לא שבא לי להכניס את הראש שלי במחמאות הדדיות, אבל פיזיקלית, שכחתם להתיחס לזווית הפיזור והגידול בשטח המואר ( מה שמחזיר את הדיון להצפה לעומת זרקור).
בקיצור, אם כתוצאה מהמרחק, גדל גם השטח המואר (וזה תמיד נכון) אז ברור שיש ירידה בעוצמת ההארה.
Printable View
לא שבא לי להכניס את הראש שלי במחמאות הדדיות, אבל פיזיקלית, שכחתם להתיחס לזווית הפיזור והגידול בשטח המואר ( מה שמחזיר את הדיון להצפה לעומת זרקור).
בקיצור, אם כתוצאה מהמרחק, גדל גם השטח המואר (וזה תמיד נכון) אז ברור שיש ירידה בעוצמת ההארה.
חשבתי שברור לכולנו שמדובר על תאורת הצפה ולא תאורה ממוקדת, המטרה להאיר מחנה לילה . . . לא להתמקד על חיות בלילה.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
מי אמר שזה נקודתי?
אני מתלבט…
מה עדיף 2.70 או 3.34?
Jeep GC ZJ 3.5 IR
Honda 300EX
לד על עמוד - מקור האור יוצא מנקודה אחת.
לעומת גרלנדה או פיזור של לדים לרוחב כל דלת הבגאז׳ אצלי, שמוציאים את האור ממספר מקורות מרוחקים אחד מהשני, ואז אם אתה עושה צל ממקור אחד, יהיה עדיין מקור אור אחר על אותה נקודה.
תכל׳ס, אצלי אין צל על שולחן העבודה, מה שמאוד מקל ונוח ...
מכיר את הסידור שלך, הוא יפה מאד, ונוח לשטח עבודה מצומצם ליד הרכב.
אנחנו עדיין בשלב טיולי משפחות עם ילדים והפקת ארוחת ערב.
זה אומר 2 שולחנות מוצבים בניצב אחד לשני ו3-4 מבוגרים + ילדים שמכינים יחד.
צריך להאיר הרבה יותר שטח.
את השולחנות היינו ממקמים מתחת לגרילנדה והאור היה על השולחן.
זה לא מנע את בעיית הגובה והבטן של הגרילנדה, ורוח שמסיט את התאורה.
ניסינו גרילנדה, זה פשוט פחות נוח לשלב העבודה, ומציק אם זה מתנפנף.
מוט אלומיניום טלסקופי בגוב בערך 4מ מהקרקע עם 3 זרקורי היצף פתרו את זה לגמרי.
לא זרקתי את הגרילנדה, היא פשוט פחות שימושית.
מחפש המלצה לפנס נטען "לתקוע" בחלקו העליון של המוט. אני לא רוצה להיות תלוי במקור מתח זמין. זמן עבודה - 1-1.5 שעות גג.
פה אין משהו מוחלט. זה לא כמו בצל בשקשוקה שכולם למעט אחד או שניים מסכימים שזה טעות בלי...
הפתרונות שונים וכל אחד יחליט מה מתאים לו בהתאם ליתרונות והחסרונות.
עמוד תאורה נח מאוד להקמה מהירה ובלתי תלויה.
יתרונות- פרישה וקיפול מהירים, הברחשים רחוקים מהאוכל.
חסרונות-הוא פיזור אור מוגבל, צל בגלל מקור אור יחיד.
גירלנדה:
יתרונות- פחות צל.
חסרונות - נתקע בראש ולעיתים מושך ברחשים לגובה האוכל.
דורשת תשתית תליה של עמודים ולעיתים רכב נוסף.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
דורון, הסידור שלי מותאם לצרכים שלי. יש לי גם גרלנדה טובה וכבר מזמן אני לא לוקח אותה..
אתה מתאר צורך שונה, אבל הפתרון שלך לא יותר טוב. האור מגיע מנקודה אחת, אם היא מאחוריך אז אתה מטיל צל על אזור העבודה, ואם היא לפניך ולא מספיק גבוהה אז זה יסנוור אותך. מאחר וציינת 3-4 מבוגרים, אני מניח (לפחות) 2 רכבים - אז אם תיישם מוט תאורה כזה על כל אחד מהרכבים (רצוי בשילוב גוונים) ותמקם אותם גבוה משני צידי המתחם המואר, תקבל את כל היתרונות...
אני קניתי כזה:
https://www.aliexpress.com/item/-/32815460706.html
בזמנו זה עלה 27 דולר.
הסוללות מספיקות גם ללילה שלם או שניים.
יש מוצלחים ממנו, אבל כאן היתרון הוא סוללות בזמינות גבוהה (יש לי סטוק שפירקתי מסוללות של מחשב נייד), כך שתיאורטית אני יכול להנות מתאורה במשך שבועיים לפחות. (שלא לדבר על כך שזה מגיע עם מטען לחשמל או לרכב. אצלי המטען חשמל היה דפוק, או נדפק כשהטענתי תוך שהפרוז'קטור עובד, והמוכר שלח מטען חדש.
אצלי זה מחובר בקצה של מוט צבעים, או על עץ מזדמן. (במקום הבסיס חיברתי אומגה שמשתחלת על קצה המוט).
בנוסף,
יש מצב פליקר אדום/כחול אם אתם בקטע של מסיבות טבע, או התחזות למשטרה.
*לוודא שמזמינים עם סוללות
קשה לי להאמין שחכה תחזיק כזה פרוג'קטור בקצה.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
חכה זה דרעק. גם עם פנס קל. מהסיבות שצוינו כבר. זה יושב על מוט צבעים.
כאחד שניסה הכל , הכל מהכל ,
החכה הכי פרקטית בכל המובנים למרות החסרונות שציינתי בתגובתי הראשונה ,
איתי כבר כ 8 טיולים ואין לי מושג על מה אתם מדברים מבחינת רוחות וצל ....
בגל שטפונות האחרון ישנו קרוב למפל של נחל חלמיש , היו רוחות חזקות לא הרגשתי משהו מיוחד מבחינת החכה והתאורה , רק עכשיו שהעליתם את הנושא מנסה להיזכר ... וכלום ,
התמונה שהעליתי בתגובה הראשונה משם , האור כזה חזק של התאורה ומאיר שטח גדול כך שאם החכה זזה מהרוח לא תשפיע על התאורה בשטח .
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
יורם, אני ועוד כמה משתמשים באביזר יעודי שמתחבר לנעל ההדק של המצבר ויש לו בצד שני חיבור מהיר של סיטק עם אינדיקטור של 3 לדים בצבע רמזור שמשקפות את מצב הטעינה של המצבר.
ירוק מעל 80 אחוז
צהוב - 60-80 אחוז
אדום- נמוך מ 60 אחוז.
משתלשל קבוע בחזית הגריל וחוסך אפילו לפתוח מכסה מנוע.
מאוד מומלץ.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94