הרפתנים שאני מכיר נועלים נעלי בטיחות עם כיפת מתכת כנגד דריכת פרות..
זה אלו שלא נועלים מגפיים להליכה בחרא העמוק.
Printable View
לא אמרתי שהרפתן נועל אותם.
אמרתי שהספק שלו יודע לספק אותן.
ואגב,
בתור אחד שעבד עם פרות לא מעט, מעולם לא הלכתי עם כיפת מתכת, וכשפרה דורכת עליך זה לא נעים אבל לא סוף העולם.
דורון,
מקורי זה המותג שאותו ביקש פות״ש.
זה לא אומר שקנגרו או לאגרו או בלנדסטון או כל נעל אחרת בסגנון מגף אוסטרלית פחות איכותי מרדבק אבל אף אחד מהם הוא לא המותג המבוקש.
בעניין הרפתנים, בעל שנות עבודתי ברפת ( והיו כמה), נעלתי מגפי המגפר שחורות מגומי ווואללה, לא זכור לי שפרה הייתה קרובה לדרוך לי על הרגל.
מצד שני, אני לא מדמיין איך אפשר להסתדר ברפת רווית המים והזבל סביב החליבה עם מגפים נמוכות מעור
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
זה כי היית רפתן ולא בוקר.
אבל כאשר מציעים בננה ולא תפוז ומציינים שמדובר בפרי אחר שעשוי להתאים טוב יותר ובנוסף מחירו טוב יותר, זה שונה מאשר לומר שניתן לרכוש את התפוז בזול יותר (ולהתכוון למעשה לבננה).
טוב, יאללה - ... אני עובר למצב סופ"ש, הכל טוב.
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
בגרעין
350 + 149
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7316c5a629.jpg
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
תתווכח
יעשו הנחה
400 שח
בלי להתווכח ולצאת מהבית ב 350 שח וגם בלי לפרנס יבואן חזיר.
שקל הנחה הוא לא עושה לחברים שהרביצו לו בכל שנות הבית ספר
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לדעתי האישית בגלל החיפוש רק אחרי מחיר נטו ,שוכחים את חוויית הקניה.
להגיע לחנות,למדוד,לראות עוד דגמים, על הדרך מוצאים עוד משהו שחיפשתם והא לכם.
להתווכח זה חלק מהישראליות שלנו, זה ב DNA (זה לא להתווכח ,כמו להרגיש שנתנו לנו הנחה).
בחנויות של אספקה לתעשייה ,על הדרך גם עושים קפה ונכסים לפעמים לכל מיני שיחות חולין.
עוד סוגייה שלא עולה כאן , זמן אספקה :
לפעמים בא לי מוצר ,ובלי יכולת להסביר למה...אני רוצה אותו היום. ויש מעיין ריגוש פנימי ,ללכת ולרכוש אותו באותו רגע , בלי קשר לגיל שלנו.
עוד נושא זה יציאה מהבית ,בלי אישתך או זנבות אחרים, נטו זמן התחביב או למוצר שאתה מחפש.
בקנייה ברשת ,זה שונה,ואני רוכש לא מעט ברשת ,בעיקר לילדים.
1. עד שמגיע המוצר
2. הצבע במסך זה לא הצבע של המוצר שחשבת
3. לפעמים למדינה מסויימת ,יש דגם זהה בשם, אבל לישראל יש דגם אחר .וכך יוצא שאתה לא מקבל בדיוק את אותו חולצה אן מכנס.
בקיצור כל אחד והשיקולים שלו.
לחסוך 100 שח זה לא היסטרי, עוד רגע יבוא הילד שלך ויבקש היום לתקן את המגן מסך שלו ב 100 שח(:
או הבת תאמר לך שהיא הולכת עם חברים לסרט ...."אני צריך 100 שח" היא תאמר . (:
המון בריאות לכולם ,ו ש 100 שח יהיו הבעיות שלנו בחיים
בניגוד לשיר... נעלים לא קונים מהר...
מודדים בארץ ומזמינים מחול...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אחרי 15 שנה עם בלנדסטון קניתי רדבאק.
לא נוח ומכאיב לי ברגל, גם עם מדרסים.
מי שרוצה זוג רדבאק מעור הפוך מידה 45 יד שניה אני מוכר ב250₪
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
אז אחרי 4 שנים שהסוליה בבלנדסטון החלה להיפתח מעט ללא שימוש חריג - אני יכול להעיד שהאיכות שלהם היום פחותה מהאיכות של לפני 17 שנה. אז הנעל החזיקה כמעט עשור בלי דראמות וראתה לא מעט מים וחומרי ניקוי בדרך.
אז כאלטרנטיבה נעלתי את הרדבק (בנות 5, נקנו בגרעין והלכתי איתן מספר חד ספרתי פעמים, ישבו במגירה בארון)
בהתחלה חשבתי שדרכתי על משהו, אבל ב200 מטר של הליכה מהרכב לבר - הסוליה פשוט התפוררה לאבק. דרך כזה עוד לא ראיתי..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b3bbe1956d.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...54918956de.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
ממש לא מפתיע,
גם לצמיג יש אורך חיים מוגבל גם אם הוא לא נסע כלל.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk