תגובה: הורדת הספייר מהדלת האחורית משפרת את העבירות?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
אתם סתם חופרים, כל אחד שיקח את ההבנה של איך הדברים עובדים ויישם אותה במקרה הפרטי שלו, אם זה בבניה של רכב מסעות , רכב רוק באונסינג או גלגל רזרבי של ג׳ימיני. - מה שחשוב זו ההבנה.
אם לא תשאל איך תלמד?
זה דיון דומה מאד לשאלת ספייסרים ברוחב אינצ לגלגלים, והשפעתם על יציבות הרכב מעבר להשפעה על מראה הרכב.
היו שנשבעו באימם שהשינוי מהותי מאד.
אבל כשמפרקים את זה לעובדות בחפירה קצרה.. יוצא שהשינוי במרכז הכובד הוא פחות מ-2%, ומנגד יש השפעה שלילית על היגוי, מיסבים וחוקיות.
ועכשיו, אחרי ״חפירה״, שכל אחד יעשה מה נעים לו.
אותו דבר עם הגלגל בגימני.
אם המטרה היא מקסימום אחיזה מקדימה וכמה שפחות הישענות לאחור במעלה תלול, אז ההבנה שלי היא מינימום משקל בזנב ובעיקר לרכבים עם זנב ארוך יחסית.
זה לגבי האיכות...
מבחינת הכמות...שים לב שאני כבר לא מדבר רק על הגלגל אלא גם על כל המטען מאחור בנוסף אליו...
ודוגמא טובה לכמה הקצת הזה עוזר זה לראות אנשים נתלים על צד מסויים ברכב על מנת לאזן את המשקל...כמה משקלו של אדם ממוצע ביחס למשקל הרכב?? לא הרבה...ועדיין..
ואני מדגיש, ההתייחסות שלי היא רק במצבים של שיפוע תלול.
טל.
הורדת הספייר מהדלת האחורית משפרת את העבירות?
נו באמת..
שאלת על גלגל ועכשיו מוסיף מטען ועוד משתנים.
רצית תשובה על גלגל, קיבלת.
הוספת מטען משמעותי?
ע״ע מה הסברתי לך לגבי יחסיות המשקל ביחס למשקל הרכב והחלוקה.
אני לא חושב אחרת ממך לגבי משקל רב מאד בשיפוע תלול.
לא נכנס לויכוח המהנה שלכם.
מנסיון עם דיפנדר קצר,
העברת גלגל ספייר מדלת אחורית לגגון משפיעה לרעה על כל התנהגות הרכב בשטח. ובצורה מורגשת. הרכב מתנדנד הרבה יותר לצדדים. וההשפעה על שפע"צים היא ברורה.
נכון,
אף אחד לא אמר שחייבים להעביר אותו לגגון. אבל לאיפה כבר יכול ג'ימנאי להעביר? (לאלו שיכנסו לשרשור בעתיד בשביח לחפש אינפורמציה).
הורדת הספייר מהדלת האחורית משפרת את העבירות?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
לא נכנס לויכוח המהנה שלכם.
מנסיון עם דיפנדר קצר,
העברת גלגל ספייר מדלת אחורית לגגון משפיעה לרעה על כל התנהגות הרכב בשטח. ובצורה מורגשת. הרכב מתנדנד הרבה יותר לצדדים. וההשפעה על שפע"צים היא ברורה.
נכון,
אף אחד לא אמר שחייבים להעביר אותו לגגון. אבל לאיפה כבר יכול ג'ימנאי להעביר? (לאלו שיכנסו לשרשור בעתיד בשביח לחפש אינפורמציה).
אז תוסיף ספייסרים של אינטצ׳...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
אז תוסיף ספייסרים של אינטצ׳...
הוצאת לי את המילים מהפה...[emoji1787]