבר לגבול הדרומי דווקא מנמיכים..) עם ג'נטים כרום ענקיים וחישורים דקיקים וצמיגים בעובי של סוליית נעליים איטלקיות..
היה שם איזה ילדון שניקה את אחד מכלי הרכב ולא מצא חן בעיניו שאני מאט... לא העזתי לצלם...
בכלל, מה שרואים פה... הלסת נופלת.
וכמו שאומר הפתגם הארמי העתיק: "אלוהים נותן אגוזים לאנשים בלי שיניים".. אתה רואה פה כלי רכב יפיפיים ומושקעים וכמעט מקנא, עד שאתה רואה איזה הגה עשוי משרשרת ברזל מרותכת ומוכרמת (= כרום) או גלגלים/צמיגים מגוחכים (לא מזמן ראיתי קורבט ישנה כזו, עם גלגלים של קורקינט ממש... מפגרים) או מכסה מנוע של סופרצ'רג'ר.. בלי סופרצ'רג'ר... או ריינג' רובר עם גלגלים "40 (או משהו כזה) וצמיגים בחתך 20 (או פחות... לא הצלחתי לקרוא את הכיתוב על הדופן, בלי המשקפיים... כ"כ דקה היתה הדופן, שהכיתוב היה קטן מידי).
פשוט לא להאמין מה אפשר לעשות/לקלקל כשיש זמינות וכסף..
שאפו על הפרוייקט המדהים הזה.
רויטל
בקטנה, ממש בקטנה שרק ייגמר החום
יפה.
אני מנחש שזו תרומה מאיזו X5/X6 של בחורים טובים שמטען חבלה קטן הוריד מהכביש?......:rolleyes:
יש שם ספייסרים? כי אם כן, תעיף אותם. לא בריא באופן כללי והגלגל הבולט ישפשף לך את הצבע היפה.... חבל.
עכשיו נשאר לצבוע אותם בשחור גראפיט (לא ממש שחור, אלא אפור כהה כזה, ולא מט אלא מבריק, שיהיה תואם לברק המנצנץ של האוטו...) הנמכה קלה, ו...זהו.
הקמארו הכי יפה בישראל ביי פאר.
תתחדש ומתי שורפים קצת גומי ?
עידו
כוסית על המכונית הזאת.
מוכר, מוכר ???? :) :)
מה זה מחיר הזוי מבחינתך?
צר לי אני לא הזוי , חחחחחחחחחחחחחחח
מה? מעניין אותי מה נחשב למחיר ריאלי מבחינתך למנוע וכמה כ"ס אתה רוצה.
f 300מנוע כ "ס
קובץ מצורף 100975
קובץ מצורף 100976קובץ מצורף 100975קובץ מצורף 100977קובץ מצורף 100978
- - - Updated - - -
חמש שעות עבודה , הדשבורד שהורכב במוסך והיה רעוע פורק והורכב כולל חלקיו התחתונים מחדש.
הקונסולה המרכזית שנבנתה בעבר על פי המקור הוכנסה להנה תואמת על המילימטר