אוקי.
האמת אחרי שהייתי היום אצל יאנוביץ' הבנתי שבאמת אין לי מה להשקיע בבולמים מתכוונים וכל זה, גם ככה אני בטח לא אדע מה לעשות איתם.
בקשר לקפיצים, אני לא מדבר על הגבהה. אני לוקח בחשבון משהו כמו 150 שקל לקפיץ (מפורק) אצל ג'ינגי מטירה, עוד 400 שקל על בלת"מים (כמו תושבת הגומי שמתחברת לשלדה וכדומה)
חנן, הג'יפ שלי עם בודי ליפט מחורבן, אם אני מוציא אותו הרכב יורד איזה 6 ס"מ.
הקפיצים שלי גמורים. אני רק מקווה שאפשר בכלל לערגל אותם. אחרת מדובר על נזק רציני.
סרן משופץ יוצא סופה עולה 1800 שקל, במחיר הכללתי גם ספול מקצועי (לא מיני ספול ובטח שלא זיקה). למעשה אני חושב שאני אופטימי מידי. הסיבה להחלפת הסרן היא שאני לא מוצא ספול לAMC20, חפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו רלוונטי. אם היה ספול שמתאים גם לDANA וגם לAMC אז זה היה הכי טוב והיה חוסך לי סרן.
בקשר לפחחות וצבע אני לא יודע. אני צריך לבדוק במוסך שיש לי במושב. הבעיה היא שפעם אחת הוא עשה לי עבודה והייתי מרוצה ופעם אחרת הוא עשה עבודה חרא. אני עדיין מתלבט.
בעיקרון כשהריצפה תלך קפוט,, במידה ולא אקנה בודי אלומיניום או פייבר חדש אז אני אנסה לארגן רצפה חדשה מפח מרוג או משהו כזה.
אגב, במחיר נכנס גם חלון פייבר קדמי חדש+זכוכית.
אני אתחיל במהלך השבועות הקרובים לעבוד על זה. צריך ללכת לקנות יריעות פייבר (וחומרים נלווים) וצבע יסוד טוב. יש המלצות?
בקשר לצמיגים, אני כבר לא על הבקשוט. זה בגלל הטסט. בכל מקרה ראיתי קרע בדופן באחד הצמיגים ולצערי זה פוסל את כולם כי אי אפשר לשלב (צר וקטן יור ממה שיש לי כרגע).
אני מקווה להשיג צמיגים משומשים אבל כמו שנמרוד כתב זה לא זה.