תודה,
אני מבין שאין לזה פתרון.
Printable View
בתחילת הקיץ היתה לי תחושה שהמזגן חלש. בקשתי במוסך שיבדקו, היה גז. בדקתי עם מדחום כשהחיישן בתוך תעלת האיוורור, המזגן מקרר היטב . אז החלפתי פילטר מזגן. נראה לי שזה מונע מהמפוח להתאמץ.
בכלל, אני מחליף פילטר מזגן כל 20,000 קמ. אני לא יודע אם זה בגלל מיקום שאיבת האויר אבל הוא יוצא מלוכלך מאוד.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
זו טמפ המזגן אצלי. כשהרכב עומד מונע, עולה קצת לאיזור ה8 מעלות.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1aae004733.jpg
איך הוא מחזירק מעמד בפנים? לא מתפרק גם?
אתה מתכוון לדש בורד ?
אצלי אחת המכוניות הראשונות בארץ אם לא הראשןנה.
הכל תקין ושמיש. שום קירשוקים ושום דבר לא התפרק ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
התקלקלה ידית אורות. שמעתי על התופעה מחבר. חשבתי שזה קורה בגלל התקנות מקומיות (אצלי ברכב הותקן רק וו גרירה וקודן) ולכן אצלי הכל בסדר. התבדתי.
הסמפטום: אורות ראשיים כבים ללא התראה או שכבים אם מעלים לאורות גבוהים/מדליקים וינקר.
תאורת לוח השעונים לא מושפעת מהתקלה ובפעם הראשונה שזה קרה לקח לי כמה שניות להבין שמשהו לא בסדר.
התיקון אורך 3 דק. מחיר הידית 680 שח לפני מעמ ויש רק מקורית.
הותקנה במוסך בלמס קרן אור בקרית גת. לדברי החשמלאי " זו מחלה בדצ'יה. עוד כמה חודשים היא תתקלקל שוב".
כן
קרה אצלי גם. הוחלף באחריות לפני כמה שנים ..
יש באיביי במחיר מצחיק.
בואצאפ יש לינקים לזה.
מה גורם לתקלה ?
האם הזרם לפנסים עובר דרך הידית?
אולי שווה להתקין ריליי
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
עלות הטיימינג כולל עבודה, קיט מקורי, משאבת מים ורצועת אביזרים 2200 ש"ח לפני מעמ.
עדכון:
הרכב עם 172000 ק"מ.
נקנתה באיביי והותקנה משענת יד בין המושבים בקדמיים. מבחינת איכות מרגישה כמו ג'אנק סיני אבל עושה את העבודה. נחמד שיש עוד מקום אחסון קטן במשענת עצמה. בכלל יש לרכב בעיה מבחינת אחסון בכלל וכוסות קפה בפרט. אני עובד על משהו.
מאז הטיפול האחרון הרכב עבר טיפול קטן והחלפת שמן גיר.
מאז החלפת שמן הגיר מעבר ההילוכים קשה בבוקר כשהמנוע קר.
יש לי תחושה שהשמן שהוחלף לא תואם את הנדרש במקור.
מישהו יודע מה סוג השמן גיר בדאסטר דיזל 4*4 מודל 2015?
בעיה נוספת שמטרידה אותי, אני לעיתים גורר עם הרכב נגרר טון +. בגלל המתלים הרכים מאחור הרכב שוקע והיצול רוכן ומעביר עוד יותר משקל לחלק האחורי של הרכב.
לא מעניינת אותי הגבהה אבל אני מעוניין להקשיח בצורה משמעותית את הקפיצים מאחור. הייתי שמח אם היו כריות אויר כמו ברכבים אמריקאיים.
האם יש קפיץ קשיח יותר תואם מקור שאוכל להכניס במקום המקורי? אולי של ניסן פייתפנדר?
יש 3 מקומות לכוסות קפה, כמה עוד צריך? [emoji6]
לגבי השמן - ספר רכב?
קיט הגבהה מגיע עם קפיצים מוקשחים ומכאן שאמור להוות הפתרון הנכון. לחילופין ספייסרים יגביהו בלי להקשיח, לטוב ולרע. המחיר בהתאם.
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
הנגרר אמור להעמיס את התפוח במשקל קטן, לא יותר מ 50 עד 75 ק''ג. אם הרכב שוקע משמעותית, משהו לא בסדר בהעמסה של הנגרר.
אסף.
לעניות דעתי כל קפיצי ההגבהה זה hd.
אולי הנגרר תקין אבל ההעמסה עלולה להיות עם עודף משקל קדימה.
כשהנגרר עמוס אתה יכול להרים את הייצול?
כשבנאדם לא כבד עומד על התפוח הדאסטר שוקע אותו דבר?
אסף.
גם כשהנגרר ריק, כבד לי להרים את היצול.
עשיתי כעצתך ועמדתי על תפוח הגרירה. הרכב עם מעט מאוד ציוד מאחור (2 ארגזי תחמושת. אחד עם כלים והשני פקל קפה)
אני שוקל כ70 קג. הרכב שקע מעט. אולי ס"מ. אם אני קצת זז הוא נע בהתאם. אני מעריך שכשהוא עמוס (לפעמים סוחב 150-170 קג. מדוד) המצב גרוע יותר.
בולמים מאחורה הוחלפו למונרו לפני כשנה.
אני לא רוצה להגביה את הרכב. רק הקשחה של הקפיצים מאחור. אין פיתרון פשוט של קפיצים באותה מידה רק קשיחים יותר?