הרשויות פוגעות בקטנים, כי הן יכולות. בגדולים כנראה שלא משתלם להן.
כמו שהבנקים יעשו לגדולים שחייבים מאות מליונים "תספורת" שתקטין את החוב במאות מליונים, ואילו לקטנים שחייבים אלפים בודדים יעשו "תספורת" שתוריד להם את הראש...
Printable View
הכי נכון על הנייר.
הכי מנותק מהמציאות בפועל.
כמה מכם כאן מכירים את המועמדים לבחירות המוניציפליות ביישוב שלכם?.............
ואני לא מדבר על מועצות אלא על ערים גדולות.
באופן כללי אני מכיר את ראש העיר שלי. אבל אני לא מכיר אף אחד מאלה שמתמודדים מולו.
לדעתי הוא עשה את שלו וצריך ללכת. אבל במי לבחור במקומו? לא מכיר אותם בכלל.
דבר אחד אני כן יודע - הוא ראש העיר כבר יותר מ-20 שנה וימשיך להיות ראש העיר עוד 5 שנים לפחות כי ללא ספק ינצח גם בבחירות האלה גם אם ישפוך על העיר אש מהשמיים. יותר מדי מתמודדים רצים מולו ומפצלים את המסה הקריטית של מצביעים שדרושה על מנת להחליפו.
אני מניח שזה ככה בהרבה מקומות.
מה שבטוח זה שבינתים אף אחד כאן עוד לא מדבר על גזירות דיזל. מרדימים את הציבור, אבל זה יגיע.
הבחור שאל על רכב והפכתם את זה לדיון על תקנות חדשות:-)
רק לידיעה האיסורים לא תקפים על רכבים חדשים מ2005 , בדיזלים החדשים מ2010 כבר יש מסנן חלקיקים אז לא רלוונטי.
שיהיה לך בהצלחה במה שתבחר.
מסנן חלקיקים זה הממיר הקטליטי ? או שיש עוד משהו ..
זה עוד משהו. שעושה לא מעט צרות...
https://www.youtube.com/watch?v=pksi_6i0EI8
לדעתי אתה מבלבל , שאתה רושם החל מ2006 אתה מתכוון לכיוון למעלה או לכיוון למטה ? 2006 כלול בתקנות החדשות ?
התקנה מתייחסת לרכבים משנת 2005 ומטה , המדבקה היא לא קלון היא איסור כניסה לאיזורים נקיים (כרגע חיפה וירושלים) , התקנת מסנן חלקיקים תבטל את המדבקה והאיסור.
רכבים עד2005 מעל 3.5 טון וגם רכבים עם 8 נוסעים ומעלה ששוקלים פחות מ3.5 טון לא יחדשו להם רשיון ללא התקנת מסנן חלקיקים, למשל טיוטה לנד קרוזר 8 מקומות עד 2005.
לאחר התקנת מסנן חלקיקים האיסורים יעלמו.
מי שקונה רכב דיזל 2005 או ישן יותר , מומלץ שיקרא את התקנות ,יבין אותם ואיך הם משפיעים על הרישוי של הרכב שלו.
אתה בטוח לגבי השורה האחרונה? הבנתי שזה לכל מי שקיבל מדבקה... ושרכב כבד לא יוכל לגשת לטסט ללא המסנן.
בתור צפרדע מנוסה אני טוען שהם פשוט טעו בהגדרות הרכבים:
"בשלב השני, שיכנס לתוקף בתחילת שנת 2019, תוגבל כניסתם של כלל רכבי הדיזל המזהמים (כולל טנדרים ומסחריות מתחת ל-3.5 טון למעט מכוניות פרטיות) אשר אינם עומדים בתקן יורו 4 לזיהום אוויר."
SUV ישן (M1 מרכב אחוד וכל הבולשיט הזה) הוא מכונית פרטית, לא טנדר ולא מסחרית. נקודה.
תחפש אחורה את צילומי המסך והקישור לתקנות שהעלתי.
עריכה:
הנה קישור לדיון, תגיד מה אתה מבין מזה.
לנדקרוזר 75, פראדו 8 מקומות ודיפנדר 110 - שימו לב
https://r.tapatalk.com/shareLink?sha...9&share_type=t
אני מחייה את השרשור טיפה..
כפי שאתם יודעים לאחרונה אני מחפש נבלה/כלה חדשה ושמתי עין על הפאגרו.
יש לי כרגע כמה בנזין על הכוונת מול כמה דיזלים על הכוונת, אני לא נוסע מעל 10,000 קמ בשנה ולרוב זה יהיה סביב ה 7,000 קמ ככה שמחיר הדלק פחות רלוונטי..
יותר מעניין אותי מה ההבדל בין הבנזין 3.5 של שנת 2005/6 לבין הדיזל באותם השנים ( פאגרו קינג), מדבר על מומנט, עלות חלפים, מחלות, כוח, וכו' קיצר כל מה שרלוונטי לשטח ולא למסביב
תודה:D
לבנזינים 3.5 יש מחלה של קוילים שלא זולים...
בנוסף המומנט מתקבל בסל"ד יחסית גבוה מהדיזלים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בנסועה שאתה מתכנן,
לדעתי אין התלבטות כלל , בנזין .
בדיזל מודרני אך לא חדש מהסוכנות, יכולות להגיע "הפתעות" יקרות מאד (מזרקים, משאבת סולר, טורבו ועוד מרעין בשין בדמות לוכדי חלקיקים וכו').
בהצלחה
רענן