לטובת מי שהיה בנבצרות במערה בעשור האחרון ..
מה זה אומר ערד ?
איפה ? מתי ? ...
Sent from my Pixel using Tapatalk
Printable View
שעות, מיקום, תוכניה?
עֲרָד*היא*עיר*במחוז הדרום*בישראל. היא שוכנת על גבול*מדבר יהודה, על רכס*כידוד, בגובה של כ-600 מטר מעל פני הים.*שטח השיפוט*שלה הוא 105,000*דונם, והיא העיר השלישית בגודל שטח שיפוטה בישראל. הוכרזה כעיר בשנת 1995
https://he.m.wikipedia.org/wiki/ערד
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
רשע אחד :)
את העיר ערד אני מכיר טוב מידי .. הצד השני של המשפחה חובב גדול של ים המלח והצימרים שם זולים משמעותית ...
השאלה היתה איפה בערד .. בכיכר ליד הסופר מול המשטרה ?
בתחנת דלק סונול ליד המינרלים של ים המלח ?
באזור תעשיה הדרומי ליד ארומה ?
ומתי .. כאילו בשעון ...
:)
תודה.
טוב, הבנו 12-05-2017 במנחת ערד.
שעות ?
מה מצפה לצופים מבחינת לוחות זמנים?
האם יש צל וטריבונות?
בלי קהל זה לא ספורט וכדאי להתיחס אליו ברצינות.
כשיהיו פרטים למערכת כדאי לפתוח הודעה מסודרת
ערד כמעט כמו בית שמש מתחרדת וזו כנראה הסיבה שזה בשישי.
בועז, מה שהיה בעבר היה לא חוקי. אני מתכוון לזה שהמארגן לא שם זין על מי הבעלים של השטח ואם הוא בכלל מסכים שתעשו אצלו אירוע ושהבעלים חשוף לתביעה בתור הבעלים של השטח. אני זוכר שירשורים שלמים על כך ששדות נרמסו ואנשים התנהגו כמו בבונים מצויים. אז לדעתי אם החוק מונע את זה, שיבורך. גם אם זה אומר שהמארגנים צריכים לעבוד קשה יותר.
מיכה, אתה מערבב דברים לא קשורים.
החוק אף פעם לא תמך באנשים כמו חיים8 לעשות את מה שעשו.
החוק לספורט מוטורי מעמיד תנאים שחלקם הגיוניים וחלקם מוגזמים בכדי לקיים תחרות.
אבל איך טל אמר, החוק קיים ולבטל אותו זה כמו לעקור שן בינה לדרכון.
מאחר ואין רופאי שיניים לדרכונים בקהל צריך להסתדר עם מה שיש ולקיים ארועים עם הפנים לחשיפה ולקהל.
ומה עם משהו לפשוטי העם ?
לבוא עם הג'יפ/אופנוע הפרטיים ולתת קצת בגז, קצת ניווט תחרותי, בלי לקחת בשביל זה משכנתא ...
נדב, תשכח מזה.
פרנסי/ברוני הספורט המוטורי בישראל לא רוצים אותך ואותי עם הג'יפים מהבית.
הם לא רוצים רכבים ללא כלובי התהפכות, או עם קשתות לא תקניות שיוצרו בחצר.
או ללא רתמות מירוץ, ללא מושבי באקט וללא מיכלי דלק תקניים ב-20,000 שקל לחתיכה עם תאריך פג תוקף לעוד חמש שנים.
אלה ענייני בטיחות וכו' או בעברית - כסת''ח. האמת שגם נמאס להתווכח על זה וגם אני יכול להבין את החשש של המארגנים. כי ברור שמחכים להם בפינה כדי לזמבר אותם במקרה ומישהו יישרט.
אז הם רוצים מקצוענות. חוץ לארץ. במקום 120-150 כלים כמו בחוצה ישראל של פעם שארגן יקי שקרל, הם מעדיפים 20-30 מתחרים חצי-מקצועניים שיכולים להעמיד מכוניות היפר-יקרות לפי תקן FIA ומגובים בחשבונות בנק עם סכומים נזילים בשש-שבע ספרות. אז מנפים החוצה כל סיכוי או סממן לספורט עממי. הופכים את זה לתחביב איזוטרי של מיליונרים משועממים. זה יוצר אנטגוניזם אצל רבים וטובים שלא מתחברים ל''בילוי'' שבלטישת עיניים כלות בפסטיבל הכסף הגדול הזה.
שיהיה ככה. לפחות שיביאו קהל וחשיפה כדי שהספורט יתקדם לאן שהוא ממחשכי המחתרת. האירוע בערד פתוח לקהל וזה כבר צעד מבורך.
לגבי פרטים על האירוע בערד אני מצטט מילה במילה מה שקיבלתי:
תאריך: יום שישי 12.5.2017
מיקום: ''שטחי העפר מצפון לעיר ערד'' (מה שאומר שזה לא במנחת)
לוח זמנים:
07:00-09:00 - בדיקות טכניות
08:30 - תדריך מתחרים
09:10 - תדריך תקשורת וצלמים
09:30-11:30 - הקפות אימון
11:30 - הזנקה למירוץ
14:00 - סיום האירוע וחלוקת גביעים ע''י ראש העיר ערד
''המסלול מורכב מ-1.5 ק''מ של דרך חלקה ו-1.5 ק''מ עליות-ירידות של שטח ואבני נגב. פני השטח יוצרים טריבונה טבעית המאפשרת לקהל לצפות במסלול ובביצועי המכוניות''
סוף ציטוט.