תגובה: בעלי צ'ירוקי XJ - נפתחה קבוצת WhatsApp
נענה מסודר לכותבים מעל:
נדב - מה לעשות שבאתר שלי יש הרבה יותר חומר טכני לגבי WK מכאן, תעשה חיפוש בגוגל תראה לאן תגיע. השאלות כאן בשנה האחרונה הן בסגנון: בא לי לקנות או ל"ק או WK, מה אתם ממליצים, השואלים לא טורחים לחפש, כותבים כאן, רוצים תשובה עכשיו. כאלה אני מפנה לאתר שלי, לעולם לא מצרף אותם לקבוצה, כיוון שבסוף האישה מאשרת להם לקנות איזה ג'יפון....
בועז - תבדוק בחתימות של אנשים כמה מפנים לאתרים אחרים.
שמיל, דברי טעם, הנקודה היחידה שגורמת גם להצלחת הקבוצה שלי זה שהידע לא יאבד, כאשר אתקדם הלאה מה WK, ניהול הקבוצה יעבור ליורש והאתר שהוקם ישאר עם הידע לטובת דורות הבאים (בהנחה שהמאחסן ימשיך להיות נחמד).
בועז שוב, כרגיל התגובות שלך ילדותיות משהו, האתר הזה חשוב לי ביותר, יש כאן מאמר מסויים שהשארתי רק כאן לגבי ה WK כיוון שיש לו זכות ראשונים, הופיע כאן ראשון, כאשר יש למישהו את התקלה בוודאי שאני מפנה לכאן.
מה לעשות כאשר מישהו שם בטעות שמן גיר במנוע הוא רוצה תשובה ועכשיו, לא הפניה לפורום שיקח זמן עד שיענו לו (לא צוחק, קרה...)
אילן.
אני לא אנסה לחנך אותך ולייעל אותך וללמד אותך להבדיל בין פורום/שרשור/פוסט טכני לכזה שהוא "ווכחני"/דעתני במהותו (כמו זה הנוכחי), שאתה משום מה מתעקש להיכנס אליו ולקרוא ולהביע את דעתך.
נוח לך, באופן מגמתי ומובן, להצביע על ה"מינוסים" של אתר אינטרנט לעומת ה"שיחה המיידית" שמאפשר הוואטס-אפ, כשאתה מביא דוגמאות (של טרחנים כמוני) שכלל לא רלוונטיות לטיעון שלך.
כבר אמרתי - אין בכלל מקום לדיון "בעד ונגד", כשהטיעונים שלך כלל לא משיקים לאתר ולא לפורומים הטכניים שבו.
ולא ענית - אולי לא קראת/התעלמת/דילגת על מה שאמרתי - מה הקשר בין הטרחנות שלי לילדותיות של בועז לבין הפורומים המקצועיים, שאתה טוען שאתה מתעמק בהם.. בלבד.
ברור לי לחלוטין הטיעון שמי שיש לו נורה דולקת באמצע הדרך מתקשר לחבר או שולח שאלה בוואטס-אפ, שמצפצף אצל 30-200 אנשים ומישהו תמיד יענה (אלא אם הוא בדיוק עכשיו בשנת הצהריים או שזה זמן ההדממה בין 7-11).
זו בכלל לא השאלה ולא הנקודה - כלי יש בעייה באחד מכלי הרכב (ויש לי 2 לנדרובר), אני לא ישר מעלה פה שאלה אלא פונה ישירות למומחה שלי (ואני בטח לא מומחה) בטלפון או בוואטס-אפ או שואל בקבוצת הוואטס-אפ של חברים, שיש בה מומחים לא קטנים.
כשאני מתחת לאוטו והפיסטון של הבלם לא ניפתח, אני לא מצפה שג'יפולוג יעמוד אכן לצרכי. אני פונה למשהו מיידי כמו הטלפון/וואטס-אפ של ג'ו או רמי או רמי או...
גם אין לי זמן לעשות חיפוש באתר ובטח שלא בוואטס-אפ.
ופה אתה צודק וזו בכלל לא הנקודה.
כמו שאמרתי, אני חושב שהאתר הרבה יותר נוח/יעיל/חברותי... התנדבותי מאשר הוואטס-אפ (שלו יתרונות אחרים לגמרי).
אתה חושב אחרת - זכותך המלאה.
אבל נימוס ודרך ארץ...
על החתימך שלך, שיש בה טעם לפגם אבל עדיין לא יותר מידי IN YOUR FACE, אני לא מדבר. זו החתימה שלך.. שיהיה.
אבל לעמוד על במה ולהטיף ולהסביר כמה האתר "גמור" ולא מושך ולא יעיל ולא... ולא... ולא ולעודד אנשים לעזוב אותו.. ולהתלונן על טרחנים שעונים לך, שהם טרחנים וילדותיים.
באימש'ך?
ועוד מילה.
פשוט זה כל כך מגוחך ותפש את עיני..
1500 פוסטים ביומיים (750 ביום - לא כולל 7-11 ושנת צהריים) ואתם רוצים להגיד לי שהכל ענייני ומקצועי ויעיל ???
וואללה?
לפי החשבון האינטואיטיבי שלי, אם אני תקוע עם תקלה דחופה ומעלה שאלה, עד שאני אקבל תשובה, כבר יכנסו איזה 100 פוסטים/הודעות על.. כל מיני דברים שונים וחשובים לא פחות.. מאוד יעיל.
אתם מקשיבים לעצמכם?
תגיד ברנרד, אתה באמת מתייחס לגבב ההבלים שלו ומנסה לענות לו ברצינות?
ברור כשמש שמאחורי פעולותיו עומד אגו ושהוא שודד את האתר מנכסיו לאור יום אבל לאתר יש אבא ואמא חכמים ומנוסים. תשאיר להם את שיקול הדעת על הביבי שלהם.
אילן,
גם לי יש ביקורת על ג'יפולוג, אבל אפילו בתקופה שממש עצבנו אותי כאן ואפילו פתחתי אתר מקביל (אחרי שלא אפשרו לדון כאן באופן חופשי בביקורת של החברים על האתר) לא הטפתי כאן (או במקום אחר) לאנשים לעבור לכתוב במקום אחר.
בעיני האופן שאתה מפנה אנשים החוצה מג'יפולוג הוא מחפיר. מילא לשים קישור בחתימה, אבל באופן אקטיבי להפנות החוצה שוב ושוב זה פשוט לא לעניין (וגם קצת מנסה לרכב על הרייטינג של ג'יפולוג בגוגל).
לעניין כן קבוצה/לא קבוצה - אני לא מבין למה חופרים פה כל כך על זה. מי שרוצה שיצטרף, ומי שלא אז לא. יאללה, דפדפו ...
אני אישית בוחר בחיים ולכן אני לא מתחבר לווטסאפ (בכלל), אבל כל אחד עם מה שנכון עבורו...
בהצלחה :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
IlanHadar
נענה מסודר לכותבים מעל:
נדב - מה לעשות שבאתר שלי יש הרבה יותר חומר טכני לגבי WK מכאן, תעשה חיפוש בגוגל תראה לאן תגיע. השאלות כאן בשנה האחרונה הן בסגנון: בא לי לקנות או ל"ק או WK, מה אתם ממליצים, השואלים לא טורחים לחפש, כותבים כאן, רוצים תשובה עכשיו. כאלה אני מפנה לאתר שלי, לעולם לא מצרף אותם לקבוצה, כיוון שבסוף האישה מאשרת להם לקנות איזה ג'יפון....
בועז - תבדוק בחתימות של אנשים כמה מפנים לאתרים אחרים.
שמיל, דברי טעם, הנקודה היחידה שגורמת גם להצלחת הקבוצה שלי זה שהידע לא יאבד, כאשר אתקדם הלאה מה WK, ניהול הקבוצה יעבור ליורש והאתר שהוקם ישאר עם הידע לטובת דורות הבאים (בהנחה שהמאחסן ימשיך להיות נחמד).
בועז שוב, כרגיל התגובות שלך ילדותיות משהו, האתר הזה חשוב לי ביותר, יש כאן מאמר מסויים שהשארתי רק כאן לגבי ה WK כיוון שיש לו זכות ראשונים, הופיע כאן ראשון, כאשר יש למישהו את התקלה בוודאי שאני מפנה לכאן.
מה לעשות כאשר מישהו שם בטעות שמן גיר במנוע הוא רוצה תשובה ועכשיו, לא הפניה לפורום שיקח זמן עד שיענו לו (לא צוחק, קרה...)
אילן. אני אתייחס לתגובה שלך לנדב בלבד.
בחלק הראשון של התשובה שלך אתה כותב שהתוצאה של הקמפיין שבחלק השני של התשובה שלך - ״ייבוש״ הפורום בג׳יפולוג על ידי ריכוז הידע שבקבוצה באתר אחר... היא שהמידע נמצא באתר אחר.
עדיין המידע נמצא בפורום אינטרנטי. כלומר המדיום גם לטעמך לא כזה גרוע. רק שיש בחירה. לאן לרכז את אותו מידע - לג׳יפולוג או לאתר אחר- והבחירה היא שלך ואני מכבד אותה לחלוטין. גם אני הייתי מעדיף לרכז מידע מקבוצה שאני מנהל לאתר שלי. אבל זו לא תוצאה של היחלשות הפורום הייעודי בג׳יפולוג. זו הסיבה.
חברים, אין מקום לכעס. אתרים קמו ונפלו. מרכז הכובד של קהילות ג׳יפאים נדד בין האתרים השונים בשני העשורים האחרונים וכך המצב גם עכשיו. נמרוד היטיב לתאר את העולם הזה. אין מה להעלב או להיפגע - תחרות היא תחרות וכל עוד קנאת סופרים תרבה חוכמה - נקבל אותה בכיף.
מה שנשאר הוא באמת להשקיע בליבת האתר - בנושאים הטכניים, בטיולים, בשטח - והוא ימשיך להתקיים גם שנים רבות אחרי שהקבוצות יעברו מוואטסאפ לטלגרם לדבר הבא ומפייסבוק לאני לא יודע מה.
אסף.
רק נקודה אחת מציקה לי - ברנרד אתה קצת מערבב בין הקבוצה שאני חבר בה לאופי הקבוצה שאילן מתאר... ואני חושב שאתה עושה את זה כי זה משחק לך לנקודה.
אילן אמר שאצלו מדברים רק טכני, אני מספר שאצלי הקהילה קודם ואחר כך הטכני. שני גישות שונות שמשום מה החלטת להתעלם מזה...
ובלי קשר, אם תעלה בקבוצה (לפחות בזו שאני חבר בה) בקשה לעזרה דחופה כנראה שכבר תמצא עצמך מוצף בטלפונים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
תגיד ברנרד, אתה באמת מתייחס לגבב ההבלים שלו ומנסה לענות לו ברצינות?
ברור כשמש שמאחורי פעולותיו עומד אגו ושהוא שודד את האתר מנכסיו לאור יום אבל לאתר יש אבא ואמא חכמים ומנוסים. תשאיר להם את שיקול הדעת על הביבי שלהם.
למה לא?
אני מוכן לענות לכל אחד.
אני גם לא מכנה את מה שהוא אומר "הבלים" - ברור לי הטיעון, מנקודת מבטו המגמתית - להראות שאתר לא שווה ושהאלטרנטיבה שהוא מציע (האתר שלו או קבוצת הוואטס-אפ שלו) טוב יותר.
עניתי בקיצור לעניין שהוא מעלה ולעובדה שלדעתי (לעניות דעתי הצולעת) הטיעונים שלו... צולעים ולא קשורים לעניין.
אני רק אומר שמעבר לדעתי על טיעוניו, התנהגותו והתנהלותו היא זו "שלא לעניין".
לנסות לצבוע את ההתנהגות חסרת הנימוס וחסרת הכבוד למי שמארח אותו, בטיעונים לוגיים ומעשיים - זה מה שפטטי בעיני.
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, נגד האתר ובעד האלטרנטיבות - פשוט נימוס אלמנטרי, אל תעשה את זה פה.
החתימה שלך כבר עושה את זה על הגבול... למה להגזים (להשתין מהמקפצה... על ראשי החברים והמארחים?)?
וזה שבעלי/מנהלי האתר לא "מטפלים" בזה?
אני חושב שהם צודקים בהתנהלות הזו.
מי שצריך לתת לו בראש הם החברים האחרים, כאלה שאין להם "אינטרס" של תחרות או הכנסות או אגו (מי אמר ש"מחזיקים אותי פה" בגלל התעבורה/הכנסות גוגל??? אילן?).
אני גם לא חושב שצריך לסלק אותו מהאתר.
ואני כן חושב שצריך לענות לו ולהעמידו במקומו ומי שצריך לעשות את זה הם חברים שווי מעמד לו - לא מנהלים ולא בעלים.
ומצידי שימשיך להטיף לעזיבה (ושישאר פה) ואני אמשיך להצביע על חוסר הנימוס וחוסר הכבוד והיריקה לבאר שלו...
בעצם.. נראה לי שכבר די ברור שיש פה חוסר נימוס וחוסר כבוד ושהיריקה פגעה פה בהרבה חברים ומי שרוצה כזה "מנהל" או בעל אתר (ותהיה תרומתו ככל שתהיה), שיתכבד ויעבור אליו.
אני לא יודע אם הוא שודד את האתר או לא שודד אותו, וזה גם לא ממש ענייני - מה שאני כן יודע, שדרך ארץ, באופן שהוא מתנהל במקרה הזה, אין לו. ושום יידע או מומחיות לא תכסה על זה.. לעניות דעתי הצולעת.
אסף,
התגובות כאן של חלק מהאנשים מראות בדיוק את הברברת החוסר עניינית שיש באתר. אני הראשון שרוצה לעזור לג'יפולוג לשרוד, אני לא צריך להצדיק למה פניתי למדיה אחרת, הייתי בין הראשונים שתרמו כאן מאמרים ונהניתי מכל רגע.
מוכן תמיד לעזור, תבואו עם רעיון חדש מבטיח להירתם לעניין, הדרך הנוכחית של חוסר סינון ומתן במה לקשקשנים די מחרב את המקום.
בזאת סוגר את הדיון לטעמי, יש לי כבוד לבועז וברנרד, כאן משום מה העניינים מתדרדרים ומהר.
אילן
אילן... כל הרעיון הוא לתת לדיוני אוף טופיק להתמלא מלל ואותם מגיבים בדיוק בדיונים טכניים הם ענייניים וממוקדים. אם היית מתעלם מדיוני ה״קשקשת״, היית רואה את התמונה הזו.
אולי זה הצד ה״חברתי״ שאלירן דיבר עליו? לא בטוח. רק יודע שללא דיוני האוף טופיק לא היינו יכולים לנהל ביתר הקפדה את הדיונים החשובים.
רעיון? אין טעם לחזור על מה שכבר הוצע בעבר כהשלמה לוואטסאפים. לרכז כאן על מערכת הפורומים את המידע המצטבר - לפחות מה שחשוב שיישמר.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
רק נקודה אחת מציקה לי - ברנרד אתה קצת מערבב בין הקבוצה שאני חבר בה לאופי הקבוצה שאילן מתאר... ואני חושב שאתה עושה את זה כי זה משחק לך לנקודה.
אילן אמר שאצלו מדברים רק טכני, אני מספר שאצלי הקהילה קודם ואחר כך הטכני. שני גישות שונות שמשום מה החלטת להתעלם מזה...
ובלי קשר, אם תעלה בקבוצה (לפחות בזו שאני חבר בה) בקשה לעזרה דחופה כנראה שכבר תמצא עצמך מוצף בטלפונים.
לא מערבב בכלל.
אחד מדבר על "טכני" בלבד ואחד מדבר על "קהילתי" ושניהם מתלוננים על ברברת וטרחנות.
ולשניהם עניתי.
1500 הודעות ואין ברברת... כן, נכון.
ואחד מתלונן על ברברת וטרחנות (אפילו ממש בפוסט האחרון) ושהלכה המקצועיות ו... מברבר בעצמו.
ושניהם מבכים שנס ליחו של ג'יפולוג, במתקונתו הנוכחית.
ואני חושב שלשתי הדיעות ולשני החברים יש מקום פה (כמו גם לטרחנים, שאף אחד לא מכריח לקרוא/לשמוע אותם..) - רק דרך ארץ וכבוד.
אפילו טרחן כמוני מתייחס לברברנים כמו XXX בכבוד ודרך ארץ.. פחות או יותר.
והנה.. אילן מציע עזרתו ב"כיוון חדש"... וואללה.
אולי תתחיל בזה שתכבד את האתר והחברים בו...
אח"כ אתה יכול להעביר חומר לסיפרייה הציבורית ולהפנות (בחתימה) לאותה סיפריה.
ואז אתה יכול לקחת על עצמך ניהול פורום מקצועי (ולהתחיל לסנן ולצנזר מה שלא מקצועי בעיניך - כמנהל).
ועוד אתה יכול, להעלות מאמרים (קצרים/ארוכים) על כל מיני תקלות/פתרונות שעלו בקבוצת הוואטס-אפ - יענו, לתרום לכאלה שאין להם ולא רוצים וואטס-אפ, מכל מיני סיבות.
ואתה גם יכול להתחיל בזה שלא תיכנס לפורומים/שרשורים טרחניים ותתרכז רק במקצועי, אם הטרחנות והברברת וחוסר הסינון כל כך מפריעות לך..
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אילן... כל הרעיון הוא לתת לדיוני אוף טופיק להתמלא מלל ואותם מגיבים בדיוק בדיונים טכניים הם ענייניים וממוקדים. אם היית מתעלם מדיוני ה״קשקשת״, היית רואה את התמונה הזו.
אולי זה הצד ה״חברתי״ שאלירן דיבר עליו? לא בטוח. רק יודע שללא דיוני האוף טופיק לא היינו יכולים לנהל ביתר הקפדה את הדיונים החשובים.
רעיון? אין טעם לחזור על מה שכבר הוצע בעבר כהשלמה לוואטסאפים. לרכז כאן על מערכת הפורומים את המידע המצטבר - לפחות מה שחשוב שיישמר.
אסף.
grate minds think alike
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
לא מערבב בכלל.
אחד מדבר על "טכני" בלבד ואחד מדבר על "קהילתי" ושניהם מתלוננים על ברברת וטרחנות.
ולשניהם עניתי.
1500 הודעות ואין ברברת... כן, נכון.
ואחד מתלונן על ברברת וטרחנות (אפילו ממש בפוסט האחרון) ושהלכה המקצועיות ו... מברבר בעצמו.
ושניהם מבכים שנס ליחו של ג'יפולוג, במתקונתו הנוכחית.
אני לא התלוננתי על הברברת באתר... רק על זו שלך... :-)
ובלי קשר לכלום. מי מסביר לי מה הכפתור הזה עושה?
קובץ מצורף 112058
בעלי צ'ירוקי XJ - נפתחה קבוצת WhatsApp
אילן,
רוצה רעיון פשוט ליישום ושאינו נוגד שום עיקרון שלך?
תעביר לכאן את כל החומר הטכני לאתר ותוכיח שאתה הראשון שרוצה שג׳יפולוג ימשיך להצליח.
לא מבין למה ירצה אדם שמפרגן לג׳יפולוג להקים ולהחזיק חומר טכני באתר מקביל.
אני למרות אי ההסכמות חושב שכמוביל קהילה כדאי שיהיה מנהל פורום ושיקבל כאן את הקרדיט וישלב כאן את הקהילה שלו.
אין דרך אחרת להעצמת האתר.
הדיבורים על קשקשת וכו שמרחיקים אותו הם לטעמי לא העניין.
אנשים בעקבות הווטסאפ מצאו את עצמם מנהיגים והעדיפו לשמר את הכוח אצלם בידים.
אם אינך יכול להילחם בהם , צרף אותם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
רק יודע שללא דיוני האוף טופיק לא היינו יכולים לנהל ביתר הקפדה את הדיונים החשובים.
אסף.
הנה רעיון, ואפשר להשתמש בשרשור הזה בתור דוגמא:
השרשור הזה לא נמצא באוף-טופיק ובכל זאת הוא הפך (כמו רבים אחרים) לשרשור חפירות. אם אחד המנהלים היה מפצל אותו כבר בשלב מוקדם לשרשור ענייני כאן ושרשור קשקשני באוף-טופיק (ומשאיר הפניות הדדיות בנקודת הפיצול), היינו נשארים עם פורום מקצועי ונקי יותר.
ברור לי שזה לא מעט עבודה, אבל זה כנראה יישתלם כמותית ואיכותית - אני מכיר מספר חברים, כותבים איכותיים בעבר, שבשקט-בשקט הפסיקו לכתוב כאן כי פשוט נמאס להם מהחפירות.
8 אגורות, עלי :)
נדב.
השירשור הזה הוא בדיוק אוף-טופיק, שבמקרה מדבר על משהו של ג'יפ.
שום דבר מקצועי. לא תקלה ואיך פותרים אותה - פשוט קריאה לחברים לעבור מהאתר, למשהו אחר.
וכל מה שעולה פה, כל מה שנכתב, עונה לכל הגדרה של "מדברים לעניין/לנושא".
ולכן ה"תלונות" של אילן (ושלך, בפוסט האחרון) בכלל לא נוגעות לעניין.
כמו שאמרתי וגם אסף - אני לא רואה שום ברברת ושום טרחנות ושום ויכוח לא ענייני/מקצועי, בפורומים ובשירשורים ה"טכניים".
ומי שמפחד לכתוב שם, בגלל שיברברו לו, סתם מתרץ.
לא מסכים איתך ברנרד ...
ההזמנה המקורית לקבוצת ווטסאפ היא לגיטימית ומקומה בפורום הזה בדיוק, רוב מה שבא אחריה שייך לדעתי לאוף טופיק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
לא מסכים איתך ברנרד ...
ההזמנה המקורית לקבוצת ווטסאפ היא לגיטימית ומקומה בפורום הזה בדיוק, רוב מה שבא אחריה שייך לדעתי לאוף טופיק.
נו.. אתה למעשה מסכים איתי, בעיקרון.
אתה אומר שלגיטימי לקרוא לצאת מהאתר, מתוך האתר ואני אומר שלדעתי ממש לא לגיטימי לעשות את זה - דיון יותר "לעניין" מזה, לא תמצא בשום מקום.
כמו שתעלה את הטענה שמבנה המתלה של טויוטה הוא "תקלה" ואסף יענה שזו לא תקלה ו... יתפתח דיון (שבמהלכו יעלו עוד ועוד דוגמאות וצילומים)... טרחני.. ילדותי.. ברברתי... על הנושא הספיציפי שעלה.
ומי שמתעניין בתולדות התקלה/פיצ'ר יכנס וישתתף וישכיל ומי שלא מעוניין בברברת.. לא יכנס.
הדיון פה לא גלש לשום דבר אחר - הוא החל בקריאה לצאת מהאתר ועל זה כולם מדברים - בעד ונגד.
ולא חייבים להיכנס.
סתם הערת שוליים.
תנסה לברור את הנושאים שחשובים לך בקבוצת הוואטס-אפ... כן, בהצלחה.
אבל יש כאלה, כמו ש-opl אמר, שזה עדיין שווה להם. זכותם.
אני אומר שלגיטימי להזמין לוואטסאפ, שזו טכנולוגיה אחרת למטרות שונות, פחות לגיטימי להזמין לאתרים אחרים, ועוד פחות לגיטימי לנהוג כמו אילן.
ובוא נעצור כאן לפחות את הדיון לגבי הדעה הפרטית שלי.
הכוונה שלי היא שאם לדעתך הנושא, הקריאה לוואטס-אפ, מקומה בפורום הזה והיא לא אוף-טופיק... הרי שכל הדיון שבא בעקבות הקריאה, נמצא גם הוא במקומו הנכון...
לדעתי, כל קריאה לאלטרנטיבה לאתר, מקומה מחוץ לאתר (לא בצנזורה וחסימה אלא דווקא במשמעת עצמית וכבוד ודרך ארץ) היא אוף-טופיק.
להשתמש בתפוצה והפופולריות של האתר ובמסד נתוני החברים בו, על מנת להגיע לקהל יעד של... מתחרה לאתר (לפי הגדרת פותחי השירשור והתומכים בהוצאת החברים) היא מאוד לא ... מנומסת, בלשון המעטה.
אם אתה חושב שזה המקום לעשות זאת - יענו לפנות לקהל היעד לעבור למתחרה - הרי שזהו גם המקום לענות לקריאה שכזו.
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 112059
אני מודה שכאן זה יותר קל :-)
סתם... זה פיטשר מעפן...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
אני אומר שלגיטימי להזמין לוואטסאפ, שזו טכנולוגיה אחרת למטרות שונות, פחות לגיטימי להזמין לאתרים אחרים, ועוד פחות לגיטימי לנהוג כמו אילן.
ובוא נעצור כאן לפחות את הדיון לגבי הדעה הפרטית שלי.
אני יכול הבין את מה שאתה אומר ואפילו מקבל את הטיעון.
לדעתי הקריאה לעבור לוואטס-אפ, כשהוא משמש תחליף ולא תוסף (opl לפחות מעלה דברים מהוואטס-אפ לפה = משתמש בוואטס-אפ להעשיר את האתר ולתרום, לא להוות תחרות) היא לגמרי לא לגטימית.
וזה הדיון והוא ענייני לחלוטין.
ולמה לעצור את הדיון?
דעתך הפרטית חשובה לא פחות מדעתי הפרטית או דעתו של בועז ונמרוד ואסף ואילן.
הנה עלו כמה דעות וכמה דרכי פעולה וכמה "פשרות".
הדיון מיקד טענות ופתרונות אפשריים ועכשיו נשאר לראות כמה האנשים מתכוונים למה שהם אומרים - שבסך הכל נוח להם פה והם מעוניינים לתרום לאתר ולחברים ולקהילה ושאין פה שום ענייני אגו...
אני גם רואה, בכל הדיון הזה, מעיין התחייבות של החברים (ובמיוחד הטרחנים והברברנים וה"לא תורמים דבר"), למקד את הדברים - עניינים טכניים בשירשורים טכניים = "קצר ולעניין" ו... ברברת, ב"שירשורי ברברת"/הבעת דיעה.
זה די פותר את הבעיות שהעלה אילן (לא צריך סינון, בשירשורי שיחרור לחץ וברברת והוא לא נכנס לשם, אם לא מעוניין לברבר) ואחרים.
הנה - לא תסם ברברת.
פתרונות אופרטיביים.. טכניים.