בקיצור, ימין או שמאל, הצלחת לגרום לי להתגעגע למרג' סאנור
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Printable View
בקיצור, ימין או שמאל, הצלחת לגרום לי להתגעגע למרג' סאנור
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
הגענו לשלב שאפילו בג׳יפולוג צריך להתנצל בפתיח של תגובה על יפות נפש ושמאלנות;(
בלי קשר לטיול היחודי והיפה וסיפור הדרך הג׳יפאי המרשים, ביאסתם עם פרסום כתבה פוליטית למהדרין עמוסה באמירות נפיצות (ולא ברמיזות).
לטעמי האישי ( והשמאלי למהדרין ), ואני משער שלא רק לי, מדובר בהפתעה לא נעימה שלא ציפיתי למצוא בג׳יפולוג שבו המלחמות היחידות היו בין פעילי הלנדקרוזר לבין פעילי התא הדרומי של הכרכרות האנגליות או חדורי האמונה בגזע האינדיאנים, אבל *לא* נכנסה הפוליטיקה הישראלית, שמעכירה כבר כל חור אחר בחיים שלנו. חבל.
כבר סיכמנו שכל הטיול והרתב. הם אמירה פוליטית. של הכותב ולא של האתר.
הדיון הפוליטי זה לא מקומו....
והבמה פתוחה לכתובות טיול מכל הסוגים.
אסף.
[QUOTE=tallevi;809317]הוא לא התנצל. הוא פשוט הבהיר שהוא לא...
ובקשר לכתבה עצמה, בוא לא ניתמם...לא הניסוח זה מה שמפריע לך. לא היתה שום אמירה פוליטית בכתבה למעט ציון עובדות יבשות. שגם הן כנראה מציקות לך...
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk[/QUOTE
אהלן טל.
כתבתי בדיוק את מה שהפריע לי בקריאת הכתבה ( תוך פרגון לכותביה אגב), בלי התממות או כוונות נסתרות.
אתה לא מכיר אותי ( ואני לא אותך).
בעיניי הכתבה עמוסה פוליטיקה, בעיניך עובדות יבשות. חילוקי דעות לגיטימיים, ונסתפק בזה.
שנת טיולים טובה.
בקרוב תעלה כתבה נוספת על טיול במתכונת דומה שזכינו לעשות לפני שבוע.
אשתדל הפעם לא 'לעצבן' קוראים בעלי בטן רגיזה ו\או הבוחרים להיעלב אישית משום מה.
וכמו שכבר נאמר, אתה מוזמן להעלות כתבה על טיול ג'יפים בניחוח פוליטי מהצד שלך, אדרבה. מבטיחים לא לקחת אישית ואפילו להנות מהכתיבה.
יואב ואריק - אם תרימו את הכפפה, אעשה מאמץ להזמין אתכם להצטרף אלינו בטיול הבא (סוף אוקטובר ככל הנראה). אני אומר "מאמץ" כי כמות האורחים הצובאים על דלתנו, לשמחתי, היא מעל ומעבר למקומות שאנחנו מסוגלים להקצות בכלים שלנו, ובכל זאת...