דבר אחד שלא כתבתי, אם לא היה מובן מאליו: אני רוצה לבנות מחדש את הויטארה כמו שצריך, שתחזיק הרבה שנים.
כדי להביא אותה למצב שאוכל להמשיך להשתמש בה עוד שנה-שנתיים-שלוש מספיק תיקון התושבות כמו שכתבו...
אני מכוון יותר גבוה ...
Printable View
דבר אחד שלא כתבתי, אם לא היה מובן מאליו: אני רוצה לבנות מחדש את הויטארה כמו שצריך, שתחזיק הרבה שנים.
כדי להביא אותה למצב שאוכל להמשיך להשתמש בה עוד שנה-שנתיים-שלוש מספיק תיקון התושבות כמו שכתבו...
אני מכוון יותר גבוה ...
מצד אחד זה (כאילו) לא אחראי לעמוד מהצד ולעודד ונמרוד ציין את זה, מהצד השני והחשוב פה זה נראה שהולך להיות שיפוץ מעניין לרכב שכבר מעניין ואם יש מישהו שמכיר פה ויטארה זה נדב.
איך אומרים - כל המציל נפש בישראל וכו
ויטרה היא רק פח וחלקים או שיש בה נשמה?
האדומה חתומה על אדי?
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
הנקודה היא שנדב מוציא החוצה את העבודה ולכן זה יעלה פי כמה בכדי להגיע לתוצאות טובות ולמנוע מפח נפש.
בתור בעל ויטרה במצב קצת יותר טוב אבל גם כן בכיוון המזוויע, קשה לי להתחבר למהלך הזה... מאידך נדב לא פרייאר. איחלתי לחייל בהצלחה
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
נכון, אבל צריך גם להכיר במגבלות: אין לי את הציוד, הידע והכישורים כדי לקחת את זה כפרוייקט עבודה עצמית. הלוואי שהיו. וגם את הזמן.
ואם בזמן עסקינן, אז ברגע שהפרוייקט מסתיים אנחנו מחזירים את רכב הליסינג, מה שיחסוך לנו (בניכוי דלק ושאר הוצאות) כ- 1500 ש"ח בחודש. כך שבעצם פרוייקט עבודה עצמית של 3 חודשים יעלה בערך כמו לתת את העבודה למוסך שיעלה את 2 הרכבים על ליפטים צמודים ויסיים את העבודה בכמה ימים ...
אני בכל מקרה מתכנן להיות נוכח/שותף בעבודה ככל שאצליח לקחת ימי חופש ...
- - - Updated - - -
כן, אני מקווה שלא במרמה - יש מצב שמדובר פה בסחר באיברים ...
החלק המוזר זה לא עצם הפרויקט של שיפוץ ויטארה ישנה - כל המציל רכב ישן, מכל מותג וכל עדה, הרי זה מבורך. אלא המחשבה לייצר ככה רכב יומיומי, ושזה יהיה משתלם.
מסכים,
זה כמו השירשור האחר שי פה על טיוטה מהמילניום הקודם, שעשתה 700K ועדיין הבעלים מנסה לעשות 4K כל חודש, ולא מבין למה הרכב מתפרק :-)
היומיום שלי לא כולל קילומאראז' גבוה. אבל הוא בהחלט יכול לכלול גיחות לשטח 😊
זה יפה שאתה מנסה לצדק מהלך כזה כרציונלי, הגיוני וכלכלי אבל כולנו יודעים שזה לא המצב.
מצד שני, את הויטרה שלך לא הצלחת למכור ולדעתי במחיר שפרסמת גם לא תצליח ואם יש לך את הכוח להתעסקות והממון זמין לכך לך על זה. דבר אחד אני כן חושב וזה שאף בעל מקצוע במדינת ישראל לא יוציא לך תוצאה באמת טובה מהסיפור הזה בטח לא במחיר הגיוני ושווה אז הייתי ממליץ לשנות גישה ולקחת את השיפוץ כפרוייקט ארוך זמן בעבודה עצמית. מי יודע, בסוף שתסיים הויטרה עוד תהיה קרובה לאספנות ולבן שלך אולי יהיה רישיון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לבן שלו אמור להיות רשיון עוד שנה... ככה שנראה לי שאתה לא מדייק.
כמו כן, מבקש להרגע פה עם ענייני הסחר באיברים.
לעניין הויטארה, אין שום הגיון בכל המהלך הזה,
אין ספק שנדב מונע על ידי רגש במקרה הזה.
וזה בסדר. ב90% מהמקרים אין הגיון בלהחזיק ג'יפ.
עושים את זה כי רוצים לעשות זה.
צחי, נראה לי שפספסת קצת בקריאת השרשור הזה ...
כבר בהודעה הראשונה כתבתי:
ובהודעה #13:
ושוב בהודעה #39:
ושם גם נגררתי לפן הרציונלי ופתחתי דלת לחלופות אחרות...
אבל בואו נכניס גם את אי-הרציונליות לאיזושהי מסגרת סבירה: יש לפרוייקט מסגרת תקציבית שהיא במסגרת היכולות שלי כרגע, ואני מאמין שגם כאשר העבודה העיקרית תבוצע במוסך, עדיין אצליח לעמוד בה. יש לי ביד הצעה אחת שמדברת על 6K-7K על כל העבודה למעט הפחחות באזור המצבר, וכוללת גם את העבודה (ללא חומרים) של זיפות השלדה ותחתית המרכב ושל בידוד (דיינאמט ושו"ת) פנימי של קיר האש ותחתית המרכב. הצעה נוספת אמורה להנתן היום בערב.
בינתיים, במקביל, ראיתי שלדיינמאט יש כמה מוצרים שונים לבידוד, בעוביים שונים ואולי גם חומרים שונים. אפשר לקבל המלצות ספציפיות (לאו דווקא של המותג הזה) ומקומות מומלצים לקנייה ?
- - - Updated - - -
סליחה.
ואולי בכל זאת המלצה קונקרטית (מק"ט או קישור) ליריעת בידוד לרצפה ומאחורי הדשבורד שיוסר לצורך הפרוייקט ממילא ...
אבל בבקשה המלצות מנסיון אישי, לחפש בגוגל אני כבר יודע בעצמי...
רכשת אותה כבר?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
סיכמתי טלפונית, אבל לא שילמתי ולא לקחתי אותה עדיין ...
הממ... הקלפים נטרפים ?
חבר טוב שלח לי את זה:
http://www.yad2.co.il/Cars/4X4_info.php?CarID=719447&utm_source=Sen dToFriend&utm_medium=email&utm_campaign= SendToFriend&utm_content=Cars
דיברתי עם בן דודנו, מחר אסע לראות ...
באתי, ראיתי, פסלתי על הסף עקב הרקבונות המוכרים בקורה של דלת הנהג.
בחזרה למסלול ...
חשבתי שראית במודעה הזאת את הסיבה שלא הצלחת למכור את שלך במשך שנה.
לא, זה בגלל המודעה של דייויד ...
לענייננו, אני רוצה שהמכונאי יראה את הכלה לפני שאני לוקח אותה, מה שיקרה (עם קצת מזל) מחרתיים ...