נראה לי שאתה צריך משקפיים חדשים
- - - Updated - - -
15 PSI בשטח, גם שם
Printable View
זה אחרי הנמכה. הוא היה גבוה יותר. יש לו עוד הרבה מהלך מקדימה- פריים דרופ של JBA.אם אני מנתק לו את התושבות (נתיקות) של האנטירול, המגבלה היחידה היא היכולת של המשולש.
- - - Updated - - -
המחיר בארץ הוא לא פחות מגזל. קפיצים בולמים במצב טוב-הצמיגים על 15PSI-פשוט האמבטיה היתה במצב גרוע ונדרשה תנופה
זה הפוסט הכי כיף שקראתי מזה זמן מה... וגם השרשור מצויין! סחתיין. התלבטתי מה הכיוון, אבל זה מה שסגר אותי על הליברטי.
יש המלצות לנקודות בדיקה בזמן קנייה? מה יותר מומלץ, רכב משופר מראש או כובש מדרכות ולהשקיע? מכירים מישהו שמוכר KJ בנזין?
Sent from my VIE-L09 using Tapatalk
אמת לאמיתה פוסט מעולה
שאני קורא אותו בשנית הוא מצחיק יותר מהפעם הראשונה
מה עם המשך לפוסט??
Sent from my iPhone using Tapatalk
שימו לב רק שבעלי ליברטי נוטים לשבור את הרגליים.
רק אומר.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
קצת הומור פנימי בפורום... הנה - http://www.jeepolog.com/forums/showt...D7%92%D7%9C%29
1. חביבי - כל אחד והמכונית שלו - וכל מכונית היא עולם ומלואו. אם זה מעניק לך השראה- בנה מכונית משלך ושתף את כולם בתהליך הבניה.
2. הרגל בגבס אך אני פועל לפי היגיון עיקרון ג'יפאי ידוע - שטוען שלמעשה זמן שהרכב עומד הוא זמן שחוסכים בו כסף. ומכיוון שכך ניתן להוציא כסף. יש לא מעט חבילות שמחכות להרכבה.
3. בעלי ליברטי נוטים לשבור רגליים, זה משהו מוכר.
בהחלט אעשה כך אבל!!אני עדין מאוד רוצה לראות המשך לפוסט שלך[emoji51]
עקב רגל שבורה נוצר מצב של "גם ככה האוטו לא נוסע אז חוסכים כסף, אפשר לקנות דברים טובים". אז הסרן הקדמי זוכה למתנה. ומדחס חדש ועוד כמה דברים טובים.
קובץ מצורף 119642
עטיפות של חלקי טויוטה ברקע?
כן. ברלי הוא גורו ג'יפים שעל פיו ישק דבר בממלכות השמים והאדמה. אומרים שאת השם "סופה" הגו בתע"ר אחרי ששמעו אותו מפליץ באוהל בטירונות.
האמת שכעת גיליתי עובדה מבהילה למדי: ברכב שלי לא בוצעו ריקולים. מתברר שבין יבואן ג'יפ החדש ויבואן ג'יפ הישן ככל הנראה אין כל כך תקשורת, או משהו כזה. שהרי מחשבים הם כנראה יצורים מורכבים.
לפני כשבוע הודיעו בארה"ב על ריקול לג'יפ ליברטי - שבמסגרתו צריך להחליף את 2 זרועות הרדיוס האחוריות. רק לאחרונה התייעצתי כאן מעל דפי פורום מכובד זה על החלפת זרועות הרדיוס (MOOG או משהו אחר) וכעת אני מחכה לקבל זוג חדש של מופאר במסגרת ריקול. אך זה לא הקטע - הקטע הוא שבעודי נכנס לאתר של ה NHTSA ומזין מספר שלדה - גיליתי שבעצם יש לי עוד ריקול לעשות - משנת 2013, שבמסגרתו מתקינים וו גרירה מלא על הרכב כדי להגן עליו מפני פגיעה מאחור שעלולה לפוצץ את מיכל הדלק. זה די מגניב כי למען האמת אין לי נקודת גרירה ראויה מאחור.
מה שמדהים אותי זו התגובה של יבואנית ג'יפ - או שהרכב לא נכנס למוסכים מורשים או שפשוט היבואן הקודם לא אמר לנו. למרות שאני בהחלט מודע למתח הרווחים המשוגע, לכמה חלקים זולים בארה"ב ולכמה מוסכניקים טובים יש בישראל שמתמחים בג'יפ בלי שלטים של היבואן בחזית הרכב נכנס לפני כשנה למוסך מורשה בשפיים וביצע שם טיפול גדול, שעלה לי כמו טיפול בבנטלי בנטיאגה. והם לא כל כך דאגו לזה.
אגב, לא קיבלתי את וו הגרירה - ה trailer hitch בגלל שזה משהו שצריכים לתת לי כי אני בעליו של ליברטי. קיבלתי אותו כי אני זה אני. אין לי מושג כמה אנשים מן הישוב נוסעים על ליברטים ברחובות ובשבילי ישראל תוך סיכון לפיצוץ של מיכל הדלק.
נ"ב - עוד הרבה דברים הותקנו הפעם. החל במדחס מזגן וכלה בבושינגים אחוריים של MOOG שדרשו החלפה. אבל זה ככה על הדרך בקטנה.
איזה יופי לקבל וו גרירה על חשבון המערכת..
לא ידוע לך משהו כזה על סוזוקי?[emoji23]
גם אני גיליתי לפני כמה שנים על הריקול הזה שהוא תולדה של הסכם פשרה בתביעה ענקית שהוגשה בארהב בגין תאונות אזית אחור שגרמו להתלקחות מיכל הדלק.
ואגב לי יש בכלל ZJ
בקיצור טלפון לפני כמה שנים למכשירי תנועה שעשו עצמם לא מבינים על איזה ריקול מדובר.
כשהפגנתי קצת אסרטיביות הם סיפקו לי את הבאר.
זה תשתית לוו גרירה אבל לא מרותך אליה הרסיבר ( החור המרובע של ה ״2) כך שאם לא תרתכו לפני ההתקנה אז יהיה לך מגן ולא וו גרירה...
( היצרנים המקומיים מיצרים 50x50 ממ - תתאים לזה גם את הוו - זה לא שני אינץ גם אם זה קרוב!).
נ.ב.
עקיצות כמו אלו האחרונות שנעשו בלי התגרות מוקדמת מיותרות וגורמות לאנשים בכללי להעלב.
במקרה הספציפי הבחור יעמוד בזה אבל בעיקרון מיותר.
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