מה הסיכוי שיחליפו לי מזוודה סיגנט ירוקה בת 15 לפחות?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Printable View
מה הסיכוי שיחליפו לי מזוודה סיגנט ירוקה בת 15 לפחות?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
את שלי החליפו ברכב שירות שלהם כשהיה מפגש ג׳יפולוג בבן שמן
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
אני עברתי את המחסום הפסיכולוגי, גם מחליף פלאגים וגם שמנים עם 3/8. ב1/2 אני מוצא את עצמי משתמש בשילדה וסרנים ודברים כאלה.
מסכים שסט 1/4 מאוד שימושי. אבל אם צריך או 1/4 ו 1/2 או 3/8 בלבד, אני לוקח את השני.
אסף.
לעבודה הרגילה בגיפ, אני עובד עם סיגנט, אבל כשצריך כוח רציני, ועבודה מדויקת, אני עובר ל HAZET כלים ברמה מעל כולם.
נמרוד
הסיבה שיש לי סט נוסף של 3/8 הוא בוקסות קטנות וצרות שאפשר להכניס למקומות שהבוקסות והידית חצי לא מאפשרת.
הכי טוב להחזיק את שלושתם.
המזוודה הגדולה של סיגנט מכסה את שלושת הדריבים ולא סתם.
נקנה בסוף סט של 1/4,3/8,1/2- http://www.carsforum.co.il/vb/showth...A0%D7%95%D7%AA
אחלה סט במחיר מצויין.
היה עוזר אם היית מביא את הקישור של הסט אותו רכשת.
צריך לחפור לא מעט בשרשור שבקישור כדי לנסות להבין איזה סט רכשת בסוף (יש לא מעט קישורים שאנשים שונים ציינו, הרבה קישורים לכל אחד ובסוף אתה מציין שרכשת סט כמו של אחד הממליצים (שהמליץ על מספר סטים).. פשוט כדי שאם מישהו ירצה להעזר במחקר שעשית - יהיה ברור איזה סט רכשת בסוף.
של איזה חברה זה? כי לא רשום על האריזה
אפשר להגיד שזה של יצרן OEM, כמו פרופקסן וכדומה(מוצר מדבקה).
במחיר שלו הוא נותן תמורה נהדרת למי שצריך סט מקיף אבל לא משתמש בו מידי יום(למרות שאני לא רואה מניעה).
הסט מאוד איכותי ונוח.
יש פירוט מלא בקישור שפרסמתי לקארספורום.
אין מכס או מע"מ.
כתוב שאי אפשר לקנות כי אין לו מחיר משלוח לישראל
צריך להשתמש בדרופשיפינג.
מכניסים את הכתובת של הדרופשיפינג לחשבון איביי שלך, ואז אפשר להזמין לכתובת של הדרופשיפינג.
ומשם הוא שולח לישראל.
כמו יושופס? יש לך לינק?
אם אתה משתמש בחברת שילוח, אז תלוי גם במחיר ההעברה הפנימי באירופה.
רק עם המחיר הכולל של הפריט והמשלוח באירופה אינו עובר את 75$, אזי יכול להיות פטור ממע"מ (בהנחה שהחשבוניתשל המשלח מציינת במפורש את עלות השילוח ארצה בנפרד מעלות הפריט (שבמקרה זה יכלול את מחיר הקניה והשילוח באירופה)).