תגובה: הטרופר בחורשן ... זה מישהו מפה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אמרו פצוע בינוני+קל, אז מאיפה/למה המסוק?
דוברות מד''א: עדכון לאירוע התהפכות טרקטורון במועצה המקומית עמק המעיינות: חובשים ופאראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו במסוק מד"א ובמסוק צבאי לבי"ח רמב"ם 2 פצועים, בהם: 1 קשה כבן 50 עם פגיעה רב מערכתית ו- 1 קל כבן 13.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
רפואה שלמה לפצועים.
מעניין שבתחילת הסרטון מישהו מציע "תן לו קשירה קטנה" ואחר עונה לו "פדיחות".
חבל
רפואה שלמה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
חברים, להתהפך ולהיפצע זה חלק מהמשחק ברכבי שטח על נגזרותיהם.
התגובות כאן די דומות ליכנה שמסתובבות בפייסבוק. קחו בפרופורציות ותפסיקו לטחון את זה סתם
קשקוש מקושקש.
אין שום סיבה שזה יהיה חלק מהתחביב.
מי שמראש הולך לחפש עבירות, מילא. אבל תתפלא, רוב האנשים שמחזיקים רכב שטח, רוצים בסה"כ לטייל ולחזור הביתה בשלום.
ברגע שמפעילים קצת בגרות ואחריות אין שום סיבה שזה יהיה "חלק מהמשחק".
לדוגמה,
בשנים אחרונות, בכל פעם שנסעתי בציר המעיינות לקחתי את העוקף של העשוש. זה מעלה שעליתי עשרות פעמים עם רכבים יותר מאותגרים מדיסקברי ועדיין, הסיכוי לנזק לא שווה לי. לא מחפש את זה יותר.
זה לגמרי נראה מעלה נר בגלבוע. ובנקודה הזו בדיוק חוויתי את אחת מחוויות השטח הכי מפחידות שהיו לי עם הסמו, כשהוא נכבה בדיוק בקצה המדרגה ולא ממש רצה לבלום בדרדור אחורה. איכשהו בסוף נעמד בהילוך וקלאצ' מורם. לא חושב שהייתי רחוק מהסיטואציה הזו...
מאז אני הרבה יותר פחדן!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יונתןמצפה
זה לגמרי נראה מעלה נר בגלבוע. ובנקודה הזו בדיוק חוויתי את אחת מחוויות השטח הכי מפחידות שהיו לי עם הסמו, כשהוא נכבה בדיוק בקצה המדרגה ולא ממש רצה לבלום בדרדור אחורה. איכשהו בסוף נעמד בהילוך וקלאצ' מורם. לא חושב שהייתי רחוק מהסיטואציה הזו...
מאז אני הרבה יותר פחדן!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
לפחד עם סמוראי זה טוב ...
ע'ע מעלה עין גב לפני כמה מאות שנים ...אני יטשב על הרצפה ליד האוטו ורועד ....
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
קשקוש מקושקש.
אין שום סיבה שזה יהיה חלק מהתחביב.
מי שמראש הולך לחפש עבירות, מילא. אבל תתפלא, רוב האנשים שמחזיקים רכב שטח, רוצים בסה"כ לטייל ולחזור הביתה בשלום.
ברגע שמפעילים קצת בגרות ואחריות אין שום סיבה שזה יהיה "חלק מהמשחק".
לדוגמה,
בשנים אחרונות, בכל פעם שנסעתי בציר המעיינות לקחתי את העוקף של העשוש. זה מעלה שעליתי עשרות פעמים עם רכבים יותר מאותגרים מדיסקברי ועדיין, הסיכוי לנזק לא שווה לי. לא מחפש את זה יותר.
איל.
זה היה קישקוש מקושקש גם בלי הדוגמאות שהעלת...:rolleyes:
הכל תלוי בהגדרה של התחביב , טיולי משפחות הוא כנראה נחלת הרוב . (אני מניח שלזה התכוון איל) .
יחד עם זאת אם אתה מגדיר עבירות ו\או ניסיונות לנצח את הטבע בין אם זה במעוף באמצעות מצנחים , ובין אם זה טיפוס סלעים עם גיפים אזי מדובר
בספורט אתגרי .
כן ,גם זה תחביב .. רק ההבדל המרכזי הוא שלספורט אתגרי נדרש לימוד הכשרה אימון .
כאשר החלק הלימודי חסר \ והניסיון והישראלי "אני יכול לעשות הכל ... אני יכול ללמד את האמאמא " תופס מקום ככה ניראה ספורט אתגרי נכשל .
ובד"כ מצטרפים אליו אסונות בין אם בגוף ובין אם ברכוש .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
windler
הכל תלוי בהגדרה של התחביב , טיולי משפחות הוא כנראה נחלת הרוב . (אני מניח שלזה התכוון איל) .
יחד עם זאת אם אתה מגדיר עבירות ו\או ניסיונות לנצח את הטבע בין אם זה במעוף באמצעות מצנחים , ובין אם זה טיפוס סלעים עם גיפים אזי מדובר
בספורט אתגרי .
כן ,גם זה תחביב .. רק ההבדל המרכזי הוא שלספורט אתגרי נדרש לימוד הכשרה אימון .
כאשר החלק הלימודי חסר \ והניסיון והישראלי "אני יכול לעשות הכל ... אני יכול ללמד את האמאמא " תופס מקום ככה ניראה ספורט אתגרי נכשל .
ובד"כ מצטרפים אליו אסונות בין אם בגוף ובין אם ברכוש .
+ 1
אי אפשר מצד אחד שהממסד ישחרר את הרסן והפיקוח ושלא יצרו את הענף אם הגישה שלנו לא לוקחת אחריות.
אף אחד לא רוצה נזק או אסון אבל צריך להיות מוכנים לזה ולדעת שזה חלק מהסיכונים.
אני רואה אחדים שהם חובבי הענף אבל מגיבים כמו הקהל בפיסבוק שגורם לנו נזק.
מי שיורד משבילי קקל ומסתכן מרצון אין סיבה לעשות עניין אם משהו קרה. הוא הסתכן מרצון