-
תגובה: לנדרובר דיפנדר החדש בארץ!
רכב מדרדר אחורה, הנהג דופק על הדוושה והגלגלים לא ננעלים? בעייה. מצד שני, אם הגלגלים כן ננעלים במצב כזה בלי אחיזה, גם לא נעים.
ברכב מודרני קונבנציונאלי - לנדקרוזר, פאג'רו וכו' - שילוב של הילוך הכוח מבטל את הABS וכל שאר הצ'ופציקים, ככה שנשארים עם רכב שמתנהג צפוי כמו רכב של פעם במצב כזה של התדרדרות בלי אחיזה- אם לוחצים על הדוושה הגלגלים ננעלים, אם משחררים הרכב מתגלגל, יש לנהג מנוסה סיכוי להשתלט על הרכב. זה מצב עדיף, כי המוח האלקטרוני כנראה לא יודע להתמודד עם כל המצבים האפשריים. זה מעבר למעטפת שבה הוא נבחן, ואולי הרכב לא נועד לזה, אבל עובדה שהמשתמש לוקח את הרכב לשם.
הסיפור של לנדרובר פשוט, ומשותף להרבה יצרנים קטנים יחסית - הם משחררים גרסאות לא בשלות לציבור, ומנסים לתקן אחר כך בתנועה. לעומת יצרנים גדולים יותר, המוצרים שלהם פחות משוכללים אבל עוברים ביקורת תכן וניסויים הרבה יותר מקיפים.
-
דרור
מסכים שמה שמעניין את היצרן זה למכור - אבל בדיוק בעניין הזה הם פיספסו לדעתי בפילוח שוק הרוכשים הפוטנציאלי.
הצרכנים שמתעניינים בשטח סופר יוקרתי כפי שתיארת בצבעוניות לא ישקלו בכלל דיפנדר חדש - הוא לא יוקרתי בכלל (יקר כן יוקרתי לא). חוץ מזה שליצרן כבר יש מתמודד ראוי בפלח שוק זה והוא כפי שציינת הריינג'.
גם לצרכני הSUV היוקרתי יותר עם יכולות שטח יש ליצרן את הדיסקו 5.
אז ראבק לאיזה קהל מכוון הדיפנדר??? מה עבר להם בראש עם היצירה הזו שלא תקסום לצרכנים המחפשים רכב שטח/ מסע קשוח?
-
מעטפת שמעטפת. אוטו שלוחצים לו על הבלם בהחלטיות אסור ש"יפתח" ברקסים, ולא משנה מה קרה קודם.
מזכיר לכם שיש דבר כזה שנקרא שלג, שאשכרה יורד גם על דרכים טובות וכבושות - גם שם האוטו "יפתח ברקסים"??
מקווה לטובתם שיתחקרו ויתקנו את הגליץ' הזה לפני שיערמו הגופות והתביעות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
רכב מדרדר אחורה, הנהג דופק על הדוושה והגלגלים לא ננעלים? בעייה. מצד שני, אם הגלגלים כן ננעלים במצב כזה בלי אחיזה, גם לא נעים.
ברכב מודרני קונבנציונאלי - לנדקרוזר, פאג'רו וכו' - שילוב של הילוך הכוח מבטל את הABS וכל שאר הצ'ופציקים, ככה שנשארים עם רכב שמתנהג צפוי כמו רכב של פעם במצב כזה של התדרדרות בלי אחיזה- אם לוחצים על הדוושה הגלגלים ננעלים, אם משחררים הרכב מתגלגל, יש לנהג מנוסה סיכוי להשתלט על הרכב. זה מצב עדיף, כי המוח האלקטרוני כנראה לא יודע להתמודד עם כל המצבים האפשריים. זה מעבר למעטפת שבה הוא נבחן, ואולי הרכב לא נועד לזה, אבל עובדה שהמשתמש לוקח את הרכב לשם.
