תגובה: אלומיניום למיגון הרכב
רגע של רצינות..
לא כל מגן צריך להיות מסוגל לספוג טיל נ"ט ....
במקרה הזה, תעשה פה סקר ותראה שרוב הטרופרים, נוסעים בלי מגן גיר. הגיר עמוק למעלה, אבל האגן חשוף, וכל המטרה היא לקלוט אבנים מתעופפות.
סגירה בחוזק שאתה מציע, גורמת לחימום של הגיר ולא מקובלת. ישנם פתרונות של "בזנ"ט" - לדעתי, כבד, מסורבל ומיותר.
הלאה,
בהרבה רחבים רכים (SUV) יש מגיני סף - פשוט עוטפים את התחתית בפלטת אלומיניום , פה הכוח מגיע מהקורה עצמה, המגן רק למנוע פגיעה בקורה.
מיכל הדלק של הטרופר - מגיע עם כיסוי פלדה, יש שמורידים, ומחליפים ביותר מסיבי, יש שמוסיפים שיכבה נוספת. אני הוספתי 4מ"מ פלדה.
זה לא צריך להחזיק את הרכב (התושבות של המיכל לא מיועדות לזה) זה רק למיגון!
ועדיין, לדיון הטכני גרידה - לדעתי שתי פלטות 4מ"מ שמכופפות ומוצמדות ( וכיפוף בקצה) חזקות מפלטה אחת של 6מ"מ (שזה החומר המקובל למגינים), אבל מאפשר עבודה עם רדיוסים קטנים יותר.
My two cents
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
גררתם אותי פה לדיון להגן על עמדות לא לי...
לא רק שאני לא מבין בשביל מה צריך אלומיניום למיגון גחון, אני בכלל כופר בצורך האובססיבי, האוטומטי כמעט, במיגוני גחון כתנאי סף לטיול בשטח בישראל.
+1
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לא רק שאני לא מבין בשביל מה צריך אלומיניום למיגון גחון, אני בכלל כופר בצורך האובססיבי, האוטומטי כמעט, במיגוני גחון כתנאי סף לטיול בשטח בישראל.
כתמי השמן הרבים במעברים טכניים ברחבי הארץ מעידים אחרת.
נמרוד,
סיקס/סופה/היילקס/דיפנדר באמת שיד מעט מאד אם בכלל צורך למגן.
למרות שגם בהיילקס ישן, יש נקודות לת״ל, כמו מנוע הנעילה, כיסוי קדמי לדיפ, וגם מיכל דלק.. כן, הגענו גם לשם.
אבל בשביל SUV ממוצע עם מתלה נפרד מקדימה, וזה עוד טרם הרכים באמת עם מתלה אחורי נפרד, זה תעודת ביטוח קטנה לחוסר תשומת לב רגעית, טעות בהערכת נהג וכו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
גררתם אותי פה לדיון להגן על עמדות לא לי...
בשביל השקט הנפשי, ותעודת בטיחות.
אם אתה נוהג בזהירות סבירה, זה הבטחון ששום דבר לא ידפק מלמטה.
זו אחת ההשקעות שה ROI שלה הכי ברור.
ברור שרמת המיגון והכמות משתנים לפי הרכב, אבל זה הסעיף האחרון שאתה רוצה לחסוך עליו, שגיאה בזה, ואתה מושבת.
אני מצטער פשוט לא מוצא.
מה עלות ההרכבה??
אני בעלי ויטרה גם כן
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk