תגובה: ביטקוין Bitcoin - מי מתמצא?
אבל הדרעק הזה לא מת
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אתה בטוח?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
הממממ....
השאלה מה התפקיד שלו? :-)
אני חושב שעיקר התפקיד שלו היה לפרוץ את הדרך ולהביא את הבשורה.
מי שקצת מכיר את הטכנולוגיה פנימה, מבין שכל ההבטחות שביטקיון (ביטקויון עצמו, לא מטבעות ווירטואלים בכללי), יגיע לנפחי מסחר גדולים, זה שקר אחד גדול (יש שם מגבלה מובנת של כמות פעולת לפרק זמן).
בקיצור, התפקיד היחידי שנשאר לו, זה מה שאתה מראה, ספקולציות. אתה רוצה לשחק רולטה, בבקשה, אבל כמטבע למסחר, ביטקויון, מסיים את תפקידו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
חשבתי שכבר ראיתי הכל, אבל מסתבר שלא ...
חברת ספנות ציבורית שנסחרת בניו-יורק, מצבה הפיננסי טוב, חוב נמוך ביקשה להרחיב את הצי שלה ע"י רכישת אניות בשווי כמה מאות מליוני $.
בד"כ לווים מגופים פיננסיים/ מנפיקים אג"ח לציבור/ מנפיקים עוד מניות לציבור ... הפעם הם בחרו בדרך מאד מקורית -
עשו עסקה עם גוף כלשהו - הוא יתן לחברה את הסכום הדרוש והיא בתמורה תנפיק עבורו מניות חדשות (המחזיקים הקיימים מדוללים כיוון שכמות המניות הכללית גדלה, אבל שווי החברה גדל בתאם לכסף שנכנס אליה). רק שהמנגנון לפיו נקבע מחיר המניות בהנפקה הזו, הוא לפי המחיר הנמוך ביותר שהיה בשוק בשמונה ימי המסחר האחרונים מינוס 6%.
אז הגוף הנ"ל מבצע מכירות בחסר (שורט) - כלומר מוכר מניות שעדיין אין לו (זה אפשרי), קובע שער מאד נמוך כי הוא אדיש למחיר המכירה ומקבל כעבור מספר ימים מניות חדשות במחיר הנמוך ביותר שקיים, לא מסתכן בשום נזק ובעצם לא נותן שום שירות מלבד לשמש ידיים לחברה עצמה שאסור לה להפיץ מניות בצורה כזו.
היות שמדובר בסכום העולה עשרות מונים על נפח המסחר הרגיל במנייה הזאת - מחיר המניה נחתך מהר מאד לאפס כשהוא קובר את כל מחזיקי המניות הקיימים ואת אלו שקונים לאורך הדרך למטה.
כל זה קורה בבורסה הכי גדולה, רשמית ומפוקחת בעולם המערבי, בינתיים כבר מספר חדשים ללא הפרעה, למרות הגשת תביעות ומחאת ציבור בעלי המניות. מנהלי החברה והגוף שקשרו איתו את המזימה הזאת אינם חוששים משום מה, המשקיעים מחקו את כספם לחלוטין ולבלי שוב .
אז לונג או שורט על הביטקויין - כל אחד עפ"י ניחושו, אבל הטענה שבגלל חוסר פיקוח וקיום בורסות רשמיות העסק הזה יותר מסוכן מלהמר על השקעות בשווקים רשמיים, לא מחזיקה מים.
נזכרתי בסיפור הזה מלפני שנתיים ובדקתי מה קרה מאז .... אז אחרי שאנס את ציבור המשקיעים/ ספקולנטים וגזל את כל השקעתו, הנוכל מרגיש כנראה שמיצה, הוא מוחק את החברה מהבורסה (היו בינכם שתהו אז למה לא לעשות את זה ) כנראה שגם יצא מזה בלי תיק פלילי ... ביבי בטח מקנא...
אני רק מניח את זה פה כנקודת ציון.
להיזכר איך יכולתי להתעשר בקלות ושוב פספסתי...
( טוב, זה די בטוח שאם הייתי קונה המטבע היה נמחק).
אבל גיא, אתה אמור להיות די עשיר עכשיו, לא?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...527e570f56.jpg
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
לפני שאתה מזיל דמעה, על כמה שלא התעשרת. מציע לך לקרוא הכתבה הנ"ל, ולקבל תחושה כמה המטבע הזה גניב.
50% מהארנקים הדיגיטאליים בעולם נגנבים,והכי מפתיע מאיפה נוזל המידע
שווה קריאה
https://www.themarker.com/technation/.premium-1.9316310
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
jacob72
ניתן היום להשקיע בביטקוין בעזרת מכשיר פיננסי (GBTC).
היתרון, אין צורך להחזיק ארנק ולשמור קודים, נזילות.
החסכון: דמי ניהול שנתיים 2%
Sent from my IN2013 using Tapatalk
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
ממש עשיר מופלג ....
קובץ מצורף 131584
זה התחיל מ 50$, לא?
לי זה נראה כמו אקזיט
כן. קניתי 50$
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא שהבנתי איך היית מתעשר , כמה היית מוכן לסכן ?
אבל יהיו לך עוד הזדמנויות , גם בביטכהן , יהיו מימושים ויהיו עליות, תצטרך אומץ לקנות במימושים ולהחזיק תקופה של ירידות /דישדוש ואח"כ להתאפק מספיק זמן כדי לממש ברווח גדול. נשמע פשוט אבל זה לא.
יש המום מטבעות דיגיטאליים, שחלקם מתחילים בעלות של 2 סנט כשהם רק יוצאים לעולם.
לא מעט הנפקות ופרסומים היו הונאות.
עדיין אין רגולציה בתחום ולכן אף אחד לא יודע מי מושך בחוטים ומי שיתעמק בתחום יבין שיש כאלה שמושכים חזק.
מי גורם לשווי לעלות או לרדת, .
יש המון חוסר וודאות לפחות מבחינתי.
ולכן בשבילי זה כמו אופציות בינריות. ואני ממש לא משחק שם
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ביטקוין Bitcoin - מי מתמצא?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ניר ל
לא שהבנתי איך היית מתעשר , כמה היית מוכן לסכן ?
.
מאוד פשוט. מתפלא עליך...
באופן תאורטי, הייתי קונה בשיא השפל, שם על זה כמה מליונים ומוכר עכשיו או אולי אחר כך אם זה עוד יעלה.
בחיים האמיתיים באותו רגע שאני קונה מניות או תוך זמן קצר, הן מתרסקות באופן כזה שהבורסה לא ראתה לפני כן.
אז את הלקח למדתי והפסקתי לגרום נזקים למניות מטעמים הומאניים.
נשאר לי רק לפנטז וביום מן הימים לספר סביב המדורה איך כמעט התעשרתי כשכמעט רכשתי ביטקויין בהמון כסף רק שלא היה לי האומץ להסתכן
אז אולי תקנה עכשיו. תגיד לי מתי. מיד אחרי הנפילה אני אקנה עוד. ונתחלק ברווחים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מאוד פשוט. מתפלא עליך...
באופן תאורטי, הייתי קונה בשיא השפל, שם על זה כמה מליונים ומוכר עכשיו או אולי אחר כך אם זה עוד יעלה.
בחיים האמיתיים באותו רגע שאני קונה מניות או תוך זמן קצר, הן מתרסקות באופן כזה שהבורסה לא ראתה לפני כן.
אז את הלקח למדתי והפסקתי לגרום נזקים למניות מטעמים הומאניים.
נשאר לי רק לפנטז וביום מן הימים לספר סביב המדורה איך כמעט התעשרתי כשכמעט רכשתי ביטקויין בהמון כסף רק שלא היה לי האומץ להסתכן
אין חוכמה כחוכמה בדיעבד...
פעם היו מחלקים ביטקויינים חינם. תפעיל מחשב ל24 שעות ותעשה מליונים (היום). קראתי על מישהו שקנה לצורך כתבה 5000 ביטקויין בכמה עשרות דולרים. נזכר בזה בסביבות 2016 וקנה עם הכסף בית...
יש גם היום כורי מטבעות.
ככול שהמטבע פחות נפוץ אתה פחות צריך כח חישוב.
על המטבעות החזקים כבר צריך המון כח עיבוד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
יש גם היום כורי מטבעות.
ככול שהמטבע פחות נפוץ אתה פחות צריך כח חישוב.
על המטבעות החזקים כבר צריך המון כח עיבוד
היום כדי לכרות ביטקווין אחד אתה צריך מערך של איזה 5-6 כרטיסי מסך מטורפים של 10K יחידה ועוד לוח, מעבד וזכרון שיכולים להריץ את כל זה. כמו שאתה בטוח יודע. אתה משקיע קרוב ל100 אלף שח על סטאפ שבתקווה יתן לך כמה ביטקוין בודדים. זו דרכו של עולם. בהתחלה אף אחד לא מעניין אותו ונמכר בזול ואחר כך יוצא מזה משהו.
נו שווין, מליונר אני לא אהיה, אפילו לא עשיר. שיהיה.
מיותר להתעסק בזה, אלא אם אתם בעניין של להסתיר כסף מרשויות המס או הלבנת ההון.
מי שמחפש את הריגוש שבהימור על מגמות מחיר - שיפתח חשבון מסחר אצל אחד מחברי הבורסה ויפקיד בו סכום כסף שהוא מוכן לאבד.
תנודות כמו בביטקוין יש בלא מעט מניות ונכסים אחרים שמתחלפים בינהם כל הזמן.
גיא ממשיך להתעשר. ה 50 דולר שלו לדעתי כבר שווים היום כ 450
לדעתי הוא צריך לשלם מס רווחי הון לאתר
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5e3499798a.jpg
ביזבז הכל על חולצות אדומות...
עם הדפס של דאסטר
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
כרגע :
498.29
דולר אמריקאי ..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
ביזבז הכל על חולצות אדומות...
עם הדפס של דאסטר
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
אתה מבין שהרגע שחררת הצהרה לציבור - גילית לנו מה יש על החולצה השנה ..