אני בכלל לא מבין למה אתה צריך לשכנע.
אם אתה לא מספיק סמכותי הטיפול בבעיה צריך להיות אחר ...
כננת לא תחלץ אותך מהבוץ שאתה נמצא בו
Printable View
אני בכלל לא מבין למה אתה צריך לשכנע.
אם אתה לא מספיק סמכותי הטיפול בבעיה צריך להיות אחר ...
כננת לא תחלץ אותך מהבוץ שאתה נמצא בו
לדעתי היבואן של דאצ'יה צריך לממן לך כננת עם כל הפרסום שאתה עושה לרכב שלהם בשטח :-)
ובנוגע לנקודות עיגון שחסרות בשטח: בהנחה ש ל: 80% מהרכבי שטח אין כננת, אם אתה נתקע לבד ובא מישהו לחלץ אותך בלי כננת, הוא יכול לשמש כעיגון לכננת שלך.
שים כננת. מקדימה. קלה.
כבל סינטטי ועוד אחד כדי שיהיה לך למרחקים כמו שחנן אמרץ
שלט אלחוטי וחוטי
תגדיל מצבר
מה עם פנסים שיעזרו להאיר את הלילה כשאתה בבוץ?
יאללה תתחדש
אני בעד כננת. קטנה יחסית ועבודה עם מכפיל כוח כפיצוי.
הייתי מתקין מתחת לתא המטען (אם יש שם גלגל אז במקומו) ככה אין השפעה על מרכז כובד ומשקל על הסרן הקדמי.
יציאה מה פגוש האחורי. אם נתקעת עדיף ברכב צעצוע לחזור אחורה ולתכנן שוב את המעבר, ולא לחתור קדימה איפה שעוד לא היית ואולי החרא יותר עמוק.
אסף.
כתבת, והייתה ברור, וגם אחרים חשבו כמוך, ואני חושב שונה :-)
1- אמרתי במפורש, דברים כמו כלים (וכננת מתפרקת בתוכם) תמיד בתוך הרכב. על הגג רק ציודים כמו ציוד שינה ועצים למדורה, ושולחן... עולים לגג. ולכן אתה לא נוסע עם ארגזים על הגג ביום יום. יתרה, זה גם מקטין את ההגבהה של מרכז הכובד (מה שעולה לגג זה ציוד קל, לא ברזלים כמו כננת).
2- אני לא רוצה לחטוף לך את הדיון (אתה כבר החלטת , אתה רק מחפש את "הרב" שיחתום לך :-) ), אבל התשובה שלי מתייחסת לפילוסופיה הרבה יותר רחבה.
אני מדגם רכב לצרכים שלי! ואני לא ניידת חילוץ של האוגדה או של יחידת חילוץ XXX. אני לא מוביל טיולים לפרנסתי, ואני לא בונה כלי חילוצים. יש פה אנשים שנוסעים עם כלי עבודה פינומטים או חשמליים. אני, בניגוד לעבודה בבית או בסדנה, בטיול, מחפש ציוד מינמלי, גם אם זה על חשבון יעילות מהירות ונוחות של השימוש ביום הדיון.
הדיון של כננת נשלפת לעומת קבועה, נמצא בדיוק על הסקלה של ידנית לעומת חשמלית. תפעול קשה יותר לעומת משקל ועלות התחלתית.
בהנחה שאנחנו לא בדיון של השפוני, זה בדיוק הדיון של גג מלא 360 מעלות פנסים, שניתן להדליק לכל כיוון ולעבוד בלילה בלחיצת כפתור, או פנס אחד בארגז הכלים, שניתן להוציא ולהפעיל (בכיוון הנכון) תוך 5-10 דקות?
הנחת העבודה שלי , תקלה בשטח (וזה כולל שקיעה) זה ארוע נדיר, שאני צריך להסתדר איתו.
אבל זמן ונוחות הפתרון פחות חשוב לעומת "העלות" ביום יום.
my two cents
אני לא מאלו שמסתובבים כל השבוע עם כל ציוד הטיולים שלי .. ביום יום אין לי אפילו מברג באוטו.
ומצד שני, יש מקום מוגבל באוטו וציוד לינה בשטח אני מעמיס לפני הטיול.
לא רוצה לסחוב גם כננת ..
הכננת היא 90 אחוז שופוני לכולם. גם לך וגם לי.
כי מפעילים אותה רק במקרים נדירים .. יחסית.
להעמיס אותה שוב ושוב בשביל אולי .. לא יהיה לי כוח. וביום ההוא .. אני אתקע..
אני אתקע כי אני משתמש ביכולות השטח של האוטו בשביל לקצר פקק בין הפרדסים .. או כי אני נוסע לטייל לבד ולפעמים השביל קצת גדול על האוטו ...
ואז אני אצטער שלא לקחתי את הכננת.
זה צריך להיות באוטו בדיוק כמו שהנעה קדמית ואחורית באוטו ...
לטעמי.
טיול והציוד שלו .. זה משנו שאני מעמיס לכבוד הטיול.
וזה לא היה הסקופ של השרשור.
לעניינינו .. הייתי אצל פרו ג'יפ היום .. ונקהע לי תור לשלישי הבא בבוקר.
פרוק פגוש קדמי ולבדוק מה האופציות של כננת.
כנראה טי מקס 4500.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
אני דווקא הייתי שוקל בכובד ראש ללכת לכיוון העגילים. אני כמעט בטוח שיש כאן ערך מוסף.
יש כאן שפוני (אמנם לא שלך) ויש גם .... שזה חשוב מאד לכשעצמו.
ברור ששתי האפשרויות (ולא חשוב במה תבחר) יכולות לחלץ אותך אך כל בחירה תהיה לחילוץ שונה.
קח את החיים בקלות. תוחלת החיים עולה כיום כל יום ב-5 שעות כך שיש לך עוד מלא זמן.
יוחנן.:)
כן .. הבעיה היא הפוכה .. רציתי בהתחלה לקנות לה שעון אפל, כי היא פריקית של המוצרים של החברה הזאת ( לא מבין את זה .. )
היא סרבה בכל תוקף.
הצעתי עגילים .. כתחליף .. עוד סירוב.
היא מצד שני הציעה לנצל את הכסף למשהו יותר שימושי ... ( לאוטו .. ) אז עברתי לכננת ... היא נרגעה והתחילה לחייך.
אז אני תקוע עם כננת עכשיו.
עם אשה כזאת לא הייתי קונה כננת. הייתי קונה כלוב. שלא תברח ;)
אתה חייב כננת ורודה !!!
אתה חייב לתת לה להגיב כאן,לא מאמין לאף מילה שלך....
ואיך תאמין שהיא זאת שכתבה ? אולי תדברו בטלפון ?
ואחרי הכננת אולי גם תרצה לשדרג לג'יפ? רק 105 דולר
http://www.ebay.com/itm/Jeep-Style-F...xXaV3Z&vxp=mtr
גיא, שקלת מה שהצעתי לפני כמה ימים? כננת בתא המטען?
אסף.
לא. .. כלומר שקלתי .. והחלטתי שלא.
אני לא מעוניין בכננת אחורית ולא לבטל את הנפח הלא גדול שיש בתא מטען ...
ולא לסחוב למחסן וחזרה ..זה כמה קומות ..
כננת רגילה שמחוברת תמיד.