תגובה: אמאזון החזירה את המשלוחים חינם - הפעם מ 65$ ומעלה
אני לא מכיר בארץ תרכיז נוזל שמשות... אישית אני משתמש בטבליות ומים מזוקקים ממסנן שיש לנו במפעל.
אם נשנמך קצת את הצהרת היצרן זה יוצא 100 ליטר נוזל בעלות של 77 שקל.
אם אתה קונה בארץ ביחס טוב יותר אשרייך.
לא יודע אם עוד קיים אבל ממליץ להימנע מנוזל שמשות אקולוגי, השתמשתי בכזה, מאד אקולוגי, צמחו אצות חוטיות במיכל של החומר... גיליתי את זה כשעלה לי החשד והעברתי את הנוזל במסננת (בשפיכה רגילה למיכל הווישרים לא ממש קולטים את זה).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמנון
שאלה, האם קיים סיכוי ריאלי להזמין מאמזון מכשירי קשר Baofeng ושהם יגיעו אליי?
במידה ויש סיכוי כזה, אני מניח שהיה ואני מזמין וזה לא עובר כי אין אישור של משרד התקשורת, אז בגלל שזה אמזון החיוב יבוטל? (אין לי כוונה לנסות אם אין סיכוי סביר שזה יגיע)
BaoFeng Radio UV-5R 8W 2Pack Handheld Ham Radios (VHF & UHF) with High Gain Antenna and Programming Cable (2Pack)
https://a.co/d/fgqdzdl
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk
הלינק שצורף פה לאמאזון
יעבוד בארץ בלי הכנות מיוחדות/תכנות ?
אין לי מושג לגבי התדרים וכו׳.
נחשב פתרון סביר?
לא יקר, אני מתלבט אם להזמין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אני לא מכיר בארץ תרכיז נוזל שמשות... אישית אני משתמש בטבליות ומים מזוקקים ממסנן שיש לנו במפעל.
אם נשנמך קצת את הצהרת היצרן זה יוצא 100 ליטר נוזל בעלות של 77 שקל.
אם אתה קונה בארץ ביחס טוב יותר אשרייך.
קניתי השבוע בארץ, בחנות החלפים הרגילה שלי.
בקבוק שאמור להתאים ל3-5 ליטר, לפחות לפי המוצהר. עלות 10₪. אני שפכתי את כל התכולה למיכל וישרים. הוא קרוב ל-5 ליטר.
אמנם הדיל מאמזון יותר משתלם, אבל זה קיים..
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
יעבוד בארץ, כמובן.
אבל כדי להצליח לדבר עם מישהו, תצטרכו שניכם להיות על אותו תדר... לכן, מקובל "לתכנת" את המכשירים כך שיכילו את התדרים הרגילים ("אירופאים" ו- "אמריקאים") ואז תוכל לדבר עם כל מכשיר אחר הכולל לפחות חלק מתדרים אלו (בתנאי כמובן ששניכם תהיו על אותו תדר).
אתה יכול לעשות זאת ידנית, זה לא הרבה יותר מסובך מאשר לשמור ברדיו של הרכב תדר מסויים בתחנה מסויימת (כלומר לשמור את גלגלץ בתחנה מספר אחת, למשל). בעזרת כבל וחיבור למחשב, קל לשמור בבת אחת את כל התדרים הנ"ל אכל אין מניעה לעבור אחד אחד על התדרים שתרצה לשמור. בקיצור - זה לא צריך למנוע ממך מלרכוש את המכשיר (כנראה תמיד תמצא כאן מישהו שיעזור לך בנושא זה).
אמאזון החזירה את המשלוחים חינם - הפעם מ 65$ ומעלה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אני לא מכיר בארץ תרכיז נוזל שמשות...
יש של wurth, או וירט, לא זוכר בדיוק, תאגיד כימיכלים גרמני (מוצרים רבים לתעשיות השונות).
מגיע בבקבוק של כ-50cc.
מניח שזה זה
https://www.autostore.co.il/product/...E%D7%9C-wurth/
ועדיין, המוצרים שהבאתם לא מתקרבים לעלות תועלת שהביא GodsFather בהנחה שהאיכות זהה.
בעבר היו עוצרים כימיכלים במשלוחים כאלו, זה יעבור?
1 קבצים מצורפים
שאלה טובה, הנסיון האישי שלי עם חומרים בעיתיים יותר באריזות דומות אומר שאין בעיה.
קובץ מצורף 140995
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
יעבוד בארץ, כמובן.
אבל כדי להצליח לדבר עם מישהו, תצטרכו שניכם להיות על אותו תדר... לכן, מקובל "לתכנת" את המכשירים כך שיכילו את התדרים הרגילים ("אירופאים" ו- "אמריקאים") ואז תוכל לדבר עם כל מכשיר אחר הכולל לפחות חלק מתדרים אלו (בתנאי כמובן ששניכם תהיו על אותו תדר).
אתה יכול לעשות זאת ידנית, זה לא הרבה יותר מסובך מאשר לשמור ברדיו של הרכב תדר מסויים בתחנה מסויימת (כלומר לשמור את גלגלץ בתחנה מספר אחת, למשל). בעזרת כבל וחיבור למחשב, קל לשמור בבת אחת את כל התדרים הנ"ל אכל אין מניעה לעבור אחד אחד על התדרים שתרצה לשמור. בקיצור - זה לא צריך למנוע ממך מלרכוש את המכשיר (כנראה תמיד תמצא כאן מישהו שיעזור לך בנושא זה).
אוקיי
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
הלינק שצורף פה לאמאזון
יעבוד בארץ בלי הכנות מיוחדות/תכנות ?
אין לי מושג לגבי התדרים וכו׳.
נחשב פתרון סביר?
לא יקר, אני מתלבט אם להזמין.
להבנתי ואחרי ההערות שקיבלתי פה, התדרים לא מתאימים. ממליץ לבדוק.
לא הזמנתי את זה בסוף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמנון
להבנתי ואחרי ההערות שקיבלתי פה, התדרים לא מתאימים. ממליץ לבדוק.
לא הזמנתי את זה בסוף.
לא יודע למה הבנת שהתדרים לא מתאימים. רשום שם במפורש:
Frequency Range 136-174 MHz, 144-148 MHz, 400-480 MHz ותדרי ה UHF המקובלים אצלנו נמצאים עמוק בתוך התחום 400-480MHz...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
בעצת חבר האתר, הזמנתי מפה בסוף (יותר משתלם) :
אם תקבל אותו ליד אז כנראה שיותר משתלם... הבעיה שהרבה מאד פעמים זה נעצר ונדרש אישור משרד התקשורת, או במילים אחרות - לא תוכל לקבל אותו אם ייעצר.
משלוח מאמזון דואג לכל הנושאים או שאתה מקבל את הכסף חזרה....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
Frequency Range136-174 MHz, 144-148 MHz, 400-480 MHz ותדרי ה UHF המקובלים אצלנו נמצאים עמוק בתוך התחום 400-480MHz...
ממה שאני מבין , בשנים האחרונות , לאחר הצפת השוק במכשירי קשר זולים שפתוחים לשידור מעבר למה שמותר לחובבי רדיו, ה FCC הגביר את האכיפה בנוגע לכך שמכשירי קשר לחובבי רדיו (שנמכרים בארה״ב) יוכלו לשדר רק בתחומי חובבי הרדיו המותרים, ולהרבה מכשירים כאלה (זו כמובן דרישה לצורך קבלת אישור ה FCC למכשיר) יש גרסאות אמריקאיות שמגבילות את תחום השידור, למשל המכשירים בקישור, מתוך ה״אותיות הקטנות״ בעמוד המוצר: (שימו לב להפרדה בין תחומי השידור לתחומי הקליטה)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cb085b141b.jpg
בהרבה מהמכשירים האלה (וגם בדגם הזה) החסימה היא חסימת תוכנה שניתן, יחסית בקלות, לבטל אותה ו״לפתוח״ את תחום השידור.
(אם תעברו על הביקורות של המוצר, תמצאו באחת מהן הוראות…)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
Frequency Range136-174 MHz, 144-148 MHz, 400-480 MHz ותדרי ה UHF המקובלים אצלנו נמצאים עמוק בתוך התחום 400-480MHz...
לא רכשתי אחרי שקראתי כמו שרן ציין בהודעה הקודמת, שתדרי השידור והקליטה שונים. הספיק לי כדי לא לקחת סיכון.
גם אני בעצת חבר האתר הזמנתי מbanggood מכשיר חדש עם הספק 10W, עם ביטוח למשלוח, אמור להגיע בקרוב מאוד, אעדכן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמנון
לא רכשתי אחרי שקראתי כמו שרן ציין בהודעה הקודמת, שתדרי השידור והקליטה שונים. הספיק לי כדי לא לקחת סיכון.
גם אני בעצת חבר האתר הזמנתי מbanggood מכשיר חדש עם הספק 10W, עם ביטוח למשלוח, אמור להגיע בקרוב מאוד, אעדכן.
יכול לצרף קישור למכשיר שהזמנת ?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רן כ.
ממה שאני מבין , בשנים האחרונות , לאחר הצפת השוק במכשירי קשר זולים שפתוחים לשידור מעבר למה שמותר לחובבי רדיו, ה FCC הגביר את האכיפה בנוגע לכך שמכשירי קשר לחובבי רדיו (שנמכרים בארה״ב) יוכלו לשדר רק בתחומי חובבי הרדיו המותרים, ולהרבה מכשירים כאלה (זו כמובן דרישה לצורך קבלת אישור ה FCC למכשיר) יש גרסאות אמריקאיות שמגבילות את תחום השידור, למשל המכשירים בקישור, מתוך ה״אותיות הקטנות״ בעמוד המוצר: (שימו לב להפרדה בין תחומי השידור לתחומי הקליטה)…)
תודה רן.
זה היה חדש לי.
נשלח מהנייד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
בעבר היו עוצרים כימיכלים במשלוחים כאלו, זה יעבור?
אני הבאתי מאמאזון כמות גדולה של גלונים של כימיקלים שונים לרכב
הכל עבר ללא בעיות ,
כמובן במשלוחים שונים , עד שני גלונים במשלוח (בכדי לא לעבור את סף המס כמובן )
יש משהו חדש לגבי מס על משלוחים מאמזון (של פחות מ 75$)?
אני רואה חיוב על כל המוצרים???
הפיתרון - תוסיף משהו בדולר עם משלוח חינם.
הסבר - יש להם באג ישן, שקיבל כעת מופע חדש, בחישוב מקדמת המס שהם גובים. הוספת מוצר נוסף גורמת לחישוב מחדש והפעם התוצאה תהיה נכונה...
בכל מקרה, גם אם תשלם יותר הם יחזירו א ההפרש כשלושה שבועות לאחר שהמוצר יגיע, אבל יותר פשוט להוסיף עט / מוצר דומה זול לתיקון החישוב.