תגובה: כמה הייתם משלמים על מערכת ניווט מושלמת עם מיתקון
כל מה שנכתב על עמוד ענן נכון אבל צריך להגיד מילה טובה על הממשק שהוא פשוט, די אינטואיטיבי וכולל את מה שצריך כדי לטייל בלי עוד אופציות ואפשרויות מבלבלות.
אכן אופרואד חיה ובועטת לעומת עמוד ענן שלא משתנה. התרגלתי לא לצפות שהסינכרון יעבוד.
לצערי אני לקוח שבוי מאחר וקניתי גם את סמ"ש וגם את שביל נט.
ישראל הייקינג זה ממש סבבה למשהו בחינם ויש תאי שטח שהיא יותר מעודכנת מהחלופות בתשלום. עדיין חסר לי שהיא לא כוללת כל כך פרטים מעבר לטופוגרפיה ולשבילים והיא יותר מפה לבנה.
אגב עדיין לפי מה שאני חווה, הפורמט הנפוץ הוא twl למרות שרק עמוד ענן תומך בו ולמרות שהוא נחות מgpx.
גם קובץ המסלול של טיול הדאסטרים היה twl...
אבל טעות שלי, גם אופרואד פותח twl.
אבל זה לא קובץ שלי ;)
רק העברתי אותו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
ישראל הייקינג זה ממש סבבה למשהו בחינם ויש תאי שטח שהיא יותר מעודכנת מהחלופות בתשלום. עדיין חסר לי שהיא לא כוללת כל כך פרטים מעבר לטופוגרפיה ולשבילים והיא יותר מפה לבנה.
תודה על הפירגון!
באתר יש לא מעט מסלולים, כולל מסלולי הג'יפים של אופרואד. יש גם נקודות עיניין ממספר מקורות.
את נקודות העיניין והתמונות שמוסיפים אצלנו, אנחנו שומרים במאגרים פתוחים כמו OpenStreetMap ופרוייקט Wikimedia Commons של וויקיפדיה. הן לא הופכות רכוש פרטי של מישהו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
steed
תודה על הפירגון!
באתר יש לא מעט מסלולים, כולל מסלולי הג'יפים של אופרואד. יש גם נקודות עיניין ממספר מקורות.
את נקודות העיניין והתמונות שמוסיפים אצלנו, אנחנו שומרים במאגרים פתוחים כמו OpenStreetMap ופרוייקט Wikimedia Commons של וויקיפדיה. הן לא הופכות רכוש פרטי של מישהו.
יש איזו אפשרות לייצר סנכרון בין הנקודות אצלכם לאלו של off road? מאוד פשוט להעלות נקודות במקום אחד, אבל אם אני צריך להעלות לשני מקומות זה כבר נהיה מסורבל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
כל פיתרון שכולל עמוד ענן מובנה בתוכו הוא פתרון לא טוב .. ואני עדין.
או תשאיר את זה פתוח שכל אחד יתקין מה שבא לו או תבחר תכנה שהמפתח היחיד שלה מתקשר עם הלוקוחות ששלמו לו ים כסף .. עונה לבעיות ותקלות
ומעדכן יותר מפעם בעשור.
אישית אני הייתי פוסל את המערכת שלך ( אם הייתי שוקל ואני לא כי יש לימולטימדיה עם סים וכל התכנות שאני רוצה ) רק על סמך העמוד ענן.
היפה בפתרון שכל אחד יכול להוסיף וליטעון כל תכנה שבא לו לאחר שכל החומרה מותקנת
יש לכם פלטפורמה שימו עליה 8 תכנות ניווט ותבחרו מה שהכי טוב כאן ובחול
אני משתמש בעמוד ענן ולאחרונה גם בoff-road על מכשיר האנדרויד שלי.
לא נתקלתי בבעיות בעמוד ענן. אבל אופיין השימוש שלי במכשיר הוא כמפה נעה בלבד, אני לא משתמש במסלולים, לא מקליט ולא מעלה ולא מסנכרן. כאמור התחלתי להשתמש בoff-road יותר ויותר, אני צריך להתרגל למפות השונות.
עדיין, אי אפשר לוותר על מאגר נקודות העניין של עמוד-ענן, שהוא גדול משמעותית מכל מאגר אחר. וכשזה נוגע לנקודות עניין, פחות חשוב איכות המידע - יותר חשוב לדעת כשאני מסתובב בשטח שמישהו אחר חשב שיש פה, 300 מטר מימין, משהו מעניין. לפעמים זה באמת משהו מעניין, ולפעמים משהו אידיוט לגמרי, ולפעמים בכלל לא שם. מבחינתי זה בסדר גמור, זה אופי הטיולים שלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amitaikl
יש איזו אפשרות לייצר סנכרון בין הנקודות אצלכם לאלו של off road? מאוד פשוט להעלות נקודות במקום אחד, אבל אם אני צריך להעלות לשני מקומות זה כבר נהיה מסורבל
נכון, אבל המצב הזה הוא אולי תוצאה מהרצון של כל גורם מלבדנו ליצור מאגרים פרטיים משלהם.
מצד שני, הרשיון הפתוח של OpenStreetMap מאפשר שימוש במידע שהועלה לשם גם על ידי הגורמים המסחריים האלו.
נשמע מטורף מוקשחות דרג צבאי ... למישהו פה יצא לנווט בשטח . בסך הכל עוקבים אחרי מסלול שהעלנו בארצנו הקטנה שמכירים בה הכל . כל טלפון פשוט יעשה את העבודה .
למטיבי לכת משואה למכירה :)
Sent from my Redmi 4A using Tapatalk