נמרוד - גדול. עד עכשו אני צוחק.......................
Printable View
נמרוד - גדול. עד עכשו אני צוחק.......................
אז זהו - אני מקבל את העצה של נימרוד.
טקס ההשקה של האלומיניום יתקיים ביום שבת בשעה 1100 ב''ביקעת האינדיאנים'' - המאורה הסודית שלי בעשר השנים האחרונות. ושימו לב - אתם מבקרים בחדר השינה של הבית שלי. דירבאלק.....
ההגעה למקום הסודי תתבצע רק לפי הכוונה אישית ורק כשהמבקר יגיע לטווח של 10 ק''מ מחדרה.
ההכוונה תתבצע טלפונית עם נתוני נ''צ מדויקים לבעלי GPS.טלפון 0544354505.
הכל במטרה שלא ייחרב הבית עד ההשקה.
הורדת אוויר חובה לניכנסים לשטח.
המתיצבים מבטיחים שלא להעביר לעולם את המיקום לאף אחד אחר,ובכך מבטיחים לעצמם רשיון שהייה ב''ביקעת האינדיאנים''.
התאריך של ההשקה הינו שבת 21.06.08 ,ושלא יובן בטעות שזו השבת הקרובה..........
יצאתי לסיבוב לא ארוך בסביבה בכדי לתכנן את ההכוונה של האנשים ביום ההשקה. הצבע החדש על הג'יפ ממש הפריע לי ,היות והשתדלתי לא לשרוט אותו. למרות הכל השריטות הראשונות כבר מרוחות לאורך הכלי. לך תבין את אלה שניכנסים לשטח עם רכב של חצי מיליון שקל.
פריסת הציליה היתה רגילה בלי בעיות מיוחדות .הקיפול שלה עוד יותר פשוט אם עובדים לפי הסדר. יחד עם זאת היא ממש גדולה מדי וטעיתי במידות. יש להקטין אותה מ-4.25/4.25 למשהו בסביבות 3.60/3.60 בכדי לעשות אותה יותר ידידותית להתקנה ולפירוק,יותר קלה לנשיאה ובוודאי לצורך הקטנת העלות.
השבוע אשלח אותה להקטנת המידות ונבחן אותה במידות החדשות.
חיים, הולכים לבוא סדר גודל של 60-70 ג'יפים. איך תנחה את כולם בטלפון? אני מציע שאם המקום כל כך חשאי, תקבע נקודת מפגש ממנה נוסעים כולם יחד.ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
אסף.
וואלה???? 70 ג'יפים???? אתה חושב שבאמת יבואו 70 כלים????????
אלה ימים חמים וחייבים למצוא צל בשטח ממש גדול. תן יום לחשיבה חדשה.
חורשת אקלפטוסים מוצלת ליד נחל אלכסנדר תהיה יותר מתאימה.
ובהתיחס למה שנמרוד ציין - יאפשר גרירה קלה לצירים מרכזים לנשברים ולמטפטפים.
גיא-ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
לגבי השאלה שלך:ציטוט:
( 2 נקודות למי שיודע איפה זה צולם)
החניון החדש של החולות הצבעוניים בבור רמון?
לעניין הציליות:
אני שונא צל של ציליות!
ב- 90% מהמקרים אני מוצא צל טבעי: מאוורר, נעים, ללא חסימה של נוף, וללא קרבה מיותרת למכונות שלמרות שאני מת עליהן אני לא אוהב לעשות את ההפסקות בצמוד אליהן.
בשביל אותם מקרים שאין צל טבעי, אני מחזיק ברכב רשת צל פשוטה בגודל של 3X4 שמצאתי פעם איפשהו. תופסת מקום של אוהל ממוצע. בעזרת הגומיות והחבלים הקבועים שיש באוטו לוקח לי 2 ורבע דקות לסדר אותה בין שני רכבים. אם אין עוד רכב, עוד דקה וחצי והיא מחוברת לקיר סמוך...
יחי הפשטות!
(למרות שללא ספק זו לא הרוח של השרשור המיוחד הזה...) :roll:
יונתן
כל הכבוד יונתן :-)
----
חיים, מה הכוונה אין מספיק צל ? הרי כל העניין זה הציליה החדשה שלך ... לא ?
:evil:
יער חדרה נישמע לי טוב, יש שם אפילו כמה שעשועים למשועממים אם אני זוכר נכון.
איתרתי מקום מעולה עם עצי אקליפטוס ענקיים המרוחקים מספיק אחד מהשני בכדי לאפשר הכנסת עשרות ג'יפים.
היות והמקום אינו סודי הנה הכתובת וההכוונה למקום.
