היום נבנתה הקונסולה המרכזית (בין הנהג לנווט) בתחילה השלד ולאחר מכן החיפוי.
עידו
Printable View
היום נבנתה הקונסולה המרכזית (בין הנהג לנווט) בתחילה השלד ולאחר מכן החיפוי.
עידו
פשוט יפה . עידו עבודה מאוד יפה ונקיה
לאחר שנה שחנן נראה כמו חתול שדרסו הוא סוף סוף מעלה חיוך .:p:p:p
יפהיפה - האם אמור להיות משהו בתוך הקונסולה מעבר לאויר?
חשמל? כבלי הילוכים? צנרת בלמים?
נראה מקום מצוין לאכסון גם מבחינת מרכז כובד ....
היום סימתי את הקונסולה המרכזית ואת הדשבורד (חסר לו רק שני חלקים קטנים) .
עידו
בואנה, בנית לחנן קדילאק... קצת פרווה על הדשבורד והוא יכול לעשות שירותי לימוזינה משדה התעופה למלונות באילת :D
אני חשבתי על פרווה של נמר עם כזה אחד
זה נראה לי מושלם.
עידו
שי וערן תודה על הפירגון .
עידו
היום התחלתי לחרוט אלת ביסבול ,חנן תתכונן :D:D:D
ועכשיו ברצינות ,היום הרכב קיבל גג בשעה טובה (עם רעפי אלומיניום;)).
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1265223075
עידו
עידו,
אין לך מה לחפש בפרובינציה הזאת.
סע לעבוד באמריקה. שם הכשרון שלך יוכל לבוא לידי ביטוי ראוי, וגם תראה מזה כסף גדול.
בהחלט עבודת אומנות.
בגלל עבודות כאלו, הצמידו את המונח אמנות למונח אומנות, להראות שהשניים יכולים להיות ממש קרובים זה לזה.
ברוך תודה .
עידו
שאפו , עידו ...
zagi תודה.
עידו
עידו,
כבר אמרתי את זה...אתה פשוט אומן!!! עבודה נפלאה ויוסודית! אני ממש נהנה לעקוב אחרי העבודה והבניה שלך:)
ארי.
חנן ,הרכב ממש "קורם עור וגידים" ומתחילים להריח את הסוף ...
מאחל המון בהצלחה בשלבי הסיום ובאמת הרכב מתחיל להראות "מאיים" על המקומות הראשונים בתחרויות .
דרור וארי תודה.
עידו
כמו שהבטחתי חזרנו לסיפון (או יותר נכון לירכתים),השלד קיבל צבע וחיפוי אלומיניום .
בנוסף כל הרכב קיבל תיקוני צבע .
עידו
היי עידו
כמו שכבר אמרתי ונאמר שאפו.
עכשיו כמה שאלות והצעות.
באיזה עובי אלומיניום אתה משתמש ?
זה נראה כאילו אתה צובע אותו במשהו, אם אפשר לדעת במה ?
למה צינור יניקת האוויר "תקוע" כמו עצם בגרון, ואל תגיד לי כי ככה חנן רוצה, אני מצפה לתשובה יותר רצינית :):), לדעתי יש מקום לבנות צינור יניקת אוויר יותר אסטתי ופחות "תקוע" באמצע שום מקום.
אולי תצליח לשכנע את חנן לבנות גם צינור מילוי דלק שיהיה לו יותר נוח למלא דלק :):)
כמו שאמרתי, נראה מדהים וכל הכבוד על ההעבודה.
רפי
2 מ"מציטוט:
באיזה עובי אלומיניום אתה משתמש ?
כלום ,טבעי.ציטוט:
זה נראה כאילו אתה צובע אותו במשהו, אם אפשר לדעת במה ?
גם אני חושב כך ,אבל לא עלי הוטלה המשימה ,למרות זאת אני חושב על הסוגיה וזה פיתרון בכלל לא פשוט בגלל מיקום המנוע מאחור ונמוך ,ואת פתח היניקה אתה רוצה למעלה (באיזור הגג )ציטוט:
למה צינור יניקת האוויר "תקוע" כמו עצם בגרון, ואל תגיד לי כי ככה חנן רוצה, אני מצפה לתשובה יותר רצינית , לדעתי יש מקום לבנות צינור יניקת אוויר יותר אסטתי ופחות "תקוע" באמצע שום מקום.
זה גם לי לא נראה מיקום נוח ,ומן הסתם חנן חשב טוב וגם שאל פה על המיקום ובסוף החליט .ציטוט:
אולי תצליח לשכנע את חנן לבנות גם צינור מילוי דלק שיהיה לו יותר נוח למלא דלק
תודה על המחמאות.
עידו
zagi תודה רבה הסוף עדיין רחוק והרשימה ארוכה אבל בהחלט שבתקופה האחרונה הפרויקט מתקדם בקצב משביא רצון, יחד עם זאת הרכב בתצורתו הנכחית לא יהיה תחרותי לאור העובדה שהמנוע קטן מאד (136 כ"ס) יחסית למה שהרכב הזה צריך. נסיים , ניסע ונחשוב הלאה.
כפי שכבר נכתב מספר רב של פעמים בשרשורים שונים , הבעיה המרכזית הנה מחירו הגבוהה מאד של הגיר שהרכב הזה צריך על מנת שיהיה אפשר לשתול בו V8 עצבני. ימים יגידו.
בינתיים תמשיכו להנות מיצירות הפאר של עידו "דה וינצי'י לוריא" ;)
רפי,,,מיקום צינור יניקת האוויר באמת לא מושלם מבחינה אסטטית אבל כן מושלם מבחינה פונקציונאלית, כמה שפחות סיבובים וזויות שיפריעו לאוויר המדבר הצח לזרום בשמחה ללוע הסובארו. גלגלי הספר יושבים בצדדים ומשני צידי הצינור יהיו ככל הנראה ארגזי ציוד חלפים וכלי עבודה (ובישול, שקי שינה וכל מה שצריך למירוץ :-P) אבל אני לא שולל כרגע אפשרות לשינוי, הכל עוד פתוח.
בקשר לפתח מילוי הדלק.................:-x
היי חנן
למה שקי שינה ? אתה כבר מתכונן לא לסיים את המרוץ ולחכות לחילוץ :) הייתי חייב
סעפות יניקה ופליטה וצנרות יניקה ופליטה הם תורה בפני עצמה שלכל דבר בו יש משמעות.
רק דע לך כי צינור חלק עם פיתולים עדיף על צינור שרשורי ישר.
מערבולות האוויר בתוך השרשורי מפריעות יותר למנוע מאשר סיבובי הצינור החלק.
אני הייתי בונה, מצנרת אלומיניום דקה, צינור יניקה (כמובן בקוטר גדול) שיצא מלוע היניקה במנוע בצמוד לדופן השמאלית האחורית ועד למסנן האוויר במיקומו הנוכחי.
יש לך אולי 2 סיבובי 90 מעלות ועוד סיבוב 45 מעלות אחד.
ועכשיו תחשוב טוב כמה סיבובים יש בצינור יניקת אוויר ברכב סטנדרטי ? שים לב כי רוב היצרנים עוברים לצינור פלסטיק קשיח חלק ולא שרשורי כמו שהיה פעם. וכנראה שמה שטוב שמה יהיה בטח טוב אצלך.
חנן, תחשוב גם למה כל מי שמשפר מנועים מבצע FORTING (החלקה) של צינורות וסעפת היניקה.
גם יותר אסטטי ויפה וגם יותר טוב למנוע.
עידו
למה האלומיניום נראה בתמונות כאילו הוא צבוע בלבן או ביסוד מסויים.
רפי
רפי
שים לב הצינור רק נראה שרשורי הוא לא הוא חלק מבפנים
עידו קבל חח על הבניה רק נשאר לקנא ;):roll:
יוסי
רפי האלומיניום טבעי ,חנן יצבע אותו ביסוד ועליון .
יוסי , תודה ולא צריך לקנא אתה יכול גם לקבל את אותו שירות עם:D
עידו
מתוך ג'יפולוג, הכתבה על המירוץ:-
:rolleyes:גל שחם מרגיש שהאוטו הכחול פחות ופחות נשלט, עד שבמעבר הכביש בחורשת מרקוף הידועה צוות הסיוע מגלה שמסב הקצה במוט השפור של המתלה האחורי שמאלי מתוח כמו טבעת קלמארי. תיקון שדה מאפשר לגל לצלוע בקצב טיול בחזרה לחניון:rolleyes:.............:p
גל, בשישי הבא אנחנו יוצאים בבוקר לעשות את הראלי הזה בדיוק לפי המסלול שהיה,
אתה מוזמן להצטרף, ונראה - בהנחה ששנינו נסיים הפעם - מה אתה והרכב שלך שווים.
אגב, גם סרטינה שהסתבכו בכמה בעיות מוזמנים לבוא, ולהריץ את הרכב בחברותא, ובכלל מוזמן לבוא כל רכב מירוץ שבא לו לצאת לכאילו מירוץ עם מדידת זמנים, כמו ניצן שקל למשל.
החתול והעכבר מתבקשים להרגע .............ומייד !:mad: