Ill bite on that one
תן לי דוגמה בבקשה גיא לעסקה כזו אפשרית.
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
Printable View
אבדוק בקבוצות ...
בכל מקרה האוטו הזה נמכר מהר ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e1c5efb515.jpg
אני לא מוכר :)
אבל המקום הראשון לחפש הוא קראסו טרייד אין.
הם מניאקים אבל כמעט בלעדיים על הסוג הזה ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.yad2.co.il/vehicles/4X4?...l=2590&Order=6
יש לא מעט ביד 2 ..
שיפור הגה יכול להיות גם הבסיסית המומלצת מאד.
זרוע מגל מחוזקת מקורית אם לא הותקנה עדיין, וזרוע הגה ורדיוס מונמכים.
הגה רוחבי מיותר לחלוטין למי שלא הופך את הרכב לרכב עבירות בהגדרתו.
לא רלוונטי למנוע אטמוספרי.
מערכת קירור סטנדרטית תקינה, זה מה שצריך.
אם זה רכב מוסב לטורבו, יש רשימה של עוד כמה דברים, פולי מוקטן הוא לא הראשון.
אני באמת חושב שאתה פוסל מהר מידי הפרדת רשויות.
שמע אתה נראה לי רוצה היילקס ישן וזה הכל. אני בהחלט מבין אותך ואני גם נהנה מאד לנסוע בגרוטאה, הרבה יותר מאשר בכל רכב חדש.
חלקים זה לא כזה סיפור- יש חלקים מתאימים בחלק מדגמי ה2X4 , וגם ב4X4 מדגמים מאוחרים יותר וכלים יפנים אחרים- אפשר למצוא.
הנסועה היומית אכן מעט גבוהה מדי לרכב כזה, אבל עם טיפול זה אפשרי. אני נוסע 20K בשנה עם ההיילקס וזה סביר.
בסוף- אם אתה שואל אותי, פעוטון לילד זה איום הרבה יותר כבד לשרידות הכלכלית מאשר היילקס ישן. צריך לשים דברים בפרופורציה.
אני רוצה היילקס אבל לא בכל מחיר. לא אם זה אסון ידוע.
הגבלתי עצמי בתנאים - כלי כמה שיותר רגוע, נסועה ספציפית שגרתית, תקציב תחום עם גמישות למקרה קצה במיוחד.
אני מבין שטרופר ארוך לא יהיה מציאה יותר טובה מבחינת הבלאי והסיכון? זה אולי הכלי היחידי הישן שאני מוכן להסתכל עליו כרגע שאינו טנדר.
אתה הולך לקנות אוטו בן 15-20 עם כנראה מעל 300000 ק"מ, לנסוע עליו 25000 ק"מ בשנה ואתה מצפה לאמינות טובה.
מה זה טובה?
אתה יודע מצויין שבשנה הראשונה אתה תתקן ותסדר את כל מה שהיד הקודמת התעצלה לסדר או דחתה.
אם תקנה אוטו מספיק טוב זה יהיה מעט אבל עדיין יהיה קיים.
אני חיפשתי ההיילקס כמעט שלושה חודשים והרמתי ידיים, את הפאגרו מצאתי תוך שבועיים (וראיתי כל מיני SUV לא רק מיצובישי).
לא ברור לי למה אתה נעול על טרופר, מידת צמיגים פושרת וחוסר בנעילה אחורה לא הופכים אותו לאטרקציה בעיני.
בהצלחה
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
מנסיוני, לא נכון לדבר על האמינות של ההיילקס הנ"ל בהשוואה לרכבים אחרים. הדבר היחיד שניתן להשוות אותו זה להיילקס אחר מאותו דגם.
הוא בליגה משלו. גם אחרי 13 שנה אצלי, הוא מצליח להרשים אותי באופן שבו הוצאות התחזוקה שלו נמוכות יחסית וצפויות.
מבחינת הקילומטראז' והאמינות, לא הייתי מהסס לעשות עם ההיילקס שלי 25k ק"מ בשנה, וגם לא 100k, כמו שלא הייתי מהסס לעשות את זה עם רכב שטח אחר, חדש, בהנחה שהייתי מוכן לשאת בהוצאות הכבדות של רכב כנ"ל בנסועה כזו, דלק, צמיגים וכו'.
עם זאת, חלק גדול של ההיילקסים שתמצא בשוק המשומשים, עדיין נראה כמו היילקס, אבל הוא בוודאי לא טויוטה, אלא ערימה של חלפים סיניים חסרי שם שהורכבו בידיים שמאליות. הקילומטראז' הגבוה של רובם שמגיע ביחד עם שחיקה של מכלולים שהוחלפו בחלפים סיניים במוסכים דפוקים בטח לא משפר את התמונה.
כשעזרתי לחברים לחפש היילקס ישן נתקלתי בהרבה נבלות דוחות שלא הייתי לוקח גם בחינם, אבל נתקלתי גם בהיילקס שעשה לי חשק להחליף את ההילקס שלי מולו, ובמחיר הוגן: 35000 ש"ח.
תודה שוב,
צחי, הייתי תחת הרושם שהטרופר עם נעילה מקורית, כנראה שאני טועה...
חנן, ומה נגמר עם ההיילקס הזה ב35?
נמכר בזמן שהחבר היסס.
אין נעילה מקורית ומעל שנת 98 אפילו ARB בקושי זמינה.
מידת צמיגים 245/70/16 שהיא לא להיט ויש שמועה שכבר לא כזה קל להעביר את הרכב ל-31 (מעבר לזה שצריך לרכוש סט ג'אנטים).
אבל האוטו מרווח והכי נוח מבין היפנים לדעתי.
מי שמגיע עם נעילה מקורית זה פאגרו ופרדו.
את ההיילקס שחנן מתאר גם אני חיפשתי אבל זה כמעט כמו חד קרן, רק באגדות.
הרכבים של חנן ודורון כנראה מאוד אמינים וטובים כאשר הם אצל אותה יד כבר יותר מעשור, משמשים בשנים האחרונות כרכבי טיולים נטו וזוכים ליחס אהוב אבל יש לי הרגשה שרוב ההיילקסים היו או רכבי עבודה מוזנחים או רכבים שנוסעים לבור/חורשן/תל חדיד וכו' בשביל להתגרזן ואז או שהם סופר משופרים והרבה מעבר לגבולות החוק או שהם לעוסים ושבורים (ויש גם את שתי האופציות יחד).
אני מאחל לך מכל הלב למצוא חד קרן כזה, בדיוק כמו שאני רציתי אבל אולי כדאי להתכונן גם לאופציה נוספת של רכבים יותר זמינים.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
מסכים איתך צחי ואני ריאלי, לא נעול על היילקס אבל לא מחפש סתם הרפתקה.
ברשותך, אני רוצה להוסיף התייחסות כלכלית לנושא:
עלות קילומטר בטנדר- בסביבות 1.3 ₪.
עלות קילומטר ברכב פרטי חסכוני- בסביבות 0.8 ₪.
הפרש של 0.5 ₪ לקילומטר.
בנסועה שלך זה בערך 12000 שח בשנה.
שווה?