כשבאים מהצפון - מגיעים לצומת חדרה מכביש 4 או 2 או מכיוון עפולה ופונים שמאלה או ימינה בהתאמה לכיוון דרום ולכיוון העיר חדרה. חוצים מיד את גשר נחל חדרה וניצמדים לימין.יש לפנות בפניה הראשונה ימינה/מערבה בכניסה לשכונת חפציבה ,כמאה מטר לאחריה שביל הפונה ימינה/צפונה למרכז ההדרכה של חברת החשמל.לפני הגדר התוחמת של המרכז מצד מערב יש חורשה יפה של אקליפטסים זקנים וענקיים בגובה קרוב ל-40 מטר. זה המקום.
לבאים מדרום - מגיעים מכביש 4,חוצים את כל חדרה עד שחוצים את צומת הכניסה לאזור התעשיה הצפוני -ומפעל אליאנס לצמיגים מימין/מזרח. הפניה הראשונה שמאלה/מערבה לשכונת חפציבה - והשאר כנ''ל.
על הג'י.פי.אס ציינו שכונת חפציבה ,חדרה.
נ.צ מדוייק אוריד בשבת.
לא להאמין - השבוע כניראה תהיה הכניסה ה-50,000 לשרשור הזה..............לא מוגזם???
מה דעתכם לנעול אותו לאחר ההשקה???
חיים,לא בא לך מקום קצת יוצר יפה מחורשת אקליפטוסים מגעילה בחדרה,לא צריך לקחת את נושא הגרירה ברצינות-יש לכולנו רצועות ברכב. יש מספיק זמן,למצוא צקום לא רחוק אבל עם "שאר רוח" כזה שיהיה כיף לכולם,לשבת להוציא בירה קרה והיקרע מ"דחקות" על הטמבון האחורי הקודם שלך(בתקווה שהחדש עונה לציפיות שלנו ממך).
האזור מלא מקומות יפים יותר(חורשות אליפטוסים ללא דובי קואלה,הן אחד הדברים המכוערים ביותר בעיניי) אזור חורשן,אזור תבור,אזור השפלה-כולם לא דורשים נסיעה ארוכה מידי וניתן למצוא בהם פינות משובבות נפש יותר.
דרור הראל
אם סתם חורשה ליד כביש-אז למה לא,מקום עם חנייה גדולה ופאב שיפתח במיוחד בשבילנו על מנת שנוכל להינות מבירה קרה-אני מכיר אחד כזה-אבל ההעדפה האישית היא מקום נחמד יותר בשטח.
דרור מה זה משנה איפה. במפגש כזה - המקום חסר חשיבות, כי ברגע שיחנו בו 80 או 100 ג'יפים - הוא יראה כמו... חניון של 100 ג'יפים. צל, בירות וצחוקים. יאללה, קבענו.
הכניסה והדרך יסומנו בבלונים אדומים שייתלו בבוקר לצורך זיהוי סופי.
האלומיניום יוצב בשטח עם כל המערכות המורכבות עליו כשהציליה פרוסה ובתוכה כל ציוד המטבח והזולה.
מחסן החלפים יוצג מחוץ לרכב בתוך הציליה והמגירות תהיינה פתוחות לכל אורכן לצורך בחינת החלוקה של הציוד בהן.
המיטה הכפולה תהיה במצב ''שינה'', ומכסה המנוע יהיה פתוח לצורך הצגת התוספות.
אם לא שמתם לב - חלפנו על 50,000 כניסות...............
היום צברתי ניסיון חדש עם האלומיניום והוא עבר בהצלחה מבחן נוסף.
בדרך צפונה חשתי ברע עקב כאבי בטן שהציקו לי.היות וחצי שעה קודם לכן התעלקתי על עץ של תותים לבנים חשבתי שהם מקור הרעה.
המשכתי צפונה בתקווה שהפגע יחלוף,אך הוא רק התגבר משעה לשעה עם הפסקות קטנות לצורך הטעיה.
כשהגעתי לאזור קיבוץ יפעת שבסביבתו רציתי לטייל ,נאלצתי עקב הכאבים הלא ניסבלים להפנות את הרכב דרומה והביתה מהר ככל האפשר.
היות והשעה היתה שתיים בקירוב הכביש של ואדי ערה - 65 - היה פנוי יחסית.
נשענתי על הגז ככל שאיפשרה התנועה ועליתי על כביש 6 בעין-עירון בדרכי לרעננה.
בלי להתחשב כלל בצריכת דלק ,עם כאבי תופת והפסקות לצורך הקאה,שמתי את האלומיניום על 130 עד 140 קמ''ש על הכביש הכמעט ריק במטרה להגיע הביתה מהר ככל האפשר.(חבר'ה - בלי הטפות מוסריות מכל הצדקנים).
הפחד הגדול שלי היה מתקלה מיכנית באמצע הברוך הרפואי. אבל כנראה שהוא הרגיש את המצוקה בה הייתי נתון וקיבלתי ממנו יחס 7 כוכבים ,תוך שעטת אבירים ישר לאורווה.
תוך שעה ומשהו כבר הייתי במקלחת צוננת ומאוששת,אחרי שתי כפות דבש אקליפטוס ושעת התאוששות נוספת החזרתי את נישמתי למחוזות חיינו העלובים.
ועל כך תודתי הצנועה לאלומיניום המתחשב.
מה נהיה בסוף עם מפגש ההשקה? מישהו צילם תמונות בדגש על הצלייה?
מי אמר שלכירכרות אין נשמה ???
לדעתי הסיפור הוא אחר.
א.חבל להאשים את התותים-אני מציע ל"רענן" מידי פעם את הצנצנת של ה"סחוג" היא נוטה להתקלקל ולייצר מצבי "פיגוע".
ב.במחשבה שנייה אם זה היה ה"סחוג",אתה הייתה פותח שרשור חדש בנושא "סקר היתכנות- בידה נייד לדיסקברי,כולל מים חמים בלחץ 2BAR לשטיפת הקורקבן.
דרור הראל
בחייאת חיים, בשביל מה המיטה בתוך הרכב, והכריות הפרסיות, והמקלחת החמה אם על כל קלקול קיבה קטן אתה צריך לברוח הביתה?
לא הבנתי דבר יותר פשוט
והייתי בטוח שייצרת אותו,
לא היה לך שקיקקי נייד?
לא ייצרת איזה מתקן שאיבה שמגיע ישר מאמצע הכיסא שואב את כל ה"סחורה" מוביל אותה לפגוש האולטימטיבי כאשר בפגוש חציו לאחסנת הסחורה חציו "הידה " לשטיפה,
אההה זה לא היה המטרה ??? שח הפגוש הכוונה ,
טוב ,נו
כנראה לא הבנתי :grin::grin:
האלומיניום מקבל צבע לילה-מט חדש בעבודה עצמית. מחיר הצבע 190 ש"ח + יומיים עבודה.
אין איזו דרך לשלב פרקטיקה יחד עם אסטטיקה? ;) אתה חייב להחליף את הגריל המפחיד הזה...
נראה אחלה במיוחד השילוב עם הגג הלבן..
אבל הגריל בהחלט מקלקל...למה לא לעשות אותו שטוח ???
הגריל הוא הדבר היפה ביותר בדבר הזה. אחריו יהיה המיכל מים החדש שבטמבון האחורי.
חזרתי היום בשלום מטיפול אינסטלציוני בלב שעבר בשלום. זה אומר שבשבוע הקרוב לפי הוראה מפורשת של האינסטלטור אסור לי אפילו לשבת במושב הנהג של הבהמה.ככה הפסדתי שבת חג וגשר.יותר מדי הפסד בשביל לב דפוק אחד.
כנראה שאת הימים הקרובים אקדיש לכתיבת שירים.הדבר היחיד שעוד לא אסרו עלי....
תרגיש טוב!
רק שתהייה בריא וחזק.
חיים,דבר ראשון תהיה בריא,דבר שני מהידועות הן שבני המוצא התימני אינם נוטים לחלות במחלות לב,אז או שאין לך כלום-או שתברר אולי אתה ילד פולני חטוף?
תהיה בריא ידידי,שמור על המשאבה-ותגיע בריא כמו שור ל"חשיפה" של האלומיניום-מעבר לחשיפה יארע במקום נס נוסף בו תימני אחד ישלם חוב לתימני אחר.
דרור הראל
מסתבר שלהיות טמבל אפשרי גם בגיל מופלג.
כל הזמן אני נוסע בחששות אמיתיים מהעובדה שהקיץ כאן ועדיין אין לי שעוני-חום ניפרדים לשני ראשי המנוע. מה עוד שאני רוצה גם שעוני טמפרטורת החוץ וטמפרטורת תא הנהג. אם נוסיף לזה גם שעון חום לגיבוי של המים קיבלנו 5 שעונים זהים שכדאי להוסיף לדשבורד.
מסיבות תקציביות דחיתי את עינין השעונים וחשבתי רבות על הפאנל שבהם ימוקמו. גם בשרשור הזה יש הרבה על הצורך המיוחד בהם.
בשיטוט שלי ברחבי האינטרנט למציאת הפתרונות האפשריים ,מצאתי התקנה של טרמוסטט אלקטרוני זהה לטרמוסטטים שאני מרכיב על המקררים שלנו ,והמציג בצורה דיגיטאלית את הטמפרטורות בדיוק של עשירית המעלה עם רגש מתכת בעל חוט ארוך ,בדיוק כמו שנחוץ לי. המחיר שאני משלם עליהם בכמויות מסחריות הינו בסביבות 150 שקל ליחידה .עכשו לא נותר לי אלא לפתור את בעיית המיקום ולפחות מבחינת הטמפרטורות אני סגור טוב.
נותרה בעיית לחץ שמן שיש לפתור בהקדם ,ואם כבר אז למצוא גם לה פתרון דיגיטאלי.
ההפרש הכספי בין מה שרציתי למה שאעשה עומד על 3000 ש''ח לפחות - וזה מספיק בכדי להתפשר.