שחר! שיחקת אותה עם הארגז! רק שאלה, מאיפה הפתיחה והסגירה שלו?
שחר, יש מצב ששבוע הבא יש לי זמן , אשמח לקפוץ לראות את האביר השחור, אני מת לראות אותו במציאות!
Printable View
שחר! שיחקת אותה עם הארגז! רק שאלה, מאיפה הפתיחה והסגירה שלו?
שחר, יש מצב ששבוע הבא יש לי זמן , אשמח לקפוץ לראות את האביר השחור, אני מת לראות אותו במציאות!
שי אתה מוזמן חופשי ...
לגבי הפתיחה והסגירה , עכשיו הכל יהיה מובן עם זוג התמונות החסרות מאתמול שהצלחתי לכווץ ולהעלות רק עכשיו ...
שחר .
איזה מגירות! זה הולך להיות מרופד בשחור? או בצבע של המושבים?
שחר! האוטו שלך משלב לשלב נראה יותר ויותר כאילו הוא נלקח מסרט, - תענוג של פרוייקט לעייניים
תודה שי ,,,
הוא ירופד באותו שטיח שחור שהשתמשתי בו לריצפה ולדפנות . כבר לקחתי מידות לחיתוך והשבוע אני מעריך ,כבר אביא את החומר
וארפד .
המטרה היא , שזה יראה כחלק אינטגרלי מתא המטען . הוא יתיישב built in בין בתי הגלגלים ובגובה משענת המושב האחורי .
כיוון שהוא רחב יותר ממשענת המושב האחורי , בולט מצדדיה ומגיע מדופן לדופן , הוא גם יחצוץ / יפריד בין תא המטען לתא הנוסעים .
שחר .
סיימתי עם ריפוד הארגז כבר בשני והוא הוכנס למקומו הקבוע . אומנם עבדתי עם דבק מגע אבל נעזרתי גם באקדח סיכות .
נשאר לי לעבור עליהם ולטשטש אותם בשחור .
סלחו לי על איכות התמונות , ירדתי חולה מת לצלם כמה , בהפוגה החלקית הראשונה של הגשמים
מאז אתמול אצלנו וכשהאוטו מונע ודי צמוד לחלקו האחורי של קיר החניה (מכאן האדים והטישטוש) .
אני מתקדם כל הזמן עם מה שעוד נותר לי ולא מפסיק לרגע . מצאתי כבר ידית סגירה כפי שרציתי למתקן גלגל הספייר וגם בוקסה/מיסב
כזה , יש מי שדואג לי . במקביל , נבחרה כבר מער' כריזה - תירכש בקרוב , כנ"ל מקסטראק ומיקום הקונסולה העליונה .
העדכן בהמשך + תמונות כרגיל ...
שחר .
עבודה יפה , ישר כח
ראיד
שחר ידידי הצעיר
אני טוען שהפורום הזה הינו התרופה הטובה ביותר לכל ואני מדגיש לכל תהליך החלמה
לאחר שביומיים האחרונים הבטן שוב התחילה לעשות קולות של אישפוז-לא ויתרתי וישבתי מול הפורום והתחלתי לקרוא את השרשור הזה מ-א ועד ת
ונהניתי מכל רגע-שקעתי בעולם של שיפוצים ודימיון וחלומות ושכחתי בכלל שיש לי בטן-ועכשיו לא אישפוז ולא נעליים
עכשיו רגוע ושמח עם כוס תה מהבילה אני שוב כותב לך
תודה על השיתוף
יוסי
תודה ראיד , שמע , התימני הגבוהה והחבר שלו בעל המוסך לא עושים לי חיים קלים בזמן השיפוץ והבניה הזאת , מה חיים קלים ?
מתעללים בי המניאקים !
אני מתקשר להזמין אלי לקפה ואני שומע אותם בקשר והוא אומר לי : " אין בעיה , תשים על האש אבל יקח לי כמה שעות להגיע
מורדית ... " אחחחחחחחחחחחח ת'מבין מה אני עוד אוכל ?
