אסף ופח השמן שלו....כל פעם שופך קצת למדורה.:D
Printable View
אסף ופח השמן שלו....כל פעם שופך קצת למדורה.:D
אני לא מדבר רק על אסף...
וקצת שמן למדורה?
נראה לי ששפך הרבה.. מים למדורה...
גדול...
אני עם הקפה השני, שקט אחרי שכולם ברחו. מחכה שיתחמם קצת (פחות מעשר מעלות) ואוכל לצאת לפרק את דלת הנהג בפורד, על מנת לראות מה נשבר - הזכוכית או מנגנון החלון (שאחרי שנה של עצלות לעלות/לרדת, נפח אתמול את נשמתו) ובנתיים מקשקש עם רמי וגיסי (מבררים איך לעבור טסט..) על כל מיני תקלות בדיסקברי... יום רגיל:rolleyes:.
בין לבין, אני משוטט לי בג'יפולוג ו... תראו מה אני מוצא:
וגם את זה, באותו שירשור:
והשיא...
וכל זה פה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/93169-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%9C%D7%A0%D7%93%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7% 96%D7%A8-2007-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95-5-%D7%94%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9B%D7%99%D7% 9D
אבל מה שמצא חן בעיני ביותר, זה הפוסט של נמרוד... ויש שם גם כמה דברים של חנן.
האמת, מאלף.
שירשור משרה ביטחון במוצר...אני רץ לקנות לנד קרוזר...
גם לא שמעתי שמישהו הזכיר את הנושא הזה, לבחור שמתלבט בין ויגו לבין לנדקרוזר...
קטעים:)
מישהו זוכר את סוני שהיו פעם שם דבר ואיפה הם היום...
Sent from my iPhone using Tapatalk
ברנרד, אל תתרגש מעניין החלפת השמן. זה אותו דבר בכל ממסרת אוטומטית של כל יצרן, כולל הצורך בדיאליזה וכולל הקביעות של תושב״ע מהתחת של מכונאים.
אסף.
ואגב.... לי מותר אפילו לפי הקריטריונים המחמירים שנוסחו כאן כיוון שהייתי הבעלים המאושר של הייאס 1995 עם מנוע 2.4 בנזין ו 618 אלף ק״מ... עם הכל מקורי והכל עובד.
אסף.
2RZ-E? לא היה קצת קטן על הבהמה?
אמרתי למה אני מתרגש - מהפוסט ההוא של נמרוד.
ואם אתה הבעלים... למה לא דורשים ממך קובץ הוצאות?
ובעלים מאושר, לא ממש מראה על איכות/אמינות הרכב - תראה את עמית...
נראה לי שנחסכו ממך "הדרישות המחמירות" משום שלא רוצים להתווכח איתך, ולשמוע על כל מיני בעיות שיש בכל מיני טויוטות, כמו למשל שהעלת קודם (ואיש לא התייחס בזילזול ובאמירה שזה זניח - משום שזה אתה העלת. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם בצד ימין של הפוסט היה כתוב amit1), משום שהיה לך אחד ואתה יודע על מה אתה מדבר ועדיין לא סוגד למותג.
מקווים שהפוסטים שלך "יעברו בשקט", אם לא יענו לך:rolleyes:
האמת היא שבשלושת החודשים בהם ביליתי 5000 קמ בהייאס, הרבה מהם בכבישים גרועים ובשבילים - עלויות האחזקה הסתכמו בטיפול גדול שכלל שמן מנוע גיר וסרן (המכונאי אמר שעדיף לא להחליף כדי שהסרן לא יתחיל לשרוק, אני החלפתי בכל זאת ולא קרה כלום), רדיאטור שהבעלים לפני ניפץ על סלע, ופנצ׳ר שדרש צמיג חדש - אי שם לייד פרדייז, בפנצ׳ריה שנמצאת באחורי המוסך שנמצא מאחורי תחנת הדלק שהיא גם סניף הדואר וחנות המכולת המקומית, ושיש בה כל מידת צמיג שאתה צריך בתנאי שהיא מידה סטנדרטית של טויוטה הייאס, היילקס, או דיינה.
אז אין אקסל.
אסף.
אני יודע שזה לא אומר כלום על האמינות ועל כלל הטויוטות, אבל במקרה היום (לפני שעה וחצי) ברחוב ליד הבית....
קובץ מצורף 106780
לא נעים בכלל.
ברנרד? עמית?
האמת שלא. מיהרתי ולא היה לי זמן להתעכב (גם לא ראיתי מישהו באוטו)
חשבתי שאני מכיר את הבעלים וניסיתי לדבר איתו עכשיו, אך מסתבר שזה לא היה הוא... סתם רכב דומה (עוד בעיה בטויוטה, אין יחודיות :) )
Toyota Landcruiser 200 - 83,000 $
2006 TLC 100 IL
הוא הרי קוקיה רציני, לפי מה שעולה פה (אחרת איך ניתן להסביר את הדבקות שלו בדיסקברי שלו...:rolleyes:) - אני בטוח שבלילות הוא מסתובב ברחובות ומתנקש בכל פראדו שהוא רואה. שתי מכות עם פטיש כבד, במקום הנכון - ועוד הוכחה שהפראדו דפוק.
נשמע לי הרבה יותר ראלי מאשר התיאוריה של "איגוד בעלי הטויוטה, להעלת מחיר המשומשות":)
:)
אני מבין מהר כשמסבירים לאט...