אנחנו מבקרים באיזור כמה פעמים בשנה(כבר שנים), זה לא היה ככה.
Printable View
אנחנו מבקרים באיזור כמה פעמים בשנה(כבר שנים), זה לא היה ככה.
דורון צודק.
גם בתחנת דלק וגם על השביל הלבן לצד החורשה.
כמעט תמיד באופן טבעי
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
זה ככה עשרות שנים והתגבר עם פתיחת תחנת הדלק.
אני לא בקבוצת ווטסאפ שלהם, אז לא יודע איך הם מתאמים מפגש, אבל זה ככה הרבה שנים, ועם בניית התחנה והתרחבות הישוב הלא מוכר ליד צומת ציפורים, זה התגבר.
משהו על מימון לפי מה שהבנתי לפני כמה ד מחבר שכן היה שם שותף לכל העשייה.
לדעתי אין צורך בהם.
קבוצה של אנשי מושב שאכפת להם יעשו זו בהתנדבות כולם חמושים כולם ברי דעת ולרוב גנבים פה יודעים שיש כאלה שעדיף לא להתעסק איתם
נפלו לאנשים פה גנבים בידיים לא דווקא חמושים.
אני יכול לספר מהכירות אישית שלגנוב יותר הם לא יכולים
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
אני רק רוצה להזכיר לכל חמי המזג, את הסיפור על שני החבר'ה ממולדת שתפסו שני גנבי בקר, הפשיטו אותם, צבעו בירוק וזרקו אותם חזרה בשדות.
החבר'ה ממולדת קיבלו שנה בפנים: https://www.inn.co.il/Besheva/Article.aspx/6352
אתה רוצה להשליט חוק? לך לכנסת לחוקק
אתה רוצה להשליט סדר? לך למשטרה/מג"ב
לקחת את החוק והסדר לידיים לא משתלם לאנשים נורמטיביים שיש להם מה להפסיד.
אז כנראה היה צריך לעשות את זה גם לשופטים [emoji23]
מי שקורא את הכתבה לא יכול להישאר אדיש נוכח טימטומם ואטימותם של השופטים.
באו בלילה לקטוף זעתר ואת בעלי העדרים שלחו למאסר.
אין אמונה בבית המשפט
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
לא יודע מה קרה שם
אבל אצלנו הגנבים לא כל כך הולכים לרשויות החוק.
אני לא חם מזג, פשוט אני לא סומך על אף אחד שישמור לי על הפרנסה
מכיר את המקרה, לפי מה שאני יודע הם קשרו אותם עד הבוקר וצבעו אותם בסיד לבן ולא צבע ירוק.
כשלא היתה גדר הפרדה המצב פה היה הרבה יותר גרוע, גניבות ופריצות על בסיס יומי, בקר, ציוד, בתים, טרקטורים.
+1
אין לי יכולת וגם לא זכות לשפוט את מי שנתקל באלימות על רקע לאומני כשהוא בנחיתות מספרית ונוהג כפי שנוהג כשכל מטרתו להימנע מחיכוך ולהוציא את היקרים לו מהעימות הזה ללא פגע.
אבל דעתי היא שהפוליטיקלי-קורקט כובל את ידי החוק מלטפל בעבריינים. כל סוגי העבריינים. בוודאי ובוודאי על רקע לאומני.
לחוק יש שיניים רק כנגד אזרחים שומרי חוק.
כי במדינה המופקרת הזו רק לאזרחים נורמטיביים, שומרי החוק, יש מה להפסיד. כל היתר עושים מה בזין שלהם.
אותם בני מיעוטים שמחפשים חיכוך אלים הם לא טיפשים. הם הפנימו היטב את המצב ההזוי שבו בתי משפט מטורללים רואים בקורבן אשם ובאשם קורבן. הם מכירים היטב את התנהלות הרשויות ומנצלים את זה עד תום.
הם יודעים שבמדינה מופקרת כמו ישראל הפשע משתלם, האלימות משתלמת שבעתיים והאלימות על רקע לאומני/טרוריסטי לא רק משתלמת אלא אפילו גם זוכה לסוג של תמיכה ואמפטיה חולניים מהחלק הפוסט-ציוני של הציבור היהודי. אמנם זהו חלק קטן ומבוטל מהציבור, אבל כזה ששולט במדיה ועושה הרבה רעש והרבה מאוד נזק מעבר לגודלו בפועל.
מה שבטוח, שההתנקנקות הזו של שלטון החוק בישראל תיגמר בדם והרבה. רק עניין של זמן.
אותם בני מיעוטים שמחפשים חיכוך אלים הם לא טיפשים. הם הפנימו היטב את המצב ההזוי שבו בתי משפט מטורללים רואים בקורבן אשם ובאשם קורבן. הם מכירים היטב את התנהלות הרשויות ומנצלים את זה עד תום.
I happens world wide.
Here we call it "ghetto lottery"
ג'ו - אצלכם זה עוד לא כזה בעייתי כמו מה שהולך להיות באירופה עוד כמה שנים ,
אין להם מושג מה הם קיבלו בכמה גלי הגירה האחרונים לתוך אירופה , והאירופאים עוד הרבה יותר מנומסים מהישראלים והאמריקאים ...
ולגבינו ומה שהולך כאן בחניונים - אני מעדיף להתרחק ממקומות כאלה , ברגע שיש סימן למשהו שהולך לקרות ,
ממילא יותר נחמד להיות במקום מבודד.
זה ברור חארות יש בכל חברה
כמו שצדיק לא חייב להיות דתי
או כמו שמחבל לא חייב להיות ערבי