ממה עשויה צנרת המיים?
מי כופף אותה ואיך?
Printable View
ממה עשויה צנרת המיים?
מי כופף אותה ואיך?
הצנרת עשויה אלומניום, כופפתי אותה לבד בעזרת מכופפת פשוטה (הצהובה של ל.כ)
בעקבות התמונות - מזכיר לך את הנקודה הזאת!
הצינור השמאלי נראה לפחות בתמונה כנקודת אחיזה \ השענות אטרקטיבי
לגבי ההיליפט - הבורג נשאר מחובר להיליפט אחרי השחרור המהיר? זה לא מגביל את יכולת ההרמה שלו? אם אפשר אולי עדיף שהחיבור הקבוע יהיה על הרכב - ואולי בכלל לא הבנתי איך זה עובד מהתמונה
צנרת המים עוברת מתחת לצינורות השלדה העליונים ומי שירצה לגעת בה יצטרך ממש להתאמץ. מעל צינורות השלדה העליונים ימוקם "סיפון" אלומניום , מאין בגז' להעמסת ציוד וחלקי חילוף. חוץ מזה לא אני אתדלק בדר"כ :rolleyes: אז מה אכפת לי :mad: .
לגבי ההיליפט, פין האבטחה נשלף ואז הבורג מתברג החוצה, ה "ח" שאתה רואה מרותכת לשלדה, "מחביאה" בתוכה אום שמרותך אליה (ל "ח").
וסים אתה צודק במאה אחוז אבל ההיליפט חייב להיות מהודק , מאד ! לרכב ובינתיים זו הדרך הפשוטה ביותר ועם הכי פחות ברזלים להדק ולהחזיק את הג'ק הזה במקום.
ביום ראשון בבוקר לקחתי את הבאגי לאחד, קוראים אותו עידו כדי לתפור לבאגי חליפת אלומניום.
תודה ענקית לשי קארש שתרם את העגלה, לשי קיסוס שתרם את עצמו ואת הסילבראדו המדהים !!!
וכמובן לעידו שיעשה לבאגי רק טוב...
זה חלק ממה שעידו יודע לעשות :
http://www.jeepolog.com/509.html
http://www.jeepolog.com/698.html
בקיצור דפקנו במכה אחת 900 ק"מ הלוך חזור.
עידכונים בהמשך.
כל הכבוד , רק בבקשה ממך תעשה משהו עם מיקום ההיליפט, זה פשוט מכוער מאוד :)
שלום לכולם
אז כמו שחנן כתב הבאגי שלו תחת ידי למקצה עבודה ,שכולל דשבורד חיפוים לתא הנהג/נווט מיקום במפסטוף במתלים אחורים ועד כמה פריטים.
עדכון ראשון :שינוי תושבות עליונות בולמים קידמיים , תכנון ,ניקוי הקיים, בניה מחדש .
מחר מיקום וריתוך לשלד.
הייתי רוצה להודות לארנון שושני על העזרה.
עידו
היי עידו,
תוכל לתת לנו כמה פרטים על התושבות החדשות?
נראה יפה מאוד!!
תמשיך לעדכן... :-)
ארי.
ארי תודה, למה אתה מתכוון איזה פרטים חסרים לך ?
עידו
היי עידו,
מאיזה חומרים בנויים התושובות הקידמיים?
יש סיבה מיוחדת לכיפוף בתושבות?
ארי.
היום רותך הגשר למקום היתה בעיה עם המידות של תושבות הבולם התחתונה במשולש ימין טופל ,השלדה בחלק העליון לא סמטרית אבל זה נשאר כך התושבת רותכה לפי ג'ייג למקום כך שזה לא משנה .
עידו
ארי שלום
ST-52 חמישה מ"מ עובי (עפי דרישה של חנן )ציטוט:
מאיזה חומרים בנויים התושובות הקידמיים?
הכיפוף העליון נוצר:ציטוט:
יש סיבה מיוחדת לכיפוף בתושבות?
1 . ליופי
2 . להורדת משקל
3 . כדי להסתיר קמה שפחות לשדה הריאה
עידו
אני יודע שאני מעלה פה תגובות של ביקורת לא כל כך חיובית כבר כמה פעמים אבל לעזזל בתמונה 6 רכב נראה ממש עקום?!?!?! שלא לומר מעוות, חנן אתה הולך להשאיר את זה ככה?
ישנה בעיה מסויימת של עיוות בחלק העליון של השלדה, הבעיה נוצרה מכיוון שעקב מגבלות תקציב לא יכולתי להרשות לעצמי לבנות ג'יג מסיבי ומדויק כמו שצריך והסתפקתי בשולחן בסיסי.
הבעיה היא ויזואלית בלבד ונצטרך לחיות איתה.
אתה מוזמן להעיר גם !!! לגבי העבודה היפיפיה של עידו :cool:
הי חנן, מתוקף זה שאני לא מעוניין להעלות להבות שלא לצורך אציין רק שאיני מסכים איתך בנוגע להמשך הטיפול "בעיוות" הקדמי
בהצלחה בהמשך הדרך
תודה רבה.
נראה טוב מאד.
עבודה יפה מאד עידו !
תום שלום
התמונה עליה אתה מדבר לא מעבירה נכון את המצב האמיתי זה לא נורא כול כך , מעבר לזה אין שום משמעות לעיוות לתפקוד הרכב ,ברכבים בכלל יש דברים שחשוב מאוד הדיוק ויש דברים שלא זה אחד מאלה שלא חשובים בכלל חוץ מליופי נטו, או כמו שנאמר יש עיקר ויש טפל ,זה טפל,(וחוץ מזה זה בעיני מאוד לעינין להאיר את עינינו תמשיך כראות עינך)תודה.
עדי תודה .
עידו
בתמונה נראה שתושבת שמאל של חיבור הבולם גבוהה יותר מהימנית
אתם אומרים שמדובר רק בבעיה קוסמטית?, כשתבצעו כיוון גלגלים לחלק הקדמי אתה סבור שלא תהיה לכך השפעה?
בנוסף אם תעלו את תוכניות מבנה השילדה על תוכנת אנליזה, האם חלוקת אזורי העומס תהיה שווה?
לפי דעתי זה לא עיניין תפל אלה יותר בכיוון של "א...ב"... ,בכל אופן הפרוייקט מאוד יפה ותמיד אפשר להתפשר פה ושם
עכשיו הרכב בשלבי בניה ואולי זה השלב שצריך לשנות את הדברים
היום יצרתי את התושבות לבמסטופים במתלים האחורים .
עידו
עידו עבודה יפיפייה, כל הכבוד. אבל... תגיד לי , כמה דיסקים יש לך ? ;):D
http://www.jeepolog.com/forums/attac...0&d=1263760860
תודה, חשבתי לרגע שרק אני מסתובב בשרשור שלך:rolleyes:
דיסקים ? אני רק שמע רדיו:D
עידו
עידו שלום
לדעתי שווה לחזק את התושבות
מצורפת תמונה עם החיזוק המוצע (אחד מהשניי קווים אדומים)
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1263916594
יוסי
היום הבולמים הקדמים הרכבו במקומם (לאחר שאתמול נצבע הגשר וכו' ), לאחר מכן יצור תושבות רתמה לחגורות בטיחות , לאחר מכן תחילת חיפוי שלד .
עידו
יוסי שלום
זה בטיפול , אבל לא בשתי הצורות שאתה מציע ,יש דרך אחת לחזק רכב מצינורות וזה יצירת משולשים וצמתים .
עידו
חנן עידו,
נראה מצויין!!!מתי אתה משאר ה"בובה" תחזור הביתה?
יש התקדמות עם הלוח שעונים?
ארי.
עידו קבל ח"ח :D