הסיפור של לנדרובר פשוט, ומשותף להרבה יצרנים קטנים יחסית - הם משחררים גרסאות לא בשלות לציבור, ומנסים לתקן אחר כך בתנועה. לעומת יצרנים גדולים יותר, המוצרים שלהם פחות משוכללים אבל עוברים ביקורת תכן וניסויים הרבה יותר מקיפים.
"יצרן קטן יחסית" יחסית למה? יחסית למי?
יחסית לטויוטה? גם קבוצת VAG וגם קבוצת FCA-PSA קטנות יחסית לטויוטה....
יחסית למיצובישי שעוד מעט נסגרת?
לנדרובר הוא יצרן של רכבי שטח בלבד. אני יודע שזה קשה לך (וגם לי), אבל תן להם קצת קרדיט ששטח הם יודעים ומבינים ושהאוטו הזה עבר הרבה מאוד ניסויים ועינויים ומה שיצא בסוף זה סוג של פשרה שתענה למירב הדרישות של רוב הלקוחות המיועדים שהם, מה לעשות, לא אנחנו (וכנראה גם לא דיפנדריסטים ותיקים).
הבעיות המסורתיות שלהם אף פעם לא היו בהנדסה אלא בבקרת איכות. אני למשל, ממש לא התפלאתי שהמצלמות והמולטימדיה השתגעו במבחן האוקראיני הזה - כי הם כשלו והשתגעו פעמיים-שלוש ביום גם בהשקה הישראלית, בכל אחד מארבעת הימים.... כי זה טבעם של גאדג'טים מיותרים כאלה, ועוד בלנדרובר.... וזו המהות האמיתית של טכנולוגיה שלא רק מיותרת אלא אפילו מזיקה, שלא רק שאף אחד בכלל לא צריך, היא גם בדיוק מה שיתקע אותך בשטח מתישהו. והיא נמצאת שם אך ורק כדי לייצר תקלות בלי סוף - כדי לעלות ללקוח המון כסף ברכישה ובתיקונים חוזרים ונשנים. אני אישית ממש לא רוצה דברים כאלה בשום מכונית ולא מוכן לשלם אקסטרא עבורם.
אבל אחרי כל זה - כל כך קל לזהות שהכל כאן מתחיל ונגמר בצמיגים לא מתאימים שנסתמו בבוץ ויצרו אבדן אחיזה.
ולא יעזור - הסיפור של יכולת תנועה בשטח הוא אחיזה. אם אין אחיזה, אז אין משיכה. ואז לא יעזרו שום תכן ושום בשלות ולא היקף הניסויים, וכמובן שלא גודלו של היצרן וחוסנו הפיננסי - לכל אלה אין שום משמעות כשאין אחיזה.....
עובדה שה-UAZ שזה סוג של עגלה פרימיטיבית, גסה, מפגרת, פרה-היסטורית, עם מנוע וולגה-גאז עתיק שמצליח לסחוט אולי 75 כ"ס ביום טוב כשהיה חדש וזה שכוונן לו את הקרבורטור לא היה שיכור מדי, והוא רכב ארכאי/ארכיאולוגי לא רק בהשוואה לדיפנדר חדש, אלא גם בהשוואה ל-CJ ממוצע - ועובדה, הוא מטפס שם בקלות. כי היתה לו אחיזה. וכשיש אחיזה, יש יכולת משיכה, וזה רק בזכות צמיגים מתאימים.
כמה פשוט, ככה אמיתי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
מעטפת שמעטפת. אוטו שלוחצים לו על הבלם בהחלטיות אסור ש"יפתח" ברקסים, ולא משנה מה קרה קודם.
מזכיר לכם שיש דבר כזה שנקרא שלג, שאשכרה יורד גם על דרכים טובות וכבושות - גם שם האוטו "יפתח ברקסים"??
מקווה לטובתם שיתחקרו ויתקנו את הגליץ' הזה לפני שיערמו הגופות והתביעות.
+1
מה זה שונה מכניסה לחנייה בסוף עלייה ארוכה על קרח?
Sent from my H3123 using Tapatalk
-
דרור, זה שהצמיגים לא מתאימים ברור, זה שהרכב לא מאפשר לנהג לנסות אפילו לנעול את הגלגלים, זה התנהגות בלתי צפויה. זה באג.
אני אומר לך שלנדרובר זה יצרן מעבדה, זעיר שבזעירים לעומת כל שאר היצרנים שהזכרת (ולא משנה שיש לו אבא גדול בהודו). תקציבי הפיתוח שלו אפסיים לעומתם, ומצד שני אנשי השיווק שלו מכריחים את הפיתוח להכניס ערמות של טכנולוגיה, הרבה יותר ממה שהם מסוגלים לעכל, התוצאה היא מוצרים לא בשלים. התרגלנו לזה כבר 15 שנה, מאז שהם החליטו לעבור מכלי רכב שמרניים יחסית (דפנדר ודיסקברי 2) לחלליות (דיסקברי 3). בנוסף, הם מנסים להוציא הרבה תתי דגמים על אותה פלפורמה בסיסית - דיסקברי ודיסקברי ספורט וריינג' רובר וריינג' רובר ספורט ועכשיו גם דיפנדר, וזה רק מסבך אותם בסבך הנדסי שלא הופך את החיים בתקציב מוגבל לקלים.
אין לי ספק שהיקף הבדיקות והניסויים שדגם אצלהם עובר נמוך בסדר גודל מאשר אצל יצרן כמו טויוטה, וזה הבסיס לפער הזה שאנחנו מכנים "איכות". כדי לייצר מוצר איכותי צריך לייצר, ולבדוק, ולייצר, ולבדוק, עוד ועוד ועוד. תאמין לי, אני חי את העולם הזה של פיתוח והנדסה ואיכות, לא בתחום הרכב אבל העקרונות זהים ולכן קל לי לזהות מהו מוצר בשל, לעומת גרסאת בטה שמשוחררת לציבור מוקדם מדי.
-
לנדרובר דיפנדר החדש בארץ!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
הסיפור כאן הוא נטו צמיגים.
כוח לא חסר לדיפנדר שם.
הבחור האוקראיני מציין במפורש שהצמיגים לא מתאימים ושהחתך הנמוך שלהם לא מאפשר להוציא מהם אויר בלי להזיק להם אבל בכל זאת הוא מנסה. (הכתוביות באנגלית מאוד ברורות, גם אם רצות מהר). גם הג'ימני שם נועל צמיגי AT. אמנם AT אגרסיבי יחסית של BF אבל זה עדיין לא צמיג שטח מלא. ההבדל בתנאים כאלה בין AT ל-MT (שלא לדבר על צמיגי שטח-ניילון טהורים אמיתיים, שמיועדים לשטח בלבד ולא לכביש, כמו שהיו על ה-UAZ) ממש קריטי.
זה חומר למחשבה לכל מי שבוחר צמיגים לפי הטיעון ההגיוני "ממילא רוב הזמן אני על כביש" וגם בגלל ש-SUV מפואר ויקר כזה שצריך גם לרוץ מהר ורחוק על כבישים מהירים בשקט ונוחות מלכותיים - אז לבחור צמיג HT או AT זה בסדר גמור ואפילו נכון ומתבקש, רק שייקח בחשבון שבתנאי קיצון כאלה, לא תהיה לו אחיזה. וכשאין אחיזה מגיעים בדיוק למצבים כאלה!.... אפשר לראות שהגלגלים מחליקים ושאכן המערכות האלקטרוניות יוצאות מדעתן במאמץ למצוא בדל אחיזה. זה היה נכון במשלט, וזה נכון שבעתיים בסרטון הזה.
וכאן אני בהחלט מצפה מהבוחן להבין שעם ביטוח או לא, הוא הולך על חבל מאוד דק. צל"ש או טר"ש. רק למזלו זה נגמר בטוב.
דרור,
הרכב לא מככב גם עם צמיגי AT בחתך לא מקורי.
