למדו מטויוטה ...
הלקוחות קונים עם נסיעת מבחן ובלי ואפילו בלי רכב תצוגה ... קונים ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
למדו מטויוטה ...
הלקוחות קונים עם נסיעת מבחן ובלי ואפילו בלי רכב תצוגה ... קונים ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
את התשובה אם הם הצליחו להגדיל את המכירות ב עשרות אחוזים נדע רק בסוף 2020..
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
בוודאות יצלחו. ככה זה עם כל דגם חדש. זה לא רכב, זה סמל סטטוס. מי צריך נסיעת מבחן, זה רק לחכמולוגים שחושבים שהם מבינים משהו.
לפי רמי גלבוע, תא המטען קטן מהדגם הקודם שהיה גם הוא פצפון.
מעניין, בסשן הקודם שלי עם ג'יפים שהסתיים ב2011-12 הג'ימני לא היה כזה להיט בתודעה ( אולי אצלי ..), היו גם הרבה יותר אפשרויות בחירה, כשחפשתי לפני שנה פתאום הוא התבלט במיוחד בסעיף העלות תועלת עם הילה בוהקת של ג'יפ -ג'יפ.
מה ההזדעקות הזו על המחיר ?
תפקחו עיניים ותסתכלו סביב - זה לא הג׳ימני שעולה ביוקר, אלא המדינה שלנו.
למה, איזה ג׳יפ חדש תקנו היום ב-135k, או אחרי ההתייקרות (של כולם) ב-150k ? ועוד עם אביזרי בטיחות מקוריים כלולים במחיר ולא איזה דרעק שמותקן בארץ וגורם יותר נזק מתועלת ?
שמעתי על זה גם, לפי התיאורים זה ממש מביך.
מצד שני, מרחב המחייה לנוסעים במושבים האחוריים שופר משמעותית וגם ארוכי-רגליים כבר יכולים לשבת שם.
האמת ? נראה לי כמו החלטה אמיצה ונכונה. ממילא תא המטען בג׳ימני לא מספיק לציוד של 4 אנשים ליום טיול אז לפחות שישבו בנוחות, ובתור בונוס יש מרזבים שאפשר לקבע אליהם גגון ראוי. בשימוש הנפוץ יותר שבו נוסעים ביחיד או בזוג, ממילא מקפלים את המושב האחורי או שמים עליו ציוד, אז זה לא באמת משנה.
אורך כללי זה לא אינדיקציה.
זה נתון מקצה לקצה, שינוי של ס''מ בודדים יכול לבוא לידי ביטוי גם בפגוש.
זה לגמרי פריט אופנה כרגע, אנשי שטח לדעתי הוא אחוז מאוד קטן מקהל היעד.
אפילו לאמא שלי שבפניסיה הוא עשה חשק.
בגדול מה היא צריכה יותר.
ואם מסתכלים על המחיר, סביר להניח שהוא ישמור על ערכו לבסוף יותר מכל מיני או משפחתית אחרת.
ג'ימני קטן כי הוא צריך לעמוד בתקנות מכוניות Kei-Car היפניות. אלה שפוטרות את בעליהן מהצורך בבעלות רשומה על מקום חניה פרטי משלהם. שם זה קריטי.
המגבלות הן אורך עד 3.4 מטרים, רוחב עד 1.48 מטרים, גובה עד 2 מטרים, נפח מנוע עד 660 סמ"ק, אפשרי מוגדש ועם הספק מירבי עד 64 כ"ס. זה המפרט של הג'ימני ביפן. בדגמי הייצוא יש מנוע אטמוספרי גדול וחזק יותר, גלגלים יותר רחבים ויותר גדולים ומפשק גלגלים גדול יותר עם כנפונים בולטים.
כדי להגדיל מרווח רגליים מאחור, הוקטן תא המטען עוד. למעשה זהו לא תא מטען ואפילו לא תא כפפות, עיתון של יום שישי מקופל ייכנס לשם די בקושי. רוצים להעמיס מטען? קפלו את המושב האחורי. מרווח הרגליים מאחור מספיק אפילו לי. ניסינו. נסענו בו ארבעה. לא תענוג גדול, אבל נסבל איכשהו. האבזור יפה ביחס לדגם הקודם. מפרט בטיחות אקטיבי לא רע, בקרת שיוט, מסך מולטימדיה גדול, פנסי לד, חימום למושבים, חישוקי סגסוגת. אפילו גלגל ההגה סופסוף מתכוונן לגובה...
כושר ייצור מוגבל ועודף ביקוש בעולם אחראים להקצאה נמוכה יחסית לשוק שלנו.
המחיר יקר? כאן אני עוצר. אתם יודעים בדיוק למה (רמז, זה לא רק היבואן) ויודעים את דעתי.
עם כל הכבוד לרמי...
בתור אחד שהחזיק עד לא מזמן ג'ימני ככה שהוא מכיר טוב מאוד את תא המטען של הישן ובדק את המידות של החדש על הנייר ובפועל - זה שטויות.
גם בדגם הקודם תא המטען היה פצפון. בדגם החדש יש תחושה שתא המטען הרבה יותר קטן, אבל זה בגלל שמשענות הגב של המושב האחורי מקבלות זווית קלה אחורה (ריקליינר כזה) מה שמוריד עוד את נפח האין תא מטען. מה ששוכחים להגיד זה ש -
1. בקליק אחד אפשר לשנות את הזווית של המושב האחורי, להפוך אותו ללא נוח כמו המושב האחורי הקודם ולהחזיר את רוב נפח תא האין מטען שעבד.
2. ברגע שמקפלים את המושבים האחוריים בדגם החדש מקבלים תא מטען הרבה יותר גדול ושימושי, בגלל שהסירו את מחזיקי הכוסות המטופשים שהיו בדגם הישן ועכשיו נוצרת רצפה כמעט שטוחה לכל רוחב הרכב.
הג'ימני זה רכב למטייל בודד, גג לזוג. היה ונשאר.