צבוע וסגור ... שנה מתחילת הבנייה.
Printable View
צבוע וסגור ... שנה מתחילת הבנייה.
מדהים. הייתי אומר מזל טוב אבל זה לא מזל. זו נחישות ועבודה קשה וידיים טובות. מזל לא משחק פה בכלל :-)
יפה ומדהים.
ובזמן למפגש ג'יפולוג ...
הייתי קם ומוחא לך כפיים על עבודה כזו אם הייתי שם
אבל אני מול המחשב אז אקום מהכסא ואמחא כפיים מפה.
פשוט מדהים.
חברים תודה רבה על המחמאות אבל כנראה שהצלחתי לבלבל אתכם, הבנייה של הקרוואן לא הסתיימה, סיימתי רק את החוץ ( בערך...) עכשיו אני מתחיל בפנים וגם זה ייקח בטח איזה שנה שנתיים...:)
נראה מעולה!
אתה יכול להסביר בקצרה מה ההבדל מבחינת שיטת הבניה מול קרוואן "קנוי" אירופאי סטנדרטי?
ברור לי שברגע שאתה מתכנן אתה תופר הכל לצרכים שלך, השאלה האם מבחינת צורת הבניה יש יתרונות מול קרוואנים רגילים.
גלעד
אהלן גלעד.
בגלל שהקרוואן מיועד לנסיעה בשטח אני בונה אותו הרבה יותר חזק ( וכבד ) יחסית לבנייה הארופאית. אין כמובן מה להשוות מבחינת הגימור , הארופאים מדהימים מבפנים ונראים כמו יאכטה אבל בנסיעה בשטח הם מתפרקים. היתרון הגדול שלהם הוא שהם קלים מאד יחסית . אני בונה יותר בסגנון אוסטראלי. קרוואן בגודל שאני בונה שמיוצר במפעל באוסטרליה שוקל כ 2 טון בזמן שארופאי שוקל פחות מטון וחצי. ויש אפילו ששוקלים פחות מטון אחד.
חנן, אתה מיעד את הקראוון לשטח, אתה יכול לתת תיאום ציפיות לרמת השטח הרלוונטית?
האם הכוונה ללא יותר משבילים לבנים כאשר הציפייה שהקראוואן ותכולתו לא יתפרקו במעבר בשבילים הכוללים "קורדורוי"?
מה גודל הרכב הגורר המינימלי הנדרש לגרירה בשטח? Suv סטנדרטי או טנדר אמריקאי פול סייז?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...bea0b99e96.jpg
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
יעקב, אהבתי, לא נראה לי שהוא יצא משם שלם.
אסף, כמו שכבר כתבתי די בתחילת השרשור , הקרוואן לא מיועד לעלות מעלות או לנסוע בדרכים שמחייבות פרונט / ספיישל.
שבילי קורדרוי לבנים כמו שכתבת ועוד קצת עם מדרגות של חצי מטר לא יותר. לדעתי SUV או טנדר יפני מודרני בהחלט יספיקו, צריך גם לזכור שהקרוואן פלוס הרכב הגורר הופכים לרכבת של יותר מ 10 מטר וזה מאד מגביל בסיבובים. צריך לדעתי לשאוף לרכב גורר חזק אבל הכי קצר שאפשר.
הפנטזיה שלי היא להעביר לילות בעומק המדבר במקומות שקרוואנים סטנדרטיים לא יכולים להגיע אליהם בגלל הגובה , זוית הנטישה והקפיצים הנוקשים שלהם ואלו 3 נושאים שטפלתי בהם בבניה שלי.
גם מדרגות של חצי מטר נשמע לי יומרני, אבל קטונתי...
בכל אופן, מרשים מאוד
מה שקורה בפנים וגם...מדרגה...
תותח
מדרגה חשמלית?
תוכל לצלם למטה איך היא מעוגנת?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בועז תודה.
המדרגה איננה חשמלית , היא מעוגנת בצד אחד בריתוך ובצד השני עם ברגים.
מה שיטת הרתימה המיועדת - אנקול או כף ותפוח?
אם כף ותפוח - האם מספיק יודע לעבוד בזוויות גלגול/ עלרוד מספקות בין הגורר והקרוואן?
תבנה מערכת מתפרקת ככה שבשטח טכני תוכל לשנות צורת חיבור או להוסיף צורת חיבור.
אני מתבלבל, לא היה סביב הקראוון שלך איזה דיון על ריתום אוסטרלי מיוחד לשטח שהרגע ירד מחללית?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ba2e49afee.jpg