חוזר: הפרה הקדושה נשחטה היום - הדיסקו הופשט מפלסטיק.
היום נסעתי עם הגריל החדש ,ולפי שעון החום ניראה לי כי כניסת האוויר ממש השתנתה. זו אמנם בדיקה לא מדעית אבל השעון מראה ירידה גדולה בחום המים.
אצל הרוסים הבעיה הזו לא קיימת ,היות והרכב מיועד לנסיעה בטמפרטורות חיצוניות של ממינוס 50 מעלות ועד פלוס 50 מעלות באמצעות תריס מיכני בחזית הרדיאטור שניתן לכיוונון באמצעות כבל מתא הנהג.אתה יכול לסגור את התריס לחלוטין או לפתוח אותו לחלוטין או לכוון לכל כמות אוויר שרצויה לך לפי טמפרטורת חום המנוע והחום בחוץ.
במקום כל האלקטרוניקה המיותרת שהכניסו לרכב הזה ,היו יכולים להעתיק משהו חיוני מהרוסים ולשכלל אותו באמצעות פתיחה וסגירה של תריס חשמלי העובד על חיישן ברדיאטור.
אולי זה רעיון שניתן לביצוע בשלב מאוחר יותר.
למרות שהרכב מוכן לחלוטין לנסיעה ארוכה,אני נאלץ מחר להשלים עבודות שהוזנחו במהלך השבוע העמוס,וכפי שזה נראה עכשו - הרכב ינוח ואני אעבוד.אתנחם שהשבת הזו גשומה.
התכנית לשבוע הבא - צביעת הרכב מבחוץ. הגג בלבן וההיקף בכחול/שחור מט לחלוטין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
ניראה לכם הגיוני שמיד אנו חולפים על 30,000 כניסות לשירשור הזה?????????
לאור ההבטחה הנלוזה הזו שאינה מתקיימת זה ממש לא ברור..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
צילומים בדרך.
עאלק..:cool:
הגדרת מחדש את מושג האינטרנט בתהליך שיפוץ רכב כמעט ללא תמונות..
או במילים אחרות:
http://i56.photobucket.com/albums/g1...sWorthless.jpg
הכל חרטא ברטא
כלאם פאדי
מילים ברוח
עורבא פרח
שום כלום
מנהלים נכבדים,עובדים עלינו,ולא בעיניים!!!
אין שום דיסקו עם מקלחת אטומית מטבח קינטי וסככה נשלפת בדיפרנציאל המרכזי!!!
לדעתי גם רכס הוא חייזר וירטואלי...
אני מציע לנעול את השרשור בפני יוצרו.
לחסום כל הודעת מגילה שאין בה לפחות שתי תמונות!!!
לחילופין,לערוך גרסה להדפסה בתור "סיפורים לפני השינה לפבריקטור עם ילדות עשוקה"...
בברכה,טושי
היום, מפאת הגשם,יכולתי בסבלנות להסתכל על הגריל החדש הרבה מאוד זמן,ולהתפעל מהכושר היצירתי הבלתי נדלה שלי.
הגעתי למסקנה עיסקית המתבקשת מאליה,להתחיל ולשווק גרילים לדיסקו מנירוסטה ,ולהצליח בכך גם מבלי שהקונים ידעו מה הם קונים ,וזאת מחוסר תמונות כרוני ורציף.
אשר על כן, להלן ההצעה לגריל ''רכס'' כולל הרכבה במפעלנו בסך -.1,400 ש''ח, עבור שלוש הזמנות לפחות. כשתקבלו את הגריל ,תדעו עבור מה שילמתם.
רק שתבינו,כל רכב שטח נוצץ שעברתי לידו בשטח שבמחירו ניתן לקנות 10 דיסקו ,עצר לזיוני שכל מתקדמים,ולצילומים דקורטביים משלושה כיווני אוויר. ועוד לא דיברנו על האיכות.
מי שיודע להשתיל את התמונות שישלח כאן את האי-מייל שלו ואשלח אותן אליו.
אולי לא שמתם לב - אך חצינו את ה-30,000 כניסות.
אהלן רכס,
אני מרים את הכפפה : [email protected]
הכדור אצלך,
איתי.
מצטער, אך הסלולרי שלי לא קורא את הכתובות של האי-מיילס משום מה.
לדעתי חיים רק מחכה ל- 1 באפריל.
אני מתכנן את הצביעה של הג'יפ ליום שישי הקרוב.לדעתי אזדקק לליטר אחד של צבע לבן עבור הגג ועוד ליטר אחד של אפור/כחול/שחור מט למה שנשאר מהחזיתות של הרכב.מה שאני מכנה ''צבע לילה''.
אני מתכנן לעשות שפשוף קל לפני הצביעה בכדי לשפר את האדזיה של הצבע ,ולצבוע באמצעות פיסטולט עדין שכבה של 60 עד 80 מיקרון.
לפני זה יש הרבה עבודה בהגנה על השטחים שאין לצבוע אותם כגון זכוכיות וחיפויי אלומיניום,באמצעות ניירות הגנה.
למכסה המנוע אני אוסיף שני טלסקופים שיאפשרו פתיחת המכסה ללא הצורך במוט התמיכה שתקוע באמצע החזית. אבל זה יהיה רק בהמשך השיפורים.
עכשו מתחילות העבודות על השטויות שקודם לא שמתי לב אליהן כלל. למשל - המראה השמאלית פגומה ולא מתפקדת, המנעולים ברובם לא עובדים, החור של האנטנה שהוסרה וכו'.
עדיין אין לי פתרון סביר לתמונות שממלאות את המצלמה שלי,עד שיגיע מישהו לאסוף אותן ממני.
לגבי התמונות - כניראה ניצטרך לעבוד לפי הנוהל של פעם קודמת :-)
אני אקח ממך גם צילומים של האישורים באותה הזדמנות ...
אמיר, אני מחכה לך עם קפה חם.
היום הוצאתי מכתב תודה לחב' לנדרובר על הטיפול המקצועי של מנהלת השרות שלהם ושל הצוות הטכני שטיפל ברכב.מנכ''ל החברה זימן אליו את מהנדסת השרות והקריא לה את המכתב. לאחר מכן התקשר אלי ושוחחנו בחביבות רבה על המאפיינים של הצרכן הישראלי שיודע להתלונן בלי סוף ,אך קשה לו מאוד להביע את תודתו על שרות שהוא הרבה מעבר למחויב. היות ושנינו נמצאים כל הזמן בצד נותני השרות, לא היה לנו קשה להזדהות אחד עם השני.ניראה לי שיש לנו - הג'יפאים -מספר אנשים טובים בחברה שישמחו לפתור בעיות מול אנגליה לטובת שיפור ההנאה מהרכב.
במקביל אני מנסה לשנות מספר נושאים שמשרד התחבורה מגביל אותנו בהם,ולצורך כך אנסה לקבל את עזרת המחלקה ההנדסית בל.ר. אנגליה.אם אצליח בכך אדווח בפורום.
היות וטרם הספקתי להזדחל באופן רגוע מתחת לרכב לצורך בדיקת כל מוט וכל חיבור,וזאת עקב סדר עדיפויות השיפוץ,גיליתי רק במקרה שמוטות הרדיוס אצלי זקוקים לגומיות חדשות במקום הבלויות שבטח נמצאות שם כבר 12 שנה.
אני מניח שחדשות ניתן לרכוש אצל ג'קי או אולי יש לכם הצעה טובה יותר??
ניראה לי שאני אופטימי בכך שניתן לסיים את הנדרש בכלי במהלך 2008.
אם הרכב מוגבה אצלך (וזה המצב עד כמה שאני זוכר) קנה רק גומיות משופרות מסיליקון.
אחרת אילו מהגומי ישחקו מהר.
כמו כן אם הרכב מוגבה בקצוניות (יותר מ 3 אינץ) מומלץ לקנות גומיות עם אופסט.
דבר עם גקי והוא יסביר לך את כול הענין
1 קבצים מצורפים
חברים יקרים.
אני מתנצל על ההתפרצות לשירשור הנ"ל,
הייתי צופה (כמעט) שקט ומעריץ נלהב של עבודתו של רכס.
על הרכב הנ"ל ועל רכבים אחרים.
רציתי לשתף אתכם בתמונות חשיפה ראשונות של הרכב המדובר.
לוחות הזמנים הבלתי סבירים והדימיון הפורה של מר רכס המכובד הביאו אותי לדבר עבירה.
פריצה לילית לסדנאת העבודה וצילום פיראטי של הרכב.
אם האינדיבידואל המכנה עצמו רכס לא יציג תמונות סותרות אז אני יוצא מתוך הנחה שעבודתו מתבצעת בסדנא המקומית של Toys R Us.
רגע האמת הגיע.
הסערה שעומדת בפתח ותתחיל הלילה ,כולל שלגים שמובטחים מעל 600 מטר,הביאה אותי להחלטה שהאלומיניום מספיק בוגר. אי-לכך עם אור ראשון מחר בבוקר אנו מפליגים ביחד לעבר איזור מצפה רמון לחוש את השטפונות בגלגלים,ואת השלג מתפצפץ על השמשה הקדמית.
אמנם אין לי חימום בדבר הזה אבל לחילופין הרכבתי רדיו שזה לדעתי התפרעות קפיטליסטית מובהקת ,במיוחד שזה מורכב על רכב שטח.
מי שנמצא בסביבת מכתש רמון מוזמן לפינת הקפה.
הקוסם מתבקש לעמדת כוננות תקיעה,במתן ייעוץ ארוך טווח.
אני מעריץ את האומץ שלי להודיע לכולם שבשבילי סוף השבוע מתחיל ביום שני. ושכולם יעפיפו.
חיים רכס: "אלוהים שלי, רציתי שתדע
חלום שחלמתי בלילה במיטה"
אתה והאוטו שלך - פיקציה. הכל וירטואלי. :twisted:
רכס,
אם במקרה תתקע ותיהיה חייב חילוץ, אני פה בסביבה (לומד למבחנים:evil:)...
עירא
ממקסיקו הרחוקה,אני מחכה ומייחל לראות קצת תמונות מהטמבון הנוצץ של רכס,איש שנערץ עליי בעבר(לא חוכמה,כשהייתי ילד הערצתי גם את קהלני וישראל קיסר) וכיום אני לא בטוח שהוא באמת קיים(כמו כמה סיפורים בנושאי בחורות שאני כבר לא בטוח אם היו באמת או שפנטזיות הפכו במוח למציאות).
אני כבר לא יודע מה י מעשה ההונאה הגדול מאז קום המדינה-המצאת האנרגיה של יעקב מרידור או הדמות הווירטואלית של חיים רכס שכנראה אינה אמיתית.
סתם לידיעה בעיר שאני נמצא בא יש 24000000 אנשים ועד עכשיו ראיתי רק ריינג אחד ולא שום לנד רובר אחר לרפואה,כנראה שאין לי מה לחפש פה
דרור הראל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור הראל
ממקסיקו הרחוקה,אני מחכה ומייחל לראות קצת תמונות מהטמבון הנוצץ של רכס,איש שנערץ עליי בעבר(לא חוכמה,כשהייתי ילד הערצתי גם את קהלני וישראל קיסר) וכיום אני לא בטוח שהוא באמת קיים(כמו כמה סיפורים בנושאי בחורות שאני כבר לא בטוח אם היו באמת או שפנטזיות הפכו במוח למציאות).
אני כבר לא יודע מה י מעשה ההונאה הגדול מאז קום המדינה-המצאת האנרגיה של יעקב מרידור או הדמות הווירטואלית של חיים רכס שכנראה אינה אמיתית.
סתם לידיעה בעיר שאני נמצא בא יש 24000000 אנשים ועד עכשיו ראיתי רק ריינג אחד ולא שום לנד רובר אחר לרפואה,כנראה שאין לי מה לחפש פה
דרור הראל
כאחד שמכיר את מקסיקו סיטי הייטב שים לב שגם לא תמצא שם אחד חיים רכס
חזרתי ממסע של 600 ק''מ בכל האזור של מצפה רמון ברדיפה אחר השלג שהגיע לשם רק הבוקר. אבל לפחות בוססתי בנחלים מבוצבצים ,ופתחתי צירים לאורך שלוש מאות ק''מ בקור מקפיא ללא חימום ברכב.
הנסיעה היתה מאתגרת היות והשבילים בחלקם נעלמו מהשטח עקב השטפונות ,ובחלקם שיקשקתי מנסיעה בתוך הנחל מבלי יכולת לברוח לצדדים באם מגיע פרץ מים גדול ,כפי שהיה צפוי. סה''כ עשיתי חלקים גדולים מנחל הבשור ,נחל היימן, נחל צין, נחל ציפורים, נחל רסיסים ונחל ניצנה. כנראה שכחתי עוד מספר נחלים ,היות ונסעתי כמעט ללא עיון במפות עקב הכרת השטח.
אין לי מילה אחת רעה על האלומיניום שהפתיע אותי באמינות שלו לאורך כל המסע.
הרוחות והגשמים מנעו אכילה והתארגנות בשטח ,וכל הארוחות היו בכדי להתקיים ולא בכדי להיינות.
מה שהכי הפתיע היתה צריכת הדלק. פעם ראשונה עם מיכל דלק חדש יכולתי למלא עד הסוף ולבדוק צריכה. ללא חיישן חמצן שמאלי צרכתי בממוצע שטח/כביש 5.2 ק''מ לליטר,תוך הקפדה מירבית לא לעבור את ה-2500 סל''ד. עם חיישן בנסיעת כביש לא ניראה לי שתהיה בעיה לקבל נתון של 6 ק''מ לליטר - ואולי גם 6.5 ק''מ לליטר.
עקב הסערה בדרך חזרה - הרכב קיבל שטיפה הגונה ,והוא כבר מוכן לנסיעה הבאה - כנראה בשבת.
חיים - אני מתאפק ומתאפק אבל אחרי נסיעה של 600 ק"מ זה כבר מתבקש...
מוכר???