-
טוב, מכיוון שיואב מקבל רגליים קרות ולא בא (בר מצוה לאחיין זה לא תירוץ :twisted: )
אנחנו (דני ואני)מארגנים מסלול חלופי ולא לדאוג אני בטוח שנתברבר מספיק גם בלי כתב חידה :lol:
השאיפה היא לכשעתיים נסיעה מהמרכז פלוס 4-5 שעות מסלול ארוחה טובה ויציאה חזרה למרכז בסביבות השעה 16:00 בנוהל הרגיל של עד 8 רכבים,
הכיוון כרגע דרום -אבל נשמח לקבל גם הצעות אחרות.
שיהיה לכולנו אחלה שבוע
נחום.
-
על גופתי המתה תקבלו את כתב החידה! :twisted:
אחרי שנסענו שבת שלמה , לבד, בשבילים העלומים והכנו בעמל ויזע את כל הבוג'ראס- אז דווקא בשבת של הבר מצווה?! :evil:
סתאאאאם נו- תבלו , תהנו, תצלמו-
וכמובן ששבת מחפשים את המטמון תחכה קצת... 8) (הכל מוכן- רק צריך שבת של מזג אויר נאה ובלי בר מצוות במשפחה :wink: )
יוד.
-
מיטה, פוך, DVD ....
חחחח
שפן !
-
גמדימוס בוקר טוב.
בשבת אני יהיה באשקלון אז דני/נחום אם תארגנו טיול באזור אני ונירית נצטרף בכיף.
אפשר לדבר עם שניקו שמכיר את הדרום הקרוב מצויין.
לצערי אנחנו לא נוכל להדרים ממש-בערב צריכים להגיע להרצליה :evil:
טל 8)
-
-
טוב אנשים אני חושב שהגיע הזמן לחשוף :wink: מה קורה בשבת :!:
לאן מטיילים,מה מביאים,מי מגיע,מי רצח את ארלוזרוב ואם להכין רצועה בשביל נחום :twisted:
טל 8)
-
יש מסלול אבל בגלל שאני לא רוצה שזה ישמע כמו הכתב חידה של יואב אז אני מוותר על ההסברים ומשאיר לשני שתכנן את המסלול (אני רק המפיק בסיפור הזה :lol: )להעלות הערב את כל הפרטים -בגדול בגלל הרגישות של יואב לכל איזור פורה-רוחמה ("אחרי שנסענו שבת שלמה , לבד, בשבילים העלומים..." :twisted: ) המסלול הוא מבית גוברין עד יער להב מינהלות יגיעו לקראת סופ"ש
יום מקסים לכולם (יש אחלה שמש בחוץ)
נחום.
-
חברים מכוון שלא מארבבים בין שמחה ושמחה פתחתי שרשור חדש לטיול גמדים השבת.
יואב אתה כמו בחורה: אתה מדליק אותנו ובסוף לא נותן לנו אז דיר באלק המשחק היה חידוש מרענן !
-
מזג האוויר היטיב עמנו (חמסה חמסה חמסה, שום בצל), אז הנה זה בא:
בשבת הקרובה , 7.1.06, המשחק יוצא לדרך. 4 מסלולי "כתב חידה" שדורש מינימום IQ (באחריות), יכולות ניווט של נמלה עיוורת, ומפת סימון שבילים מס' 13, מחכים ל4 בודדים/קב'.
הנק' הראשונה תהיה משותפת לכולם- שם אנחנו נחכה לכם, ומשם הפיצול ל 4 מסלולים. בשטח מוטמנים פתקים המובילים מנק' אחת לבאה, ובסוף נפגשים לארוחת שבת קלה. בהחלט מתאים לילדים באוטו (רמת החידות " לא גבוהה"..., סוף סוך יש עיסוק גם למי שלא נוהג, ומישהו צריך לנבור בשבילכם בכוכים לחפש את הפתקים).
הרמז לנק' הראשונה יפורסם פה בקרוב...
אנא הרשמו:
1. יואב סיגל ושמחה
2. שיה והילדים (אתי?)
-
3.נירית טל נועם ורועי :lol:
-