רפי, בהחלט אשמח לשמוע מנסיונך בפירוט. אם לא אכפת לך, אז פה, אני מניח שזה מעניין לא רק אותי.
Printable View
רפי, בהחלט אשמח לשמוע מנסיונך בפירוט. אם לא אכפת לך, אז פה, אני מניח שזה מעניין לא רק אותי.
עמדתי בפני התלבטות דומה לפני כ-4 שנים. הג'יפ כרכב שני לאישה היה יקר להחריד ומאוד לא נוח לנסיעה לקניות וסידורים בעיר, (רכב פתוח).
אחרי שבדקתי אופציות רבות ואחרי נסיון קצר כושל וצורב עם סובארו ליאונה 1600 סטיישן שנת 84 הלכתי למיכרז של הצבא והצלחתי להוציא סובארו E-10 (סוברית) שנת 88 במחיר 1250 שח'.
על הכביש הרכב עלה לי כ- 4000 שח' כולל הקניה.
מאז הרכב עושה כמעט 50.000 ק"מ בשנה כולל נסיעות לחיפה ות"א עם כמעט 0 תקלות.
השיקול ללכת על מיסחרי קטן היה בדיעבד מוצלח מאוד מבחינתי והרכב הזה עוזר מאוד בעבודה השוטפת של שנינו. יתרון נוסף הוא היכולת להסיע 7 נוסעים + נהג (מלצרים לארועים למשל)
החלפתי במשך השנים אגזוז, צמיגים, ציריה אחורית שמאלית ומיכסה של רצועת הטיימינג.
הרכב עושה כמעט 16 ק"מ לליטר בנזין ואשתי לא מוכנה להחליף אותו בשום דבר מלבד אמריקאית גדולה 8)
לפעמים גם אני נוהג עלו ומסתבר שיש לי מקום גם לבטן וגם לרגליים.
אגרת רישוי כ- 700 שח'
ביטוח חובה כ- 2600 שח'
ביטוח צד ג' כ- 900 שח'
יש הרבה התנגדויות ראשוניות לרכב הזה אבל הוא הפתיע אותנו לטובה. הוא נקנה לשנה שנתיים והצליח לשרוד יותר מארבע עם כל האופציות להמשיך
לפי נסיון של חברים גם רנו אקספרס הוא רכב מוצלח.
נמרוד
אם אתה מעוניין ראיתי היום רנו 5 מודל 88 שניראה שמור למדי ועוד עקף אותי ( בעליות של יוקנעם, והייתי עם הפיאסטה ולא עם הדיסקו :oops: ) נידמה לי שרוצים עליו 3000 שקל.
067725266, לא מכיר אותו ! רק ראיתי ברמזור.
אוקי חברים, תודה על העזרה עד עכשיו... ונעבור לתכלע'ס - התחלתי לבדוק רכבים בסביבה, יש שמצאו חן בעיני יותר ופחות... מה שחסר לי זה חוות דעת לגבי המחירים הנדרשים.
מה דעתכם -
סיטרואן AX מודל 96, 1400, 165K ק"מ, יד שנייה - שמורה, נהגתי ונהניתי. מחיר מבוקש 15K שקל.
פג'ו 205 מודל 93, 1400, 170K ק"מ, יד שלישית מהשכרה, הוחלף מנוע לפני 30K... גם כן שמורה למדי...הרגישה קצת מעפנה בנהיגה. מבקש 12.5K ש"ח.
פג'ו 205 מודל 94, 90K ק"מ יד שנייה, יפה מאד, מבקש 19K ש"ח.
פג'ו 205 מודל 93, 135K יש שנייה, שמורה למדי, מבקש 15.5K ש"ח.
כמו שנראה, פג'ו 205 יש הרבה מאד, יש עוד כמה בחיפה שעוד לא בדקתי. AX יש פחות, דברים אחרים עדיין לא ראיתי משהו מעניין.
אני הייתי הולך על הAX . נשמע כמו התמורה הכי טובה לשקל.
גם אני הייתי הולך על הAX. שים לב שהאחרות כבר באזור ה10 שנים... זה השלב שהם מתחילות להיות גרוטאות.
אסף.
אין ספק ה- AX מובילה