תגובה: איך אפשר לשנות ערך למדא כדי לעבור טסט?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
זה לא יקרה. להבדיל ממלכודות המהירות ששם כן מישהו ניגש והם משכו את זה 18 שנה עד שהוא מת והזיכוי שלו נחלט.
אז מה? יש קונספירציה של רוע שמוכתבת מלמעלה או לא?...........:rolleyes:
יש לך אסף מזל גדול...
לך הכניסו רק צינורית ולאחרים מכניסים צינור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אז מה? יש קונספירציה של רוע שמוכתבת מלמעלה או לא?...........:rolleyes:
יותר לכיוון כשלים מובנים במערכת החוק.
בעולם הטסטים פתרו את זה בקלות על ידי שלמונים ברורים שכל כיס יכול להכיל, כולם מרוויחים מזה למעט רודפי הצדק.
הכל מתחיל ונגמר במערכת המשפט שלנו - סוחבת רגלים וסלחנית.
זה מעודד את כולם לנסות לגנוב ולזייף. החל מהאזרח (את הרשות והחוק) ועד הרשות את האזרח.
בארה"ב העסק הפוך, מערכת לא סלחנית, שמחטיפה בכל הכח, אם זה אזרח שהעלים מס' ועד גורם ממשלתי שפגע באזרח.
אז כולם לומדים שלא כדאי לזייף, שם זה פשוט לא כדאי, פה, זה כדאי.
אם היה מכון אחד שחוטף, או ממשרד הרישוי (השעיית רשיון טסטים לחודש?), או תביעה יצוגית מאזרח שתמוטט אותו כלכלית, אז האחרים כבר היו מקפידים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
הכל מתחיל ונגמר במערכת המשפט שלנו - סוחבת רגלים וסלחנית.
זה מעודד את כולם לנסות לגנוב ולזייף. החל מהאזרח (את הרשות והחוק) ועד הרשות את האזרח.
בארה"ב העסק הפוך, מערכת לא סלחנית, שמחטיפה בכל הכח, אם זה אזרח שהעלים מס' ועד גורם ממשלתי שפגע באזרח.
אז כולם לומדים שלא כדאי לזייף, שם זה פשוט לא כדאי, פה, זה כדאי.
אם היה מכון אחד שחוטף, או ממשרד הרישוי (השעיית רשיון טסטים לחודש?), או תביעה יצוגית מאזרח שתמוטט אותו כלכלית, אז האחרים כבר היו מקפידים.
אלא אם אתה מועמד לנשיאות .. אז fbi רחמן איתך .. ;)
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
למה תמיד כותבים אמריקה ככה ובארהב ככה. גרתם שם הרבה זמן? אתם מכירים את כל תחלואי החברה ו מערכת המשפט שם? מאיפה אתה יודע אם המערכת סלחנית או לא? סלחנית למי? דין גבר לבן עשיר כדין גבר שחור עני? ההשוואות האלה כל כך לא לעניין.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
למה תמיד כותבים אמריקה ככה ובארהב ככה. גרתם שם הרבה זמן? אתם מכירים את כל תחלואי החברה ו מערכת המשפט שם? מאיפה אתה יודע אם המערכת סלחנית או לא? סלחנית למי? דין גבר לבן עשיר כדין גבר שחור עני? ההשוואות האלה כל כך לא לעניין.
כן .. ולא ... קצת.
דין אשה לבנה שאבדה כמה מיילים .. לא כדין גבר שחור שהלך לקנות סגריות בלילה ...
במו עיני ראיתי שוטרים לבנים מטייזרים גבר לבן שנראה קצת מוזנח ומאד מסומם ...
אבל לא עשה שום דבר רע לאף אחד.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
צודק, לא יודע למה אמרתי דווקא אמריקה, תשנה לגרמניה, אנגליה, צרפת........ OECD ........כל מדינה מסודרת אחרת.
העיקר שהבנת.
מה שאני טוען זה שבכל מדינה יש את החרא שלה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
סוף דבר... יש טסט. אבל לא לפני ש...
לקחתי את גור האריות למוסך. האנלייזר גזי פליטה במוסך טוען שהכל תקין. אבל הסתכלנו קצת על קריאת הco ועוד קצת על הממיר הקטליטי שחוגג 18 שנה והחלטנו להחליף אותו בכל זאת. אם לא עכשיו הוא יוחלף ממילא בזמן הקרוב לפי איך שהוא נראה. אחרי ההחלפה כל המספרים במכשיר לפי הספר. תענוג.
לטסט החוזר.
הוא מחייך וזז בקצב של שיר שנשאר לו בראש מהפסקת הצהריים. תכניס לשקע מצית. תעלה טורים לאט ל3000. יש לך בעיה בזיהום אויר.
לא יכול להיות, אני אומר לו. תראה באישור של המוסך - הכל תקין וגם החליפו ממיר.
לא יודע איזה קומבינה (הוא מדגיש את ה״ב״ בקומבינה. מין קומ-ב-ינה שנשמע קצת מולחן) עשו לך במוסך, אבל יש בעיה בזיהום אויר. תתקדם. והוא ממשיך לפזם את השיר שאני לא מזהה.
לא נראה לי, אני מתעקש. תבדוק שוב. הוא מפסיק לחייך, השרירים בפניו קופאים. מסתכל עלי והזמן נעצר לכמה שניות.
הוא מסתובב ותוך כדי פיזום שיר שמח הוא נוטל לידו את הצינורית של המכשיר, מפרק ממנה פילטר שקוף ומלא מים, מרוקן את המים, מנער היטב ומרכיב חזרה. בוא נבדוק עוד פעם אולי זה הסתדר הוא מפזם בחיוך.
דוחף את הצינורית. תעלה לאט ל3000.
כבמטה קסם כל המספרים מסתדרים על השדות הירוקים במסך, הנתונים מושלמים. הוא ממשיך לפזם ומחתים את הטופס עם שיר בלב ועל השפתיים.
עברתי.
אבל כמה אחרים נכשלו בגלל המסנן מלא המים?
העיקר שמחת החיים.
אסף.
וואלה יש לך כישרון...סיטואציה שיכולה לגרום לאנשים לשבת בכלא על תקיפה בנסיבות מחמירות...אתה מתאר אותה בצורה כזו קורעת מצחוק...[emoji23]
קרה לי סיפור דומה עם הפיאסטה הי"ד שלי...
שלושה ימים של טירטורים הלוך ושוב וכל פעם מצאו לי משהו אחר...
אבל הזיהום אוויר היה המכשול הכי בעייתי. גם לאחר החלפת הממיר הקטליטי, עדיין נדרשו הרבה רחמים ורצון טוב מטעם הבוחן בשביל לייפות את התוצאות ולהעביר אותי את הטסט.
בגדול אתה אומר שהחלפת הממיר היתה מיותרת, וערך הלמבדא הגבוה בעצם נבע מקריאה לא נכונה של המכשיר במכון??
טל.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אני אומר שבמוסך שלא רחוק מהמכון נתון הלמדא היה מצויין.
ושהיה כנראה בכל מקרה כדאי להחליף ממיר - אפילו ששוצאה היא בערך כמה שהרכב שווה.
וששורה תחתונה אם לא הייתי בודק במוסך הייתי מאמין שבאמת משהו לא בסדר.
ושבאופן וודאי בבדיקה החוזרת המכשיר במכון לא היה בסדר והיו מכשילים אותי שוב אם לא הייתי מתעקש..
אסף.
בירושלים אין את הבעייה הזאת.
אם נכשלת הוא אומר לך לשים חומר ולעשות סיבוב עם הרבה עליות בשכונת הר נוף וללחוץ גז יופי יופי ואם אתה עושה את זה אין מצב שלא עובר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
זה בדיוק הבעיה של מלכודות המהירות של המשטרה, זה הכל מסתכם בכיול של מכשירים.
עד שמישהו יכשל בטסט, ילך למכון מוסמך, כמו הטכניון, יביא בדיקה אמיתית ויתבע את משרד הרישוי ומכון הטסטים, תביעה יצוגית על כמה מיליונים, זה לא יגמר.
כל המכשור במכונים עובר בדיקה וכיול פעם בשנה ע"י מכון התקנים או הטכניון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nir.samo
בירושלים אין את הבעייה הזאת.
אם נכשלת הוא אומר לך לשים חומר ולעשות סיבוב עם הרבה עליות בשכונת הר נוף וללחוץ גז יופי יופי ואם אתה עושה את זה אין מצב שלא עובר.
החומר הנו "תשלום מס" מיותר.
כל נסיעה מאומצת תביא את הממיר למצב עבודה אופטימלי, ובמידה ואין תקלות אחרות, הרכב יצלח את הבדיקה.
אתה מוזמן לעשות ניסוי - להפסל בטסט על זיהום, לבצע נסיעה מאומצת, לחזור למבחן ותראה שהנך צולח את המבחן.
רצוי לקחת פחית ריקה של "חומר הקסם" שיהיה בהגש יד לידך, כך שאם הבוחן "יתעקש" לפסול שוב תאמר לו: "אבל עשיתי את שבקשת" ותראה לו את הפחית.
הופ - הנה עברת!
יכול להיות שהציוד מכוייל.
אבל מה זה שווה אם לא דואגים לרוקן את המפריד מים מדי פעם?
אסף.
המים לא הבעיה
תמיד יש מים
כשיש מים זה סימן שהמערכת תקינה והממיר עושה את עבודתו
מה לעשות הנוסחה של ההרכב הכימי של הדלק CH+HC+CH+HCC
הנוסחה הארוכה מהשיעור בכימיה שבסוף מקבלת את O ( החמצן ) מהאויר
ויש לנו H2O ( שזה מים )
למי שיש בעיה בבדיקת זיהום אויר ברכב ישן
לפני שהוא מחליף את הממיר כדאי לבדוק את חיישן חום המנוע
בחלק גדול מכלי הרכב יש למערכת הדלק חיישן חום מנוע נפרד
אין קשר לחיישן שעון החום בלוח השעונים .
איציק
אחת השגיאות הנפוצות היא לכבות מנוע בעמידה בתור.
ואז נכנסים עם מנוע לא בטמפ עבודה אידיאלי או אפילו לא קרוב.
לא רק שלא לכבות מנוע, אלא גם רצוי לעמוד מדי פעם עם סל"ד בינוני-גבוה בכדי להשאיר את המע' חמה ככל שניתן.