תגובה: הרכב לא מניע,יש סטרטר אך אין ניצוץ ודלק בו זמנית,יש קשר בין הדברים או סתם צירוף מקרים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
אם אתה מוכן להשקיע עבודה ויצירתיות אתה יכול להוציא את המודול מהמפלג ולהתקין אותו חיצונית על צלעות קירור של מעבד מחשב ביתי.
איך למעשה מתבצע תהליך הקירור ע"י "חתיכת פח מאלומיניום" הנקראת גם גוף קירור חיצוני?
תגובה: הרכב לא מניע,יש סטרטר אך אין ניצוץ ודלק בו זמנית,יש קשר בין הדברים או סתם צירוף מקרים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ybar
איך למעשה מתבצע תהליך הקירור ע"י "חתיכת פח מאלומיניום" הנקראת גם גוף קירור חיצוני?
https://youtu.be/tX2VKEesUiE
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
בועז, מאוורר מחשב בייתי קטן על קיר האש ממש קרוב למפלג יכול להוות קירור מספיק יעיל למודול?
26 שנים החלק החזיק בתנאים האלו (למיטב הבנתי...).
למה לא להחליף לחדש ולחכות ל 26 שנים הבאות?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ybar
בועז, מאוורר מחשב בייתי קטן על קיר האש ממש קרוב למפלג יכול להוות קירור מספיק יעיל למודול?
לא. ממש לא!
בתנאים האלה מאוורר פשוט שלא מיועד לתנאי הקיצון של עבודת חוץ לא ישרוד.
לא מכיר כל כך את המודול אבל בעיקרון אני בעד היטסינק בלבד ( Fanless).
בכל מקרה יש לך פה כמה יועצים עתירי נסיון שכמו שאני מכיר אותם הם חפרו וחקרו את העסק לעומק ולרוחב.
תקשיב להם ותחסוך לעצמך זמן וכאב ראש.
זה מה שאני הייתי עושה.
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