יעקב תודה רבה, מתחיל להנדס את האלומיניום...
Printable View
יעקב תודה רבה, מתחיל להנדס את האלומיניום...
איך אתה מתכוון לבצע אטימה בין יריעות האלומיניום? בדרך כלל היריעות פרוסות לרוחב הקרוטאן ומונחות בחופף אחת על השניה כך שאין מה לדאוג ממים שעשויים לזלוג פנימה
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
עוד דבר ששמתי לב אליו הוא שאני רואה רק פתח אחד למקרר (מתחת לחלון שליד הדלת) בעוד שמקרר גז צריך שני פתחים כדי שתהיה כניסה של אוויר קר ותחלופה של אוויר חם
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מבחינת האיטום אני מקווה שהדבק יעשה את העבודה. מבחינת הפתחים למקרר יש לך עיניים חדות, אמנם זה לא יהיה מקרר על גז אלא חשמלי אבל גם הוא יצטרך פתח עליון, פשוט עדיין לא קניתי את המקרר אז אני עדיין לא יודע מה יהיה הגובה שלו.
יפה מאוד , מבחינת חיתוך הקונטור החיצוני של הפלטות אתה יכול להדביק את הפלטה שלמה ולאחר היבוש לעבור עם רוטר עץ עם סכין פורמיקה ( כמו בתמונה ), זה חוסך זמן גם בהדבקה וגם בדיוק של החיתוך , רק מצריך מריחת שמן חיתוך על קו החיתוך של הסכין.
עידו
קובץ מצורף 108270
עידו תודה על ה INPUT לצערי אין לי רוטר אז הרעיון שלך לא ישים עבורי.
בינתיים הזמנתי את הדבק:
http://catalog.layogev.co.il/shop/3m-1357/
http://catalog.layogev.co.il/wp-cont...5/3M-13571.jpg
רק שים לב שזה דבק מגע , מצריך שכבה על העץ וגם על האלומניום , בגלל זמני ההדבקה ( לפי הנתונים כעשרים דקות , כמובן יש גם יבוש לפני הצמדה ) מצריך עבודה מהירה ביחס לגודל הפלטה כך שמאוד רצוי לעבוד בהתזה .
מצריך דיזה יחסית גדולה בפיסטולט .
תזמין גם גלגלת גומי למעבר על הפלטה תוך כדי ההצמדה זה ימנע ממך בועות אוויר שנקלעות בזמן ההצמדה.
תקרא טוב טוב את האוראות של המוצר ותעבוד לפיהן .
עידו
חנן
אחלה נושא, עד עכשיו נראה מרשים מאד , הלוואי שהיתה לי אופציה להרים כזה פרוייקט.
מקווה שתעלה כמה שיותר תמונות שנתמוגג על ההתקדמות והתוצאה בהמשך.
עידו , עופר תודה.התחלתי להדביק את האלומניום עם הדבק הנ"ל. אין ספק שהוא מעולה אבל...אין איתו מקום לטעויות , ברגע ששני החלקים נוגעים אחד בשני אפילו בשטח קטן, אי אפשר להזיז אותם מילימטר וזו בעיה במקרה שלי, אם תסתכלו בצילום של הדופן אפשר לראות שהחלק השמאלי התחתון מעט יותר גבוה מהימני, פספסתי קצת בהנחה שלו וכבר לא יכולתי לשנות. נראה לי שאני יעבור ל " קיט מונטאז' " הוא אמור לתת לי יותר גמישות ביישום. חוץ מזה בחרתי את הגוון של צבע היסוד, "קרם" של המרטון.
האם בעיצוב הפעם, לקחת בחשבון מראש התקנה של פאנלים סולארים? ואם כן, על איזו כמות אתה הולך?
הפרויקט מדהים.
בדיוק בגלל זה המלצתי לך לעבוד עם רוטר , עדיין לא היתי מוותר על הדבק וחותך את הקונטור מסביב עם ג'יגסוו .
עידו
ליאון מה זאת אומרת הפעם ? גם בטירדרופ היה פאנל סולארי , בקיצור בהחלט כן ככל ששטח הגג והתקציב יאפשרו...עידו , כן הג'יקסו יומר את דברו.
בטירדרופ זו הייתה תוספת אחרי שהוא היה בנוי כבר.
האם פה אתה הולך להשחיל כבלים מראש? ולדאוג למעברים?
רועי.
עידכון, הקיט מונטאז' איכזב ושתי פלטות לא נדבקו כמו שצריך , עכשיו אני שובר תראש איך לסדר את זה . כנראה שאני אפתח בהן פתח ואדביק מחדש. אז שוב החלפתי דבק וחזרתי ל P-50 היום הדבקתי איתו עוד פלטה ומחר נראה מה יצא מזה.
תחזור לדבק של 3M תחסוך לך הרבה עוגמת נפש .
עידו
בגלל זה עובדים עם חומר שידוע התוצאות שלו מראש .
עידו
P50 של סיקה?
זה לא של סיקה P50 .
אבל כל דבק פוליוריטאני לא מתאים לאפליקציה כזו .
לפי דעתי חנן סובל ממחסור בידים בגלל זה הוא לא הסתדר עם הדבק של 3M.
עידו