לכל קצין הצבא מנפק שני רכבים ???
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Printable View
לכל קצין הצבא מנפק שני רכבים ???
על רק'ם גם אני הייתי חתום פעם ... כנראה אני גם מושחת :) ..
זה לא משנה לי ... זה מסקרן אותי.
מותר ?
ברור,
אחרי הטקס סיום בבה"ד 1 מחכה בחוץ נציג חברת הליסינג, והקצין רכב להחתים על שני הרכבים.
בגלל שזה לא בטיחותי לנהוג על שני רכבים, ובמסגרת השחיתות הכללית, נהוג שהורי הקצין החדש, או החברה, אם נשארה איתו בכלל, לוקחים את הרכב ליסינג הביתה, והקצין החדש נוהג ברכב החום עד לתחנת המשטרה או הבסיס הקרובים לביתו.
כל יום ראשון, יש את הכאב ראש לבחור במה נוסעים היום.
זה פשוט חוצפה שהצבא בונה על המשפחות לסייע לחיילים ולא מארגן נהג לכל קצין.
תכלס לא יודע איך זה היום אבל לפני 20 שנה לכל מ"פ קרבי היה רכב לבן ורכב חום. לכל רכב גם נהג (א' קודקוד וב' קודקוד).
נכון שהרכב הלבן היה רכב מנהלות (היילקס 2X4) אבל בהגדרה שלו הוא היה גם רכב ת"ש של המ"פ.
מי שלא ראה לאיזה מצבים מ"פ (או כל קצין קרבי לצורך העניין ואני מניח שגם כאלו שאינם קרביים), מגיע שבהם הוא צריך לנהוג (למשל אחרי שלא ישן 36 שעות או ישן 3 שעות מצטבר בשבוע), ימשיך לקטר על כך שאין שזה בזיון שמ"פ מקבל שני נהגים.
(שאחראים על עוד משימות נהיגה בפלוגה).
אני כבר הרבה זמן לא בקבע אבל מה שזכור לי היטב זה שבכל מקום ניסו לחסוך עד כדי התקמצנות ולכן לא הייתי ממהר להאשים את הצבא בבזבזנות בתחומים האלו.
(וזה לא נאמר כתגובה למישהו בשרשור אלא כאמירה כללית).
שניכם טעיתם ..
אני גיא א. לא בועז א.
אל תשכחו גם את הג'יפ הממוגן בקוים שאוכלי חינם האלה מקבלים, כי הם לא יכולים לשים פלטות על הסופה שלא ישרוט את הצבע
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
גם אל תשכחו את הנהג שמסיע את האשה, הילדים ועוזר בכל מיני סידורים.
ככה זה לפחות היה פעם.
אבל עזבו, פה פורום מגדים. עדיף לא לדבר אחרת זה יגמר כמו בטורקיה.
אגב, פעם בסדיר שלחו אותי ללשכת סגן הרמטכל לקחת משהו.
הלוואי והיה לנו בחרמון מועדון כמו שנראה חדר ההמתנה לנהגים שהיה בכניסה לבניין...
יש הרבה דברים שהיו פעם והיום הם לא.
אבל אל תפריע לעצמך להמשיך ולהשתלח סתם ובלי שום הצדקה עובדתית. זה בסדר - אולי יש מישהו שיחשוב שזה באמת ככה וילך לעבוד בעבודה המפנקת והמתגמלת הזו.
אסף.
שמעתי שמאז שהשתחררתי סידרו את כל החוליים שהיכרתי.
זה משהוא נורא ישן. לפני 3-4 שנים.
היום לבטח אין דברים כאלו כבר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...65c6f393c6.jpg
http://article.yedioth.co.il/Default...articleid=7615
בועז, אולי עוד לא מאוחר מידיי בשבילך גם
https://www.idf.il/אתרים/דרושים-משרות-בצהל/
if you can't beat them join them
אבל חשוב לי להדגיש,
לא כל הנוצץ זהב....
הכול ברור עירא.
לא ניסיתי לומר שרק מלקקים שם דבש אבל מצד שני לא אוהב את זה שמאתרגים את הצבא יתר על המידה בעוד שאנחנו יודעים כמה חרא ששנים אף אחד לא מטפל בו מסתתר שם תחת לפני השטח .
פעם לפחות היתה גאווה של גוף חכם ומנצח. היום או שהזדקנתי ואני רואה דברים אחרת או שהצבא השתנה ולא לטובה...
כן.
כייף שם מאוד.
לכן כולם רוצים להיות בצבא.
אני לא אנקוב בשמות, שלא להעליב אף אחד באופן אישי - כל אחד יכול לכתוב כמה שטויות שהוא רוצה, אבל לא "לוקח אחריות" על הדברים ולא מוכן שיגידו כמו מה הוא נשמע ומה רמת הדעות (הלגטימיות) שלו - שטויות במיץ וקישקוש משוקשקש..
לכן אגיד באופן כללי...
אני לא זוכר כבר מי אמר וגם לא את הציטוט המדוייק - "דרך עיניים צרות לא רואים את התמונה הגדולה/כולה".
אם עברת טסט ובתי הקפה מלאים ואנשים טסים לחו"ל ומצבנו (כאומה/מדינה/ציבור/אזרחים) בסך הכל מצויין (ראה בתי הקפה והטיסות והטסטים..) ו..
אתה גר היכן שאתה רוצה והצבא שומר עליך (כמו שמגיע לך, שהרי אתה יהודי משלם מיסים) ו"בסך הכל הכללי" (כמו שחלק מהציבור נוהג ללהג) אין מה להתלונן, אז מה אתה כל הזמן.. מתלונן?
אתה כל הזמן אומר כמה הצלחת שלך בסדר, אז אולי תרחיק את הידיים שלך (ואת העיניים) מצלחות של אחרים.. במיוחד מצלחות של אחרים שאשכרה תורמים למדינה (אפילו שמקבלים משכורת בעבור זה) ותפסיק לכמת בכסף את תרומתם, כשאתה לא מוכן לעשות דבר ממה שהם עושים (באותם תנאים בדיוק).
אז בוא נרחיב את זה גם לביקורת על פוליטיקאים ואז גם אתה תסתום?
יש לי הרגשה שאתה מצייר את הגבול לפי מידותך.
ובכלל מוזר בעיניי הסתימת פיות הזו שאתה מאוד דוגל בה כאשר הביקורת נוגעת אליך בעוד אתה משמיע ביקורת על כל דבר שזז בתנאי שהוא על אחרים.
טול קורה
ושוב מי שלא חושב כמוך מדבר שטויות . תרבות דיון...
איך הפוליטיקה קשורה, לטענות שלך כלפי שחיתויות ו"שחיתויות"?
ובכלל - מי סותם לך את הפה? אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות, הנה, למקרה שפיספסת, כתוב בפירוש:
ומה שאני אומר, הוא דעתי על הדעות (הלגיטימיות) שלך. ואם אלה אכן הדעות שלך, מה אתה כל כך נעלב שמישהו חושב שהן מטופשות?
אם אני לא חושב כמוך (= חושב שהדעות שלך מטופשות) אני טועה?
למה הסטנדרטים לגביך, ששולל את דעות האחרים..במיוחד כשן לא תואמות לשלך, אחרים מאלה שאתה דורש מאחרים?
בועז - חופש דיבור ודעה והבעת עמדה, נתון לכולם. גם לכאלה שחושבים שאחרים מדברים שטויות... אין לך (או לי, לצורך העניין) מונופול על מה ואיך צריך לחשוב.
כפי שכבר הזכרתי..
שופט אמר פעם לחבר שלי (כשהייתי מתמחה שלו) "אם אתה רוצה להיות גדול - תתנהג כמו גדול".
זה גם עובד הפוך - בהתאם לטיעונים/ולדעות, כך גם התגובות אליהן.
תפסיק להעלב/להיפגע (ופה גם מתאים המשפט של קנדי, לגבי המטבח והחום שבו).
ד"א - השופט הזה הוא שופט בימ"ש עליון בקרוב, ג'ורג' קרא - אחד האנשים שאני גאה להיות מ"תלמידיו".