אתה מדבר על הנוהל או על הכתבה?
בנוהל יש טבלה שמפרטת את כלי הרכב, ומוניות מופיעות בשורה הראשונה בטבלה.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
Printable View
אתה מדבר על הנוהל או על הכתבה?
בנוהל יש טבלה שמפרטת את כלי הרכב, ומוניות מופיעות בשורה הראשונה בטבלה.
ושאלה נוספת, כי אני ממש לא בקיא בעניין, מישהו מכיר מהלך דומה באירופה, חסידת איכות הסביבה וגם בעלת ההעדפה ברורה לרכבי דיזל?
בסוף,
התקינה כאן היא אירופאית, אבל כמובן שכאן קצת יותר חכמים.
http://ect.jmcatalysts.com/news/emis...-retrofit-nrmm
http://www.dieselretrofit.eu/projects.html
פריז ולונדון כנראה יהיו ללא מכוניות דיזל הרבה לפני חיפה ותל אביב. חפשו את צירוף המילים diesel ban.
במקום להתלהם מומלץ לחפש, לקרוא, ללמוד, ולהביא נתונים לדיון. מי שטוען שהזיהום מרכב זניח ביחס למפעלים - אולי. גבה את טענתך. מי שטוען ש"לא מתעסקים עם המפעלים/טייקונים" - מאד יכול להיות. גבה את טענתך.
התלהמות וטמטום יש בכל רחבי האינטרנט. הגיון, זה אולי היחוד של ג'יפולוג. וזה קשה, להשחיל עובדות בתוך כל המלל הברליסטי (כבוד לדרור). חנן אל תשבר זה מצווה מה שאתה עושה פה [emoji3]
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
רבותיי, למה כל ההתפלספות הזאת?!
מישהו טען נגד מודעות סביבתית? מישהו טען נגד קידמה, נגד טכנולוגיה, נגד שינויים והתפתחות האנושית?
נו באמת...
ברמת האידאלים והתאוריות כמו גם הכוונות הטובות אין מחלוקת. המחלוקת היא בפרקטיקה, בביצוע וביישום כאשר זה נוגע במציאות על הקרקע.
אתם חושבים שזה באמת יכול לעניין מישהו כל הכוונות הטובות כאשר הם באים על חשבון האוכל או קורת הגג עבור ילדיו?
אני לא חושב שזאת הדרך הנכונה לבצע מהלכים שכאלו.
למה למשל לא לדרבן את אותם בעלי רכבים ישנים, שאינם עומדים בתקנים החדשים, ולתמרץ אותם שיהיה להם כלכלי לרכוש רכב חדש שעומד בתקנים בטווח של נגיד שנתיים שלוש במסגרת תכנית משותפת של משרדי האוצר-הסביבה-תחבורה?? (אפשר גם לגייס את כל אותם מיליארדרים שמודאגים מאוד ממצב הכדור (גם בגלל שאין להם שום דבר אחר לדאוג ממנו...) למימון התוכנית), למשל...
לילה טוב.
ולמה נראה לך טל, שמישהו בשלטון או ברשויות או בקרב הירוקים שונאי האדם, סופר את פרנסתם של אזרחים?... את קורת הגג שלהם או את עתיד ילדיהם?...
כאשר קומבינות ושקשוקות על הפרק, וצריך לבחור את מי לזמבר - את החזקים והגדולים והמקושרים או את הקטנים והחלשים שעליהם הרבה יותר קל לדרוך ולמעוך, הרי שהתשובה ברורה.
זה אולי ייקח קצת זמן, כי אנחנו עם של כבשים מטומטמות, אבל שלא תדאג. השיטה הישראלית של להתעלל באזרח ולהעניש אותו על שאינו מספיק עשיר, לא תעבוד לנצח. הכבשים נדחקות לפינה והיום שבו הן יתעוררו ויהפכו לזאבים טורפים, הולך ומתקרב. לאט אבל בטוח.
לגבי המפעלים הביאו, הצטרפת מאד מאוחר לדיון (שאגב חוזר על עצמו ).
ויש הרבה פרסומים בנושא, אז במקום להשתמש במילים כמו התלהמות תחטט קצת כאן בקישורים שהעלו וגם באינטרנט..
וגם בלונדון ופריז יש תחום שמוגדר מרכז העיר אליו לא נכנסים, ואזור תפעולי, עם הגדרות שונות.
אני רוצה לראות מישהו בפריז או בלונדון, מנסה לאכוף משהו, כלשהו, בשכונות המהגרים..
השוואות לפריז וללונדון כל כך לא נכונות ולא מתאימות.
שתי ערים בהן יעילות התחבורה הציבורית היא מעבר לכל דמיון ותנועת מכוניות במרכזן היא באמת פינוק מיותר.
אם אני מבין נכון התקנה הזאת משפיעה רק אל רכבים שיוצרו לפני 2005 את כניסה לתוקף של יורו 5.
שאלה למומחים האם אתם לא חושבים שכול תקנה שתוריד מהכביש רכבים מקצועים (משאיות, מוניות, טנדרים...) בני יותר מ12 שנה הינה תקנה מוברכת.
גילוי נאות אני נוסע בטנדר שנת יצור 1995
עיון בהוראה של משרד התחבורה המנחה את מכוני הרישוי לבדוק כל רכב דיזל, מטרידה - כי אם חשבתי שממילא רכב הדיזל המיושן שלי לא נכנס לאזורים הספציפיים בהם נדרש הפקק, הרי שלפי ההוראה הזו הדרישה היא גורפת.
אסף.
לאחרונה הוסיפו שלטים לבנים באזור עתלית לגבי איסור הכניסה לאזור אויר נקי ( עאלק ) ... ( השלטים בחיפה צהובים - לא יודע אם יש לזה משמעות )
לידעת המזהמים ...
יש גם שלטים לפני מחלף זיכרון ובין טבעון ליגור... זה אומר שכבר יש אכיפה?
והיום ראיתי שיש שלטים גם מהאנטנה לכיוון האוניברסיטה. יש הפניה לרכב מזהם לרדת לנשר.
Sent from my iPhone using Tapatalk