דרור, אני מאוהב בגלדיאטור האמיתי, אין לי בעיה עם מותג ג'יפ אם וכאשר מדובר בג'יפ.
אם הייתי יכול להרשות לעצמי, הייתי קונה את זה -
קובץ מצורף 121958
Printable View
דרור, אני מאוהב בגלדיאטור האמיתי, אין לי בעיה עם מותג ג'יפ אם וכאשר מדובר בג'יפ.
אם הייתי יכול להרשות לעצמי, הייתי קונה את זה -
קובץ מצורף 121958
לא נסחפו. אסף צודק. זו האמת.
הרנגלר רוביקון הוא אולי האוטו הכי מוכן לשטח מהיצרן שיש כיום, אבל השאלה היא מה זה "טיול" ומה זה "מסע".
מקרר/צידנית עם בירות וסטייקים, מנגל, אוהל, 4 שק"שים, וכמה ברזלים כמו פגושים, כננת, ציוד חילוץ אלמנטרי ומה נשאר למטען המועיל? אבא ואמא ושניים-שלושה ילדים וזהו. האוטו בעומס מלא.
היה איזה מבחן ישן של מגזין דרום אפריקאי רציני - רוביקון ארוך מול דיפנדר. אני מתעצל לחפש אבל תאמינו לי שהתעמקתי בו עד הסוף.
הג'יפ היכה את הלנדרובר שוק על ירך במבחן הביצועים והעבירות נטו.
אבל כרכב למסעות - כזה שמעמיסים בו כל מה שצריך, מה שאולי צריך וגם מה שלא צריך "אבל טוב שיהיה" - הדיפנדר ניצח בענק.
אז אם אתה מטייל חד יומי או ישן בלילות בצימרים ולא סוחב חלק מהציוד - סבבה. סוחב המון ציוד? צריך לחזק מתלים וסרנים גם עם צמיגים לא ענקיים. לא לחינם אחד השיפורים הנפוצים ברנגלרים (לפני החלפת הסרנים קומפלט למפלצות בנויות בסדנא בעלות של חצי האוטו) אלה כל מיני ערכות ברזלים לעיבוי הסרנים מבפנים ומבחוץ - כי הם מחייכים ונשברים.
לא לחינם צה"ל בחר בתחילה בסופות 3 ו-4 על בסיס ג'יפ J8 - עם סרני 60 אחורי ו-44 קדמי מחוזקים ובלמים מוגדלים, כי המשקל המותר גבוה מזה שמציע הרנגלר המקורי. זה שהמוטציה גם עלתה לצבא פי 2 מרנגלר זה סיפור אחר שבעקבותיו העדיפו לקנות יותר רנגלרים בחצי מהעלות - הם כנראהיחזיקו מעמד חצי מהזמן, אבל זה כבר לא חשוב לצבא בכלל.
אנחנו מכירים את זה גם מהסופות שהן בדיוק אותו סיפור - אוטו קשוח וחזק ומאוד חסון ומצ'ואיסטי, אבל בתכל'ס, עם כושר העמסה מקסימלי די מוגבל, מה שנקרא - לייט דיוטי. כמו הרנגלר. עם כל הצער שבדבר. ואז מתחילים לשדרג כי אין ברירה.
פורסם שכושר העמסה של JT גלדיאטור יהיה 730 קילו, משמעותית יותר מ400 קילו של רנגלר JKU, ולא רחוק מהטנדרים היפניים (100 קילו פחות מהיילקס למשל). מן הסתם כן עשו שם בדיוק את השינויים הנדרשים שאסף מדבר עליהם.
זה חלק מהסקס אפיל, אבנר.
מפתיע שאף אחד לא העלה את זה: איך הוא לעומת הראפטור, שמין הסתם אין לו את מגבלת ההעמסה הזו?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
לראפטור בהחלט יש מגבלת העמסה.
כל אחד מהיפנים מאפשר משקל העמסה גבוה יותר מראפטור..או גלדיאטור.
מוכן לוותר על ה-150קג בשביל הסרן החי מקדימה..
מרחבי הרשתhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5151a09e8e.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
גלדיאטור עם מרכב אחוד וסגור יהיה רכב הטיולים/מסעות האידאלי במיוחד עם מנוע הדיזל.
אני מניח שמהר מאד תצא גרסת אפטר מרקט כזו או אפילו גירסה מקורית מהיצרן.
האוברלנדינג לאחרונה הפך להיות טרנד לוהט בארה"ב ומכאן ההשערה שלי.
תכלס, כעת משהופסק ייצור הדיפנדר, אין כמעט בשוק רכב מסעות מוכן מהיצרן אולי למעט טויוטה סידרה 70 וזהו- השוק זועק לרכב מסעות מושלם מהיצרן וגלדיאטור דיזל עם מרכב אחוד וסגור בהחלט יכול להיות כזה.
ניסאן פטרול?
עריכה,
ראיתי מה עשו לפטרולים החדשים,
שכח מזה,
טעות שלי.
היום יש גם פורטלים למתלה נפרד...
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
זהו
הוא הוצג רשמית לפני כמעט שבוע.
https://www.youtube.com/watch?v=F5qz...8#action=share
אני מאוהב.
גלדיאטור רוביקון עם שני אופנועים מאחור זה החלום האולטימטיבי!
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בועז להערכתי הגלדיאטור יישאר בגדר חלום.
רוביקון JL עןלה שם ברמת איבזור בסיסית כ- 45,000$ מחיר צפוי בארץ למעלה מ- 400,000 ש"ח
גלדיאטור רוביקון יעלה למעלה מ- 60,000$ שם לפי ההערכות ברשת....כמה יעלה בארץ מפחיד לחשוב ובכלל ספק אם יהיה יבוא סדיר
שלמה
תפסיק לבלבל אותנו עם עובדות ומספרים.
זאת פנטזיה. תמונות רקע במחשב.
בחיים לא יהיה לי חצי הסכום לטובת רכב...
תנו לאונן בשקט!
מה יש לכם?!
ואוו .. אין ספק שזה נראה מרשים ביותר .. כולל הבלונדה :) והרמקול בלו טוט' הנתיק .. מכונת קיוקי מושלמת !!
הקומנצ'י קצת יותר יפה :)
שלמה, התכוונתי לרכוש כזה בעוד 15 שנה כשאוכל לגייס את הסכום למשומש. עד אז חלום...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
דור רביעי לאגדה: ג'יפ רנגלר בישראל http://cars.walla.co.il/item/3204734...n=socialbutton
רוביקון ארוך יותר זול מסהרה ארוך???
Sent from my iPhone using Tapatalk