תגובה: איך התהפכו להן היוצרות - צ'ירוקי לעומת לנדקרוזר
אני במקום מסויים מבין את השורה התחתונה של יואב.
קח גראנד וקח לנדקרוזר לשטח. כל שטח. עם הגראנד מרגישים שצריך להיזהר על האוטו. המפרט מאוד מרשים ועל הנייר הוא טוב יותר וגם בידיים של נהג מרוכז ממוקד ומקצועי תוכל להגיע איתו רחוק יותר בשטח אבל בזהירות. עם הטויוטה לעומת זאת- למרות המתלים המתנדנדים והחיסרון אולי באמצעי עזר מהחלל- יש תחושה בשטח שאפשר לסוע בלי לחשוש. פשוט סע. שים את הגלגלים במקומות הנכונים ויהיה בסדר.
התחושה הזו היא משהו שאין באף דף נתונים של אף רכב, הלנדקרוזר אמנם מיושן. גמלוני. מגושם. רכב מסחרי. וזה בדיוק מה שנותן לך תחושת ביטחון בשטח.
ונדמה לי שאם צריך לשים את האצבע על מה הופך רכב לרכב שטח זה זה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
התחושה הזו היא משהו שאין באף דף נתונים של אף רכב, הלנדקרוזר אמנם מיושן. גמלוני. מגושם. רכב מסחרי. וזה בדיוק מה שנותן לך תחושת ביטחון בשטח.
אסף.
בשביל זה מספיק טרופר 2003 ב 20-30K ש"ח , לא צריך לקחת משכנתא :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
מחזיק גראנד WK2 כבר שנה, אוהב אותו ומרשה לבעלי לנדקרוזרים להסתכל עליי ברמזורים.. יחד עם זאת לא חולם לרדת איתו לשטח ובשביל זה יש לי טרופר.. ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אני חושב שאסף התכוון לתחושה שנותן לך רכב שטח מטיפוס מסויים, לא מותג מסויים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אני חושב שאסף התכוון לתחושה שנותן לך רכב שטח מטיפוס מסויים, לא מותג מסויים.
גם אני :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני במקום מסויים מבין את השורה התחתונה של יואב.
קח גראנד וקח לנדקרוזר לשטח. כל שטח. עם הגראנד מרגישים שצריך להיזהר על האוטו. המפרט מאוד מרשים ועל הנייר הוא טוב יותר וגם בידיים של נהג מרוכז ממוקד ומקצועי תוכל להגיע איתו רחוק יותר בשטח אבל בזהירות. עם הטויוטה לעומת זאת- למרות המתלים המתנדנדים והחיסרון אולי באמצעי עזר מהחלל- יש תחושה בשטח שאפשר לסוע בלי לחשוש. פשוט סע. שים את הגלגלים במקומות הנכונים ויהיה בסדר.
אסף.
גם עם לנדקרוזר מוטב להיזהר לא לגרד ולנפץ כל מיני פלסטיקים. לא חסרות בו טעויות ואני חושב שגם הוא נותן את מה שהוא יודע לתת רק בידיים הנכונות של נהג מרוכז וממוקד ומקצועי. זיו צודק לחלוטין - אם תשים את הגלגלים במקומות הנכונים אז הכל יהיה בסדר גם עם טראנו או טרופר סטנדרטיים בני 15 ב-20K. למעשה נראה לי שיש רק רכב שטח אחד בעולם שבאמת לא מתרגש מנהג לא מקצועי ולא מרוכז - וזה ההאמר הצבאי....
אני משוכנע שגם יואב נופל כאן למלכודת הדבש של לוגו היצרן. הלנדקרוזר ללא ספק רכב שטח מצויין וראוי אבל נראה לי שאם לא היו קוראים לו טויוטה ההתייחסות אליו היתה הרבה יותר עניינית ופחות מושפעת מכל מיני תחושות בטן וסיפורי מעשיות וגם לא היה מתפתח סביבו אפקט עגל הזהב שעשו ממנו.