תגובה: האם זהו העתיד של הטנדרים
לטעמי יש כמה בעיות מהותיות במשוואה רכב חשמלי+טיול שטח ארוך = הנאה.
כידוע גיפ מייצרים את ה 4BE החשמלי. כמות התקלות האלקטרוניות והחשמליות משגעת את הנהגים. מחשב הרכב משתגע ומתריע על אינסוף תקלות. טווח הנסיעה ( עדיין) נמוך. ההנאה נפגמת.
דמיינו רכב חשמלי שמושבת בשטח. טלפון לתמיכה לא יעזור ( אין קליטה ) , תפעול הבעיה בשטח בלתי אפשרי בעליל ( לך תאתחל מחשב )
והינה לכם מתכון בטוח לחוסר הנאה.
מי שעוקב אחרי TRAIL RICON , הבחור שם החליף את ה 4BE שלו ל 392 ובנימה שאופיינית לאמריקאי שלא רוצה לפגוע חס וחלילה ב JEEP פירט את הבעיות הקשות שיש לרכב חשמלי בשטח ולמה הוא בחר להחליף אותו.
חבלי הלידה של רכב השטח החשמלי ארוכים. אני בטוח שבעתיד האמינות תעלה, התמיכה תעלה וההנאה תגבר אבל נכון להיום אני, לפחות, לא הייתי עובר לחשמלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivviz
דמיינו רכב חשמלי שמושבת בשטח. טלפון לתמיכה לא יעזור ( אין קליטה ) , תפעול הבעיה בשטח בלתי אפשרי בעליל ( לך תאתחל מחשב )
.
לא יודע לגבי כל השאר, אבל אני חייב להודות שלאתחל מחשב (אחרי שפעם אחת לימדו אותך או קראת ספרות והבנת לבד) נשמע לי כמו תיקון תקלה הרבה יותר פשוט מאשר פראדו ששובר בולג'וינט / קלאץ' שהחליט ללכת או כל תקלה מכנית אחרת ברכב...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
k9.amit
לא יודע לגבי כל השאר, אבל אני חייב להודות שלאתחל מחשב (אחרי שפעם אחת לימדו אותך או קראת ספרות והבנת לבד) נשמע לי כמו תיקון תקלה הרבה יותר פשוט מאשר פראדו ששובר בולג'וינט / קלאץ' שהחליט ללכת או כל תקלה מכנית אחרת ברכב...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
נכון...אבל זה בנוסף על התקלות המכניות...גם בריביאן יש בולג'ויינטים, תפוחים ציריות וכאלה...
וזה לא שאני מסכים עם ZIVVIZ.
בעיקרון רכב חשמלי אמור להיות אמין יותר וקל יותר לאבחן ולתקן.
גם היום רוב האנשים אין להם את היכולת והידע להתמודד עם תקלות ניהול מנוע ברכבים המתקדמים ויש כאלה שכן, אז אני לא רואה כזה שינוי בנקודה הזאת.
טל.