שחר .
נ.ב : אנשים , אני מחפש ג'נט קוטר 15 , 6 חורים 10" כמו זה שיש לי על האוטו . ישמש אצלי כספייר , נועל צמיג 33" .
שיהיה עם אותה דוגמת משולשים , לדעתי הם של אמריקן רייסינג , ג'נט ברזל ציפוי ניקל . משומש במצב טוב , אפשרי חדש
במחיר שפוי. תודה ...
אחחח יוסי ,,,,
נשמה , מה אני עוד אכתוב ואגיד לך כאן שלא אמרתי כבר ?
אני שמח שאתה נהנה מהתוצאות , השיתוף והתהליך ואם זה בכלל עושה לך להרגיש טוב בריאותית אז בכללל...
בהשקה / טיול , מבטיח לפנק אותך ב double shot :p , תהייה קרוב אלי (גם ככה אני בקושי שותה ) ;)
שחר
איזו עבודה! תענוג לעניים!!!! - עשית לנבלה טסט?
כוס אכתק שורול, רציתי לקפוץ לראות את הבהמה שבוע שעבר, לא יצא לי,
לא , עדיין לא הלכתי לטסט , גם או בעיקר בגלל המחלה לא יכולתי לעבור למאיר לאסוף את תעודת הביטוח ,
מקווה שזה יטופל ויסתיים השבוע .
וזה שעוד לא יצא לך לראות , מבחינתי זה טובבבב . כך שתראה אותו live בסיום .
שחר .
את הברכות שלי אתה לא צריך. את הויסקי אני עדיין זוכר והמועד קרב.
עכשיו - אם עדיין לא עשית את זה, תעלה תמונות של הגשעפט לגלגל ספייר כולל מה שמצאת עכשיו, מעניין אותי (ובטח את האחרים) מה עשית שם. ואם הזכרון שלי שוב דפוק וכבר הצגת את זה, אז תגיד.
:)
שחר
אם אתה מרוצה מהפחח וממליץ, אז אשמח לפרטים שלו בשביל הפרויקט שלי
שחר
הארגז נראה חבל על הזמן ,כל הכבוד.
הבלייזר הזה כמו יין ,רק הולך ומשתבח במעלה הזמן.
ככה אתה מכיר אותי אמיר ? אם היה משהו מוכן מבחינת בניית הפגוש והמתקן לגלגל ספייר הייתי מעדכן כאן ומעלה תמונות .
בקרוב , קרוב מאד זה יגיע ... אם הכל ילך כמו שצריך , בשבוע הבא ב"ה זה יהיה מוכן ...
עדכנתי רק במלל שכבר השגתי וקניתי את ידית הסגירה למתקן ולגבי הבוקסה / מיסב לציר , יש מישהוא שמכין עבורי .
השבוע ביצעתי בדיקת "רכב מיושן" והוא עבר טסט . בלי מאעכר ובלי קומבינות , מכה ראשונה .
אין בעיה , אתה מוזמן לדבר איתי טלפונית ...
אישית , עבדתי על האוטו פיזית 6 שבועות בנושא הפחחות וצבע ונכחתי במקום כל הזמן .
יש אימרה שמלווה אותי זמן רב : " אם יש משהו שאתה רוצה שיבוצע הכי טוב שאפשר - עשה אותו בעצמך " .
עד כמה שניתן (ולא תמיד ניתן) ובמסגרת המגבלות כמובן , אין מה לעשות ...
תודה שי ,
כן , ממש כך ... עם הזמן וישום המשך התוכניות רואים ומרגישים את ההשבחה ...
(החזרתי לך תשובה בה"פ) לבקשה ...
שחר .
שחר, קיבלתי.
אגב, התכונן להגעת הויסקי :)
היום במקום לשרוף כסף על דלק בטיול,ישבתי וקראתי את כל השרשור,
אין מילים בנאדם,פשוט ווואאאאווו.נקודה