מספיק לנסות למצוא תירוצים ברצפה העקומה, הרקדן הזה צולע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Miki Plavin
-
1 קבצים מצורפים
חברים,
רק תראו איזו מהומה, כמה אנחנו כותבים על הכאילו-דיפנדר הזה... למעשה, זה דיסקברי-6-גרסה קרבית במקצת.
אין ספק ששחרור הבלמים בירידה, זו תקלה חמורה - זה לא צריך לקרות ככה, בוודאי כאשר הנהג לוחץ (כנראה) על הברקס בכל כוחו. וגם אם הבלמים היו ננעלים, זה פחד אלוהים. זה פשוט לא מקום אליו צריכים להיכנס בבוץ, אלא עם צמיגים מתאימים - וזה אומר לא רק צמיגי MT, אלא גם לא עם צמיגים רחבים כל כך. סוליה צרה היא קריטית לתנאים כאלה (והיא מספקת לגמרי גם בדיונות, למטרות טיול נורמלי).
זכור לי טיול של מועדון הפטרולים, כולם נעולים וגיבורים, עם צמיגי MT. היה בוץ נוראי, והם מאוד התקשו לטפס. הייתי אז עם ה-110 הקשיש שלי, לא נעול ולא בטיח. רק עם מישלין צרים (לדעתי, רוחב קובץ מצורף 130661205 או מקסימום 225 ). הדיפנדר טיפס כמו עז, מכיוון שצמיג בוץ צר חודר אל תוך הבוץ, ולא צף מעליו. זה עניין של פרופיל, כמובן, אבל גם רוחב המתאים לבוץ. וואו, איזה אוטו מדהים זה היה, אהבתי אותו בטירוף...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רמי גלבוע
חברים,
רק תראו איזו מהומה, כמה אנחנו כותבים על הכאילו-דיפנדר הזה... למעשה, זה דיסקברי-6-גרסה קרבית במקצת.
אין ספק ששחרור הבלמים בירידה, זו תקלה חמורה - זה לא צריך לקרות ככה, בוודאי כאשר הנהג לוחץ (כנראה) על הברקס בכל כוחו. וגם אם הבלמים היו ננעלים, זה פחד אלוהים. זה פשוט לא מקום אליו צריכים להיכנס בבוץ, אלא עם צמיגים מתאימים - וזה אומר לא רק צמיגי MT, אלא גם לא עם צמיגים רחבים כל כך. סוליה צרה היא קריטית לתנאים כאלה
שוב תירוצים למה הדיפסקברי הזה יצא חצי אפוי מהמפעל.
הגיע הזמן לצאת מהמיתוס הזה של הצמיגים, מה גם שהצמיגים שם ממש לא ״רחבים״.
מה שיקבע היא קודם כל ובעיקר מבנה הסוליה וההתאמה למשקל הרכב.
והמישלן בצילום שלך הוא צמיג מעולה לתנאים כאלו.
לא כל צמיגי השטח מלא נולדו שווים לבוץ.
כלי עבודה חקלאיים שנוסעים בבוץ עמוק נוסעים עם צמיג עם סוליה ברוחב מתאים, לפעמים מאד רחבה, ולא מחליפים חורף/קיץ לפי מצב הבוץ.
צמיג צר מידי שוקע וגוזר פני שטח גם בבוץ.
-
הסיפור של לנדרובר פשוט, ומשותף להרבה יצרנים קטנים יחסית - הם משחררים גרסאות לא בשלות לציבור, ומנסים לתקן אחר כך בתנועה. לעומת יצרנים גדולים יותר, המוצרים שלהם פחות משוכללים אבל עוברים ביקורת תכן וניסויים הרבה יותר מקיפים.[/QUOTE]
אני לא יודע אם הסיפור של לנדרובר פשוט או מורכב ואני גם לא יודע אם הנהג הפעיל את מערכות הרכב כנדרש. אני כן בטוח שהרכב עבר ביקורת, ניסויים ותכן מקיפים היות וקיימת רגולציה מחמירה בתעשייה הזאת והיצרן חשוף לתביעות.
כל יצרני הרכב משחררים לשוק רכבים עם דפקטים שמתוקנים במסגרת Recall כולל יצרנים גדולים כדוגמת טויוטה לדוגמה דוושת ההאצה העצמונית בקורולה, הבולגוינט הפריך בפראדו, כרית האויר בקורולה ומנגנון השילוב בטרנספר של הויגו שרגיש מאוד למיים.
כנראה שלייצר רכב באופן מושלם וללא תקלות זאת משימה בלתי אפשרית.
נזכיר נשכחות מהעבר. לנדרובר המציאו את ה TC ויישמו אותו בדיסקו 2 ( רכב משובח). התוכנה של מערכת הבקרה של ה TC תוצרת WABCO עברה מספר שידרוגים עד שהגיעה לוורסיה סופית טובה מאוד. אני מעריך שאותו תהליך שידרוג תעבורנה התוכנות שעומדות מאחרי המערכות של הדיפנדר החדש.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
אני לא יודע אם הסיפור של לנדרובר פשוט או מורכב ואני גם לא יודע אם הנהג הפעיל את מערכות הרכב כנדרש. אני כן בטוח שהרכב עבר ביקורת, ניסויים ותכן מקיפים היות וקיימת רגולציה מחמירה בתעשייה הזאת והיצרן חשוף לתביעות.
כל יצרני הרכב משחררים לשוק רכבים עם דפקטים שמתוקנים במסגרת Recall כולל יצרנים גדולים כדוגמת טויוטה לדוגמה דוושת ההאצה העצמונית בקורולה, הבולגוינט הפריך בפראדו, כרית האויר בקורולה ומנגנון השילוב בטרנספר של הויגו שרגיש מאוד למיים.
כנראה שלייצר רכב באופן מושלם וללא תקלות זאת משימה בלתי אפשרית.
נזכיר נשכחות מהעבר. לנדרובר המציאו את ה TC ויישמו אותו בדיסקו 2 ( רכב משובח). התוכנה של מערכת הבקרה של ה TC תוצרת WABCO עברה מספר שידרוגים עד שהגיעה לוורסיה סופית טובה מאוד. אני מעריך שאותו תהליך שידרוג תעבורנה התוכנות שעומדות מאחרי המערכות של הדיפנדר החדש.[/QUOTE]
זה כבר מהפך.....
אחרי שכולם הסבירו לי שהרכב הזה לועס כל SUV אחר בשטח, עכשיו מסבירים שהרכב חצי אפוי.
אז נעזוב בצד את הקלות שבה אנשים משנים את דעתם הנחרצת....
כנראה שעל דבר אחד יש הסכמה - הרכב הנוכחי זה פלופ.
כל הוויכוח שלנו אם אי פעם, זה ישתפר.
אז שזה יקרה תקראו לי ( ואני בינתיים לא עוצר נשימה).
-
מי שכתב שהרכב "חצי אפוי" בהתייחס לדברי, פירש לא נכון.
אבל אני אזרום עם האנלוגיה הקונדיטורית: יכול להיות שהדפנדר 90%, אפילו 95% אפוי, וזה סבבה לגמרי לרוב הלקוחות רוב הזמן - עוגה סך הכל טעימה. באנלוגיה הזאת, חברות גדולות יותר, מגיעות לרמה של רכב 98% אפוי. לפעמים אפילו 99% אפוי. הבדל קטן לכאורה אבל אנשים רגישים להבדלים קטנים באיכות.
-
מחכה לראות בשטח את הרובוטריק הזה ונקווה שנציג אחד לפחות יהיה גם כאן....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
מי שכתב שהרכב "חצי אפוי" בהתייחס לדברי, פירש לא נכון.
.
הציטוט בהתייחסות ״חצי אפוי״ הייתה לדיפנדראק בתגובה של רמי גלבוע.
-
השתעשעתי עם האקזמפלר המדובר במשך שעות בבן שמן.
מודה שהגעתי עם ציפיות נמוכות והופתעתי לטובה.
זה דיסקו4 על סטרואידים.
זה לא דיפנדר אבל באמת אחלה SUV עם עבירות יפה (זווית הבטן קצת בעייתית).
בתמחור שונה היה יכול להיות אופציה מעניינת ללנדקרוזר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
הציטוט בהתייחסות ״חצי אפוי״ הייתה לדיפנדראק בתגובה של רמי גלבוע.
כדאי שתדייק בשמות התואר היות והדיפנדר הישן עדיין עושה עבודה פנטסטית ביחידות המיוחדות ובבט"ש ומנגד הטויוטה עם כל מתודולוגיות האיכות שהם מפמפמים לתעשייה מתגלית כפלטפורמה מסכנת חיים...אז כנראה ששם התואר "דראק" צריך להיות משוייך דווקא להיילקס...ול 75 שלא עבר את המבחנים של היחידות המיוחדות. עובדות....
הכינויים הילדותיים האלו לפלטפורמה המשובחת של הדיפנדר הם לא רציניים בלשון המעטה .
-
אתה קשקשן בלתי נלאה, ועם זאת יש משהו בהיעלבותך המשעשעת והילדותית בשם הדיפנדר זצ״ל.
אני מקבל שהיצירה החדשה לא ראויה גם לא להטייה של השם המקורי ״דיפנדר״.
-
אולי נקרא לדיפנדר החדש
Defender se
או
Defender lite
או לחילופין אפשר לקרוא לדיפנדר החדש דיפנדר אבל לשנות לישן את השם ולקרוא לו בדיעבד
Defender pro
או
Defender plus
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
מי שחושב על רכב חדש או חדש בן 3 שנים ולהחזיק אותו עוד כמה שנים, וחושב שיתחמק מכל האלקטרוניקה הזו כשירכוש מיצרן "אגדתי" כזה או אחר, תתחילו להיתרגל לעיניין של אלקטרוניקה חשמל ומיחשוב מתוחכם, בכל רכב, זה לא משנה איזה יצרן, בכולם החרא אותו ריח וצבע, פשוט בשנים הראשונות מי שמחזיק ברכב זה לא מעניין אותו, מי שיסבול זה מי שיחזיק ברכב אחרי זה, וכשהוא יגיע לגיל בן 6/7 שנים והלאה.
פעם היו מייצרים רכבים פשוטים שיחזיקו כמעט לנצח, ברזלים, שכשהם נישברים מחליפים אותם בברזלים חדשים וזהו ניגמר.
היום כולם מחפשים איך לעשות עוד כסף מהצרכן בדרך כזו או אחרת אחרי שיצרו ושיווקו אותו לצרכן.
-
האוטו האומלל הזה כבר קיבל הרבה יותר מילים ממה שהוא ראוי.
תניחו לו כבר. לפחות עד שיהיה חבר אתר אחד שיחזיק בכזה (וספק אם יהיה).
זה אתר ג'יפים והרכב הזה הוא בכלל אוף טופיק.
נדבקתם אליו באובסיה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
מי שחושב על רכב חדש או חדש בן 3 שנים ולהחזיק אותו עוד כמה שנים, וחושב שיתחמק מכל האלקטרוניקה הזו כשירכוש מיצרן "אגדתי" כזה או אחר, תתחילו להיתרגל לעיניין של אלקטרוניקה חשמל ומיחשוב מתוחכם, בכל רכב, זה לא משנה איזה יצרן, בכולם החרא אותו ריח וצבע, פשוט בשנים הראשונות מי שמחזיק ברכב זה לא מעניין אותו, מי שיסבול זה מי שיחזיק ברכב אחרי זה, וכשהוא יגיע לגיל בן 6/7 שנים והלאה.
פעם היו מייצרים רכבים פשוטים שיחזיקו כמעט לנצח, ברזלים, שכשהם נישברים מחליפים אותם בברזלים חדשים וזהו ניגמר.
היום כולם מחפשים איך לעשות עוד כסף מהצרכן בדרך כזו או אחרת אחרי שיצרו ושיווקו אותו לצרכן.
לא יודע כמה זה מדויק. היום מוציאים ממכוניות יותר קמ מאי פעם. במיוחד ממנועים קטנים שהיו טובים בעבר ל-100-150 אלף קמ והיום עושים חצי מיליון בטיפול נכון הודות להתקדמות בהנדסת מתכות וניהול עומסים ומתחים.
למרות כל הטכנולוגיה מכוניות היום יותר אמינות מאשר בעבר ולצד זאת גם יותר יקרות לאחזקה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
האוטו האומלל הזה כבר קיבל הרבה יותר מילים ממה שהוא ראוי.
תניחו לו כבר. לפחות עד שיהיה חבר אתר אחד שיחזיק בכזה (וספק אם יהיה).
זה אתר ג'יפים והרכב הזה הוא בכלל אוף טופיק.
נדבקתם אליו באובסיה
כוונתך כנראה ב"אובססיה" :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
כוונתך כנראה ב"אובססיה" :)
בועז בחור הגון, ה-ס דומה מאוד ל 0 והתת מודע כנראה עבד חזק אבל גם הנימוסים מבית.
לכן כתב על האוטו הנ''ל רק עם ס אחד.
אחרת, היינו כולם נזכרים בבית השימוש.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yaki5500
אולי נקרא לדיפנדר החדש
Defender se
או
Defender lite
או לחילופין אפשר לקרוא לדיפנדר החדש דיפנדר אבל לשנות לישן את השם ולקרוא לו בדיעבד
Defender pro
או
Defender plus
אפשר לקרוא לו בשם הנכון: דיסקברי.
וזה אחלה דיסקברי (6).
לחובבי הז׳אנר, מומלץ בהחלט.
-
-
מאתר שבילים
https://shvilim.co.il/yoav-kaveh-blog/
תקציר מנהלים:
"דיפנדר דורש מהנהג שלו לחיצה קבועה ויציבה על הדוושה הימנית*פלוס הרבה אמונה. צריך להאמין שהשדון האלקטרוני יסדר שם את הדברים למטה, בדיוק כמו שמהנדסים הבריטים לימדו אותו לעשות."
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
-
לא מצליח להבין על מה ולמה התפיסה ה"חדשה" שצריך לסמוך על האלקטרוניקה
זה עובד ככה כבר 20 שנה, מאז ימי הדיסקו 2 עם בקרת המשיכה הראשונה - כוון את ההגה, תן גז וחכה. האוטו יעשה כל מה שצריך בדרך ואתה תגיע למעלה בצורה הכי אלגנטית שאפשר - בלי פרפורי גלגל מיותרים וכמעט בלי עצירות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Gilad
לא מצליח להבין על מה ולמה התפיסה ה"חדשה" שצריך לסמוך על האלקטרוניקה
זה עובד ככה כבר 20 שנה, מאז ימי הדיסקו 2 עם בקרת המשיכה הראשונה - כוון את ההגה, תן גז וחכה. האוטו יעשה כל מה שצריך בדרך ואתה תגיע למעלה בצורה הכי אלגנטית שאפשר - בלי פרפורי גלגל מיותרים וכמעט בלי עצירות.
כי בניגוד לדיסקו 2, אתה לא נועל דיפרנציאלים לבד (הכל מתבצע אוטומטית), אין לך סרנים חיים (אז הרכב מרבה להניף גלגלים באויר ובקרת המשיכה עובדת שעות נוספות) ובכלל ההרגשה שונה בהשוואה לרכב עם 2 סרנים חיים.
גילויי נאות: השתתפתי במבחן של יואב ואני נוהג בחלק מהקטעים שבסרט.
-
-
https://tflcar.com/2020/10/land-rove...-update-video/
נו....
גנטיקה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk