עשיתי בזמנו כמה טיולים בתור נהג על דיפנדר 90 ולי הוא דווקא זכור ככלי נוח.
Printable View
עשיתי בזמנו כמה טיולים בתור נהג על דיפנדר 90 ולי הוא דווקא זכור ככלי נוח.
בוא נגיד שהייתה הגרלה מי יחזיר אותו בחזרה.
והמפסיד נהג בו.
דורון,
אני התכוונתי שהכיסאות מאחור בדיפנדר הקצר נוחים יחסית מבחינת נוחות ישיבה לא בקטע של נוחות נסיעה/ שיכוך.
לא התנסיתי בנסיעה במושבים האחוריים. בבהחלט התנסיתי כנהג בכמה דיפנדרים קצרים ברמות שיפור מתלים שונות. אין ספק שהקצר יותר קופצני ובועט מהארוך אבל עדיין כתלות במתלים שהותקנו בו הוא רכב סביר ואף יותר מזה בנוחות הנסיעה והזריזות בתגובות ביחס לארוך בהחלט מפצה על חוסר הנוחות היחסי לארוך.
ב90 שאני מכיר - שנת 96 יש את אותם ספסלי גועל נפש מאחור, פירקנו אותם וזרקנו אותם, אז אולי השינוי הוא ב97... אבל בחייאת מי יושב בחלק האחורי של 90 מרצונו בלי פלנלית על העניים?
בדיפנדר TD5 שבעבודה שנת 05 המוט שרץ לאורכו של צד ימין בולט מהספוג בכיסא הנהג, מה זה החר# הזה?!?! הרכב כולו עם 70 אלף בשעון אז זה לא שנהגו יותר מדי ויש לו בלאי סביר.
אני דיברתי עם מוחמד כמה פעמים ושכן שלי עם דיפנדר מטפל אצלו קבוע.
האמת שממה שאני רואה /שומע מבחינה מקצועית הוא בסדר/פרווה.
הוא נשמע בחור ישר והגון, וטווח המחירים נראה בסדר. שאלו סימנים טובים.
הייתי שם עין ולב על הדברים שנאמרו לפני; שרצון טוב לפעמים יכול להוביל לנזקים בעתיד חמורים-לא סימן טוב. בעל מקצוע אמיתי מדקדק על כל פרט ולא מזניח אפילו מנורה שרופה.
לסיכום דרושה מחשבה ושיקול דעת.
לעינינו:
למרות כל ההילולים כאן מסביבו לדעתי בקניית לנדרובר בכלל עדיף לקחת מישהו מבין, ונטרלי לחלוטין.
מכיוון שמדובר ברכב ישן ויש איתו המון בעיות (אני משער שק"מ גבוההמעל 200 אלף) וכל בעיה קטנה עולה לא מעט.
בגיל ובק"מ הזה צפה פגיעה ראשונית של 10,000 . בולמים, חופשים ,בוקסות , ראש מנוע /נזילות,רדיאטור, תיבת הגהה, בעיות חשמל למיניהם וכו.. קח בחשבון את הנ"ל.
אני אתייחס למה שאמרו לפני , בעניין "רכב מלוקק/ מטופל באהבה"... רוב בעלי הרכב היהודים מטפלים במה שהתקלקל ,נקודה. וכאן יש בעיה כי היצרן מנסה למנוע מרכבים להתקע לכן הוא קבע זמנים להחלפה של רכיבים, בכדי למנוע שחיקה של רכיבים אחרים וגם בכדי לא להתקע.
לכן בכל הנאמר להעיל , דרושה כאן מחשבה רצינית ולקיחת סיכונים אפשריים
שבת שלום
מטפל אצל מוחמד מזה 10 שנים. האיש הגון, מקצועי, מכיר היטב את המותג ויצירתי. קשה לי להאמין שהוא יסכן את המוניטין שלו כדי למכור דיפנדר כזה או אחר.
תודה רבה על ההתייחסויות.
זו קנייה באמת מפחידה, אשקר אם אגיד שלא. פחות בגלל מוחמד (שעד עכשיו עשה רושם טוב), ויותר בגלל הרכב עצמו - בכל זאת רכב בן 20, שעמד רוב חייו.