תתחדש. תשאיר ככה, מינימליסטי ורוח בפנים. אפילו לא צריך לקפל שמשה. רק לשים כיסא ביה"ס ולנסוע ;)
Printable View
תתחדש. תשאיר ככה, מינימליסטי ורוח בפנים. אפילו לא צריך לקפל שמשה. רק לשים כיסא ביה"ס ולנסוע ;)
באמת בשעה טובה.
שמע, זה באמת יפה ככה.
ואני חושב שאתה מתקדם מהר מדי.
מה אתה ממהר ?!
ילד, יש לך עוד 20 שנה עד הפנסיה.
קח את הזמן, תעשה עבודה יסודית.
ככה הנכדים שלך יוכלו להשתתף בהשקת הגיפ.
יפה מאוד.
תהנה מהדרך…
מה השלב הבא, מה שלום הבודי?
חיפוש גוגל אקראי הקפיץ לקדמת התודעה את הסיבה האמיתית שבחרתי בCJ7: כדי שנשים יאהבו וגברים יעריצו אותי.
קובץ מצורף 136084
אוי זה טוב... :)
מציע גם שתתחיל לעשן נלסון
וואו, איפה קונים?
זה מסביר את כל החוויות המיניות שהיו לי כשבעלתי cj7 לפני עשרים שנה
Sent from my HD1903 using Tapatalk
גזעי.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כן, גזעי , אני מת לראות את נמרוד עם זקן כזה , עבועגלה בשיער ומשקפי שמש קררה כאלה מולטיפוקל.
מה קורה נמרוד?
אין התקדמות?
לפי ההודעות האחרונות, הוא עדיין מגדל זקן וקול בס של מעשן כבד
יש לי אבן דרך חשובה לשתף - הבודי מתחבר בחזרה לשלדה!
קובץ מצורף 143379
זזה לא היה ברור מאליו לאור השינויים בתושבות שעשיתי (מי שמעוניין שיגלול כמה עמודים אחורה) ואני ממש חששתי מהרגע הזה. הוא נדחה כי היו כל מיני דברים אחרים להשלים. הבעייתי ביותר היה גשר גיר. אני יכול לבשר שבסופו של דבר הפתרון היה להשקיע 500 שקל בגשר גיר מקורי במצב טוב. המחשבות על קלוקינג ובטן שטוחה וכל מיני דברים יחכו לעתיד אם בכלל.
זאת תמונה של התושבת הקדמית, עם הגישה הישירה ואום מרותך על חתיכת פח. סידרתי גישה כזאת ישירה ל8 מתוך 10 התושבות.
קובץ מצורף 143378
בעייה שהתגלת רק בעת הורדת הבודי - מיקום מכלול המצוף על מיכל הדלק. תזכורת, זה מיכל מוגדל מרותך מפח, לא מקורי, שהגיע עם הג'יפ. מצא חן בעיני, ניקיתי שיפצתי וצבעתי אותו. אבל כשהורדתי את הבודי, ראיתי שבניגוד למיכל מקורי שבו המצוף באמצע המיכל (מבחינת קדימה אחורה) מי שבנה את המיכל היפה הזה שם את המצוף מאחורה, ויוצא שהוא מתחת לקורת בודי שממש לוחצת על המחברים. זה כנראה לא היה בעייתי כי היה בודי ליפט מטורף שהורדתי מהרכב.
קובץ מצורף 143376
קובץ מצורף 143375
אחרי התלבטות אם לקנות מיכל מקורי, החלטתי לנסות קודם לסדר את המיכל הזה. אני פותח פתח במרכז הבודי בשביל גישה ישירה, ומתחתיו אני אקדח עם כוס פתח חדש למכלול המצוף וארתך פקק במקום הפתח המקורי. ככה המצוף יהיה בין הקורות כמו איפה שיש מקום וגם תהיה אליו גישה ישירה בלי להוריד בודי, עם מכסה מרובע כמו למשאבת דלק בג'יפ סופה.
קובץ מצורף 143377
התוכנית היא להרכיב את כל הפחחות חזרה, להתאים את הכל - מסכה, כנפיים, דלת אחורית (גם שם כבר גיליתי בעיית התאמה קלה) מסגרת שמשה, קשת התהפכות וכו, לפתור בעיות כמו מיכל הדלק ונוספות שבטח יופיעו. ואז לפרק את החלקים ולהביא אותם על עגלה לצבעי רכב שיעשה שפכטל פחחות סופית וצבע. ואז להרכיב את הג'יפ באמת.
קובץ מצורף 143380
ושוב תודה למדריך הרוחני ומי שעוזר לקבל החלטות נכונות - ארנון מלאכי :rolleyes:
אני זוכר שאצלי בסבן הגישה למצוף הייתה מפתח בבודי מתחת למושב האחורי.
מציע לך לבדוק שימוש בפתחים מוכנים של סירות.
מה שאתה כותב בחיפוש באמזון
Circular inspection hatch
אסף.
ועוד דבר- אתה רוצה כמו שכתבת מצוף במרכז המיכל גם מסיבה אחרת - ככה מד מפלס הדלק פחות מושפע משיפועים.
אסף.
כל חלקי הבודי מתחברים והג'יפ רואה אור שמש ראשון מאז לפני הקורונה. בעיית העקמומיות שהג'יפ הגיעה איתה עדיין מציקה בעין, והמקור שלה לא ברור לי לגמרי. הצד הקדמי ימני נמוך יותר. בכל מקרה הפתרון יהיה פילוס על התושבות. לפי ארנון ככה זה וצריך מלאי גדול של שייבות 3/8X2 אינץ'. נגיע למצב אופטימלי ואחרי זה כל החלקים הולכים לצבעי. יש לי כמה מועמדים אבל אני פתוח לקבל המלצות על פחח/צבעי רכב, רצוי באזור הצפון (נצרת-חיפה-שפרעם) לעבודה כזאת.
קובץ מצורף 143406
קובץ מצורף 143405
איזה אוטו חתיך
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
איזה שלב כיפי. שלי בדיוק התלבש גם. מאוד מרגש
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
נמרוד , נהנה לראות עוד משוגעים כמוני שבונים את הג'יפ במו ידיהם .
פרוייקט ארוך ומושקע .
אני עברתי תהליך דומה לפני שש שנים - שנה וחצי שאני עובד לפרנסתי אבל הראש בשיפוץ .
כל יום שישי - נכנס לסדנה וסוגר את הדלתות מבפנים , רק כשיורד החושך נוסע הביתה .
אבל התוצאה שווה ומרגשת ( בפרט שאת הכל - פחחות , בניתי את הבודי מחדש , חשמל , מכונאות , מסגרות ) .
לנושא הצבע - מכיר את עצמי ואת הסבלנות שלי ( אין ) ולכן הכנה לצבע וצבע מעביר לבעל מקצוע .
מאוד ממליץ על בחור מקסים בשם ראמי בכפר זמר ( ליד באקה אל ג'רביה ) מקצוען אמיתי והגון בצורה יוצאת דופן , עד כדי כך שלאחר שצבע לי את הסמוטנדר הגיע זמנה של הסיטרואן דה שבו , אמר לי הבחור - שמע זה רכב מיוחד ואף פעם לא עבדתי על רכב כזה ולכן קצת קשה לי לתת מחיר אבל - סמוך עלי ( סמכתי עליו ואכן יצא סופר דופר הגון ) .
גם עם הסיקס - הבאתי את הג'יפ ורק בסיום סגרנו חשבון לשביעות רצוננו המלאה .
כך בחשבון שהבחור עמוס ועובד לבד ולכן לוקח לו הרבה זמן ( סבלנות - לא קונים בשום חנות ) .
הסבלנות משתלמת .
ראמי - 050-2499915 .
אילן
תענוג לעיניים איזה כיף !
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
יש הרבה חופש מובנה בין הבודי, הכנפיים, המסיכה ומכסה המנוע. נוסף לזה אי דיוקים אפשריים בתושבות שאני תיקנתי. והתאונה שהג'יפ עבר מתישהו בהיסטוריה. הגעתי אחרי עוד סבב פירוק והרכבה להבדל של ס"מ אחד גובה בין הכנפיים במבט חזית, ועם זה נחיה. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dc438d540e.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9a782fec79.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bba2dd06b5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f56648aba9.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ac69f15e55.jpg
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
עברה עוד שנה, נוראית, שבה הזנחתי את הפרויקט לגמרי, למי יש ראש.
אבל נהיה אופטימיים, שנה חדשה, יהיה טוב. יש זמן פנוי וכנראה שהסחת הדעת נחוצה. אני משתף בהתלבטות ואשמח למחשבותיכם.
הסטטוס לא השתנה הרבה מהפוסט האחרון - זה המצב כרגע:
קובץ מצורף 147742
שלדה צבועה על מתלים חדשים, סרנים משופצים. גיר מחובר על גשר גיר. הבודי נקי גמור וצבוע ביסוד אפוקסי. הבודי השלדה והכנפיים על תושבות חדשות, הג'יפ מפולס כנראה הכי טוב שאפשר. מכאן שני מסלולים אפשריים:
א. לפרק בחזרה את הבודי, ולשלוח אותו ואת החלקים הנוספים (כנפיים, מכסה מנוע, מסכה, מסגרת חלון ודלת אחורית) לפחח לגימורים וצביעה של הכל בצבע אחיד. להמשיך בהרכבה של הג'יפ אחרי שהכל יחזור.
ב. לפרק את הבודי, לצבוע בעצמי - בשחור מן הסתם - את התחתית. להרכיב את הג'יפ עד הסוף, ולמעשה להגיע לפחח לצבע סופי בנסיעה, בעוד שנה-שנתיים או מתי שלא יהיה.
אפשרות א' היא כנראה המקצועית יותר, רצינית יותר, תניב תוצאה איכותית יותר. אבל היא מורכבת יותר לוגיסטית, וגם תזרימית - תחשבו שההוצאה הגדולה על צבע איכותי נדחית לעתיד הלא ידוע... מה גם שמה אני צריך שתיפול איזה רקטה ותהרוס את הצבע! אולי יש סיכוי שהמלחמה תיגמר לפני שאני אסיים להרכיב את הג'יפ? חסרון נוסף של א' לעומת ב' הוא שבתהליך ההרכבה הארוך מה הסיכוי שאני לא יהרוס את הצבע, אם בטעות ואם כי אני מחליט על עוד שינויים לבודי, כלוב התהפכות וכו'. וכמובן היתרון הגדול של אופציה ב' - הדילמה הגדולה של בחירת צבע נדחית לעתיד.
אני נוטה מן הסתם לאופציה ב'. אבל אשמח אם תאירו את עיני לעוד שיקולים, לכאן או לכאן.
אני בעד א.
אם כבר עושים אז כמו שצריך..
בעבודה עצמית ובכך שכבר פירקת חסכת המון המון כסף בין כה וכה.
אבל אחרי הרכבה לדעתי עדיין תצטרך עוד יד.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
בקצב שאתה מתפנה לזה ואם אתה עוד מתכנן לטייל איתו ביום מן הימים אז תוציא את כל מה שמעכב אותך עד גורם לך לעצור, לעבודות חוץ.
כנראה שגם תהיה לך יותר נחת מזה
